- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Evet haklısınız aslında. Bi tanesi iyi idare edilebilcek gibi de diğeri aşırı fena, mesela en son geldiklerinde biberona çay yaptırdılar yaptım sonra çocuk biberondan halıya çay dökmeye başladı, kuzenim kahkahalar patlattı bu hep böyle yea evde geçen nesquikleri yaptı dedi elinden biberonu almadı gene deVerilebilecek bi fikir olacağını sanmıyorum.
Ya çağırıp katlanacaksın ya da cagirmayacaksın.
Ben senin yerinde olsam böyle şımarık çocuk ve ebeveynlerine katlanamadığım için zaten arama mesafe koymuştum .
Çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz içinTabikide cağırmaLIsın. Bu arada hayırlı yaslarınız olsun. Düşünsene senin bebeğinde büyüyünce çok yaramaz ve sen hep özel günlerde ayrılıyosun
Evet çok hemdeYa işte anneleride kızmayınca sinir oluyoSun
Hatta fıtık oluyosun
Terbiyeyle olmuyo evet çocuğun kendi içinden geliyo da çok mu zor yapma oğlum demek en azından yaptırmamaya çalışmak engel olmak falan.Kızım bu yaramazlık terbiye ile olmuyo inanki bide benim basımda var ama engelliyorum birşekilde hep arkasından önünden geziyorum.
Hmm. Bak bu olabilir.Acaba doğum gününden 1 gün önce mi arasam plan yaparlar gelmezler belki
Çağırmanız gerek,çağırmazsanız duyacaktır doģumgünü kutlayıp çaģırmadıgınızı.Hanımlar başka fikirlere açığım
valla benım kuzenlerım kardesım gıbıdır , canlarımdır cocukları da oyle nolcak dagıtıversınler zaten 50 kişilik kutlamayı evde yapmak pek mantıklı gelmedi bana, temızlıgı-hazırlıgı vs ..İyi geceler hanımlar.
Fikirlerinize ihtiyacım var, yavrumun 1 ay sonra doğum günü var. Ve her anne gibi ben de çok heves ediyorum
50 kişilik bi parti yapıcaz evimizde, eş dost, kardeşler falan. Şimdi sıkıntı şu; benim iki kuzenin çocukları çok aşırı derecede şımarıklar, çocuktur yapar eyvallah ama anne ve babaları hiç bişey demez oğlum yapma etme vs diye. Beni rahatsız eden de bu. Şimdi güzelce hazırlancam süsleyeceğim evi ve sırf onlardan korkuma (korkudan kastım bozmasınlar diye gözetleme) gözümde büyüyo doğum günüçağırmasam çok ayıp olcak iki ucu şeyli değnek hadi bana bi fikir verin kknın her soruna çözüm üreten zeki hatunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?