Doğum günü davetli sorunsalı

Kızım bu yaramazlık terbiye ile olmuyo inanki bide benim basımda var ama engelliyorum birşekilde hep arkasından önünden geziyorum.
İşte siz engelliyorsunuz ne güzel ama öyle anneler var ki, insanı verem eder durduğu yerde..
Yoksa çocuktur yaramazlık yapabilir elbette.

davet saatini 1 saat geç söyleyin. diğer davetliler hazırlıkları gördükten ve fotolar çekildikten sonra bozulsa da sorun olmaz..

Ayıp olma pahasına çağırmazdım herhalde. ''Sizin çocuklar iyi hoş da, etrafı çok batırıyorlar siz de dur demiyorsunuz,'' derdim. Onlara ayıp olmasın diye yavrumun doğum günü zehir mi olsun.. Çağırmamak olmaz ama çağırmak hiç olmaz, pastayı ben üfleyeceğim diye atlarlar, hediye paketlerini kaçırırlar, süsleri yırtarlar, halıya pasta sürerler, kıskançlıktan kendilerini kaybederler. Anneleri de güler, siz de sinir krizi geçirirsiniz.
Siz bilirsiniz valla.
1 gün önceden haber vereyim planları vardır demeyin, öyle insanlar yüzsüz olur planlarını iptal edip gelirler.

Ben olsam çagırmam böyle rahat ınsanları hele ılk dogum gunuyse zaten kalabalık telas bu arada bebegınızın dogun günü kutlu olsun

Ah arkadaşım ah keske herkes senin dusundugun gibi dusunse ,bende içim icimi yesede gelen misafire bisey diyemezdim ilk evlendigim zaman ,kendi kendimi yerdim yüzüm gulerdi sonra baktım dedigin gibi ne anasının ne babasinin sesi çıkmıyor bide söylediğiniz gibi sanki inadima guluyorlar sırf söylemiş olmak için güle güle ayy oglum yapma bilmem ne çocuk yanımda annesini tabiri caizse tokat manyagi yaptı anneside guluyo bu hep böyle okuldada herkes şikayetçi büyük konuşma dedim kendi kendime seninde var ama oğlumun ne bana ne başkasına vurmasına asla izin vermedim vermemde kendi cocugumda olsa şımarık bir çocuğa asla ama asla tahammulum yok anası bisey demiyor mu ufaktan ben söylemeye başladım anlamadimi ,gittim direkt annesine söyledim.bozulan çok oldu bozulan bozulsun ben cocuguma nasıl bakiyorsam herkes bakacak bakmayanda lafı yer oturur kimse kimseyi rahatsız edemez neden arkadmdan laf söyleteyim ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…