- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 358
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
ay bu olurken istemsiz de olsa kızmadınız mı?Evet haklısınız aslında. Bi tanesi iyi idare edilebilcek gibi de diğeri aşırı fena, mesela en son geldiklerinde biberona çay yaptırdılar yaptım sonra çocuk biberondan halıya çay dökmeye başladı, kuzenim kahkahalar patlattı bu hep böyle yea evde geçen nesquikleri yaptı dedi elinden biberonu almadı gene de
Ve ertesi gün paso halı sildim ben
Ben öyle kuzenin .......Evet haklısınız aslında. Bi tanesi iyi idare edilebilcek gibi de diğeri aşırı fena, mesela en son geldiklerinde biberona çay yaptırdılar yaptım sonra çocuk biberondan halıya çay dökmeye başladı, kuzenim kahkahalar patlattı bu hep böyle yea evde geçen nesquikleri yaptı dedi elinden biberonu almadı gene de
Çıldırır elinden ben alırdım. Halılarım kıymetlidir benim.Evet haklısınız aslında. Bi tanesi iyi idare edilebilcek gibi de diğeri aşırı fena, mesela en son geldiklerinde biberona çay yaptırdılar yaptım sonra çocuk biberondan halıya çay dökmeye başladı, kuzenim kahkahalar patlattı bu hep böyle yea evde geçen nesquikleri yaptı dedi elinden biberonu almadı gene de
İyi geceler hanımlar.
Fikirlerinize ihtiyacım var, yavrumun 1 ay sonra doğum günü var. Ve her anne gibi ben de çok heves ediyorum
50 kişilik bi parti yapıcaz evimizde, eş dost, kardeşler falan. Şimdi sıkıntı şu; benim iki kuzenin çocukları çok aşırı derecede şımarıklar, çocuktur yapar eyvallah ama anne ve babaları hiç bişey demez oğlum yapma etme vs diye. Beni rahatsız eden de bu. Şimdi güzelce hazırlancam süsleyeceğim evi ve sırf onlardan korkuma (korkudan kastım bozmasınlar diye gözetleme) gözümde büyüyo doğum günüçağırmasam çok ayıp olcak iki ucu şeyli değnek hadi bana bi fikir verin kknın her soruna çözüm üreten zeki hatunları
Evet haklısınız aslında. Bi tanesi iyi idare edilebilcek gibi de diğeri aşırı fena, mesela en son geldiklerinde biberona çay yaptırdılar yaptım sonra çocuk biberondan halıya çay dökmeye başladı, kuzenim kahkahalar patlattı bu hep böyle yea evde geçen nesquikleri yaptı dedi elinden biberonu almadı gene de
Çocuğunuz kaç yaşına girecek? 1 demeyin düşer bayılırım vallahi.
50 kişiye ne gerek var,çocuğu olan bir kaç arkadaşınızı çağırın.Sizin ve eşinizin ailesi de gelsin yeterli.50 kişi çok fazla.
Bir de çocukların ilgisini çekmek için bir odayı balonla doldurun orada oynasınlar,ben öyle yapıyorum
Tabikide cağırmaLIsın. Bu arada hayırlı yaslarınız olsun. Düşünsene senin bebeğinde büyüyünce çok yaramaz ve sen hep özel günlerde ayrılıyosun
Aynı dert bende de var.
Kızımın ilk doğumgünü her şeyine özenmek istiyorum ama kendi ablamın çocuklarına hiç sahip çıkmaması korkutuyor. 10 çocuk olacak ama sadece birinin çocukları böyle.
Doğumgübü sonrası yatağımdan pasta çıkması tüm süslerin yırtılması(kızım korkar diye balon şişirmeyeceğim çünkü bilerek patlatıyorlar10 yaşında olanlar hem de)
Pastayı bile bozmadan kızım ben babası foto çekilir miyiz allah bilir :))(([/QUOTE
ben de süsleri hediyelikleri pastayı zor muhafaza ettim. sadece üçümüzün olduğu bir fotoğrafımız malesef yok. masada bekleyen ikramların dağılmaması için özel çaba sarfettim. elbette ev dağılacak yerlere bir şeyler dökülecek. ama 5-6 yaşındaki çocuklara da biraz dur denebilir. rahat olun, öyle de böyle de geçiyor işte doğumgünü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?