Doğum günü davetli sorunsalı

Evet dedim de geçen kendi evlerinde de nesquik dökmüş onu söyledi bana umarsızca...
Kardeşim var çağırırsam artık onlara söyleyeceğim gözetlemeleri için

Offff off napıcaz resmen beni özetlemişsiniz, benim korkum masanın bozulması indiriverir diye korkuyorum bizim de hemen hemen 10 çocuk var ama biri böyle bide sessiz sessiz hallediyo işini, sinirimi bozan annesinin babasının hiç bişi dememesi

Doğum gününü bi kafede ya da anaokulunda bi yerde yapsan?

Genç bir üniversite öğrencisi bayanla veya bulamazsanız eve temizliğe yardıma gelen bayanlardan biriyle anlaşın. İnsanlara "çocuklarla ilgilensin, biz rahat edelim diye ayarladım" deyin. Bayana da söyleyin küçük yaramaz çocukların yaramazlık yapmasını, eve ve süslere zarar vermesini engellesin. Onlarla oynasın.

Bu arada ev batacak falan filan bunlarla ilgili sıkıntım yok annem kardeşim falan yardım edecek, tabak bardak bunları da hazır pet gibi olanlardan alıcam, çay faslı yapmıcam artık

Bu arada

Araştırdık ama en uygunu 1000 tl den başlıyo onu da bu ay bütçe kaldırmayacak...

Hadi ya..Evde yapsan masrafı ne kadar çok mu uçrum var arada?

E madem bir odana değerli her şeyini tık, koltuklarını filan örtüle ne bileyim, mevsim yaz olsa derdim site bahçesinde yapın filan diye..

Ben kızımın doğumgününde palyaço çağırdım. Bütün çocukları oynattı,anneler de rahatça oturdu tavsiye ederim. Hiç bir yer zarar görmedi. Öyle büyük bir parası da yok.

zaten 50 kişi gelecekmiş, bunun yüzde 9o ı yetişkin bile olsa kim nereye oturdu nereye ne döküldü vs zaten kontrol edemeyeceksiniz. davet etmemek gibi bir durum da olamayacağı için gözden çıkaracaksınız artık bazı durumları. süslerin bozulmaması için de çocukları geldikleri zaman tatlı bir dille uyarırsınız, yapacak başka bişey yok:) bence bu güzel günü hiç bunları düşünerek karartmayın, tat almaya bakın

çocuğunuza sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum

Bencede çağırmalısın canım.Ama kuzenini uyarabilirsin ''senden ricam bugün özel birgün ve yaptığım hazırlıklar bozulsun istemiyorum.Bugünlük çocuğuna sahip çık ortalık çok dağılmasın,misafirlerim rahatsız olmasın '' diye ..belki işe yarar..

50 kişi olan bir partide zaten derli toplu bir masa olmaz,davetliler çocuk ağırlıklı bence çağır çocukların mutlu olması kadar güzel bir şey yok

Kuzenine söyle çocuğuna dikkat etsin o zaman.Ben olsam söylerim.Alınırsa ya da bozulursa umrumda olmaz.Herkes çocuğuna sahip çıksın.Hiç tahammül edemiyorum yaramaz çocuklara,hele onların gamsız annelerine hiç hiç edemiyorum.Daha eve gelmeden baştan söyle,normal zamanda bir şey demedim ama bu özel bir gün,ben bir sürü hazırlık yapacağım,gözün çocuğunun üstünde olsun de.Biraz sizlerde de hata buluyorum ben.Genelde çok şikayet var bu konularda ama hiç sesinizi çıkarmıyorsunuz.Söyleyin annelerine,bak çocuğun ne yapıyor bu evin hali ne diye söylenin biraz.Tutturmuşsunuz bir misafirdir lafı.Öyle misafir olmaz.Misafir dediğin,kendi evinde olmadığı için çok daha fazla dikkat eder çoluğuna çocuğuna.Bunların ki gamsızlık,umursamazlık.Ayıp denen bir şey var.Gelsin çocuk benim evimin içine s.çsın,ben ay misafir onlar diyeyim,hiç diyemem kimse kusura bakmasın.Uyarımı yaparım,beklerim,baktım hala ses etmiyor gamsız anneler,çocuğunun kolundan tuttuğum gibi koltuğa savurturum o zaman kendine gelir annesi de.Hiç acımam,çok ciddiyim.

Benim çocukluğum cok sakinmis ama kardeşim hiperaktifti ama oyle böyle değil parmak arasından tutta başında sırtında bile dikiş vardır ,babam kaç kere mudurle öğretmenlerle yaka yakaya geldi imzalar toplandı kardeşim okuldan atilsin diye kardeşimi almaya gittimizde bütün okul başımıza dolusurdu abla bu bizi dövdü tukurdu diye he onlarda az değildi sorduğumuz zaman bana şişko diyorlar kufur ediyorlar bende ondan dovuyordum diyordu annem sinir hastalığına kaldi kardesimle beraber dışarda geçirdi 6-7 senesini babam 5 sene okullarda curudu inanki ...
Ama annemde babamda asla sorumsuz değillerdi,her gittiğimiz yerde annem hep kardeşimin peşindeydi ,ne bizim evimizde ne başkasının evinde kimsenin bir parça eşyasına zarar vermemiştir ,yemek yemektir benim kardeşimin tek isteği ,yemeğe çok düşkündü ,annemde babamda yinede teyzemler,dayimlar disinda pek kimseye girmezdi,gitsekte hep kardeşimin yanindalardi ,şimdi büyüdü askere gitti geldi çok yakışıklı manken gibi delikanli du ,goren inanamiyor,yanı anlatmak istediğim bize hickimse aman gelmeyin etmeyin asla demezdi bi yere gideceğimiz zaman annem hep konuşur anlatırdı bize ,gittimiz kişilerde bilirdi annemin nasıl sahip çıktığını herşey anne babada bitiyor benim oglumda 2 yasında başkasına gittiğimde hiç ayrilmam peşinden çocuk o anlamaz ama sen anne babasın sen ogreteceksin herkes biraz anlayışlı olsa keske çocukların her dediğini yapmayı ,kic kisitlamamayi modern ebeveynlik ,özgü çocuk yetiştirmek olduğunu dusunmeseler bence doğum günü arayın normal saatten yarım saat geç söyleyin.

hayıııır ortalığın batmasından endişe duymuyorum tabiki batacak.Sıkıntım kuzenimin yaramaz çocuğuna sahip çıkmaması ve yapma etme dememesi engel olmaması (((((((

Doğum günü kutlamasını dışarda yapın, bir yer kiralayın ve herkesi oraya çağırın. Ya da kendi içinizde kutlayın, düğün değil sonuçta.

O zaman ne kıymetli olur çocukları,senden kotusu olmaz çocuk o derler . Ama öyle yapacaksin yazın çok hoşuma gitti misafirse misafirligini bilsin cocuksa sahip çıkacaksın ,cikmiyorsanda bisey diyince gucenmeyeceksin.

yaaaaa o kadar haklısınız kiiiii. gerçekten suç benim gibi bişey diyemeyenlerde. siz o gün bize gelsenize:))))))))) aslında dedim de yapma etme anlasınlar diye. en son yaptıklarını söyliyim yağlı elleriyle televizyonumuza pat pat vurdu ellerinin izi kalmıştı da 2 gün sildim ne anne ne baba bişey demediler, biz eşimle hayır yapma diyebildik, bide yiyelim diye çerez koymuştum hepsini etrafa saçtı koltukların arkasından çıktı 10larca. babası gevrek gevrek gülüp yaaa oğlum bak bizi istemicekler lennn dedi. ve bu adam okumuş üniv mezunu bi insan...

şımarık vs. olabilir diyecektim ki burayı okuyunca şok oldum
çağırmayın, alınırsa alınsın ortam olurda yanyana gelirseniz sorarsa çocukların rahat durmuyor e çocuk onlar diyeceğim sen de hiç çocuklarına dur demiyorsun orada yaramazlık yaparlarsa oradakilerde çocuk oradaki anneler sessiz kalmaz moralin bozulurdu senin için dersin... hem taş atar hem seversin böylelikle

Valla ben de burda öğrendim ama neden kullandım bilmiyorum Google'a sordum tdkya göre anlaamı çözümü belli olmayan demekmiş. Sanırım yanlış bi kelime değil :))) evet dışarda çok istedim ama sadece yer parası 500 istiyolar hani bunun pastası içeceği extrası 1000 tlyi ayıramıyorum malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…