Doğum günü meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aile ile kalabalık şekilde kutlarsınız, öncesinde ya da sonrasında özel bi kutlama ayarlarsınız ikiniz baş başa kutlarsınız. Ben olsam eşimin doğum günü aile evine denk gelse bu şekilde yapardım

İşte ben onu yapıcam zaten. Eşimin düşüncesi beni sinirlendirdi orda. Yoksa ben zaten onlarla da planladım.
Muhtemelen yanlarında olacağınız için alınabileceklerini düşünüp nazı size en yakınına geçmiştir. Öyle düşünün:)

Mune ablacığım konuyu kapatır mısınız? Yine memnun edemedik über harika eşleri de. Kimseyle yüz göz olmak istemiyorum. Seri beğenmedim atanlara da gereğini yapmanızı rica ediyorum.

görünüşe göre asıl biz, sizi memnun edemedik.a rzu ettiğiniz desteği göremeyince işin rengi değişti birden.

görünüşe göre asıl biz, sizi memnun edemedik.a rzu ettiğiniz desteği göremeyince işin rengi değişti birden.
Arzu ettiğim desteği göremedim değil. Fikir istedim. İnsanca. Destek de beklemedim kimseden. Yardımcı olur musunuz dedim. Bilemiyorum dedim. Yerden yere vurun aklımla alay edin demedim.

Bacım senin kendi doğum günün olsa hadi bir derece derdim ama adamın kendi doğum günü. Doğum gününü hep beraber kalabalık kutlamak istemiş. Yıldönümü olsa, başbaşa kutlayalım desen de adam istemese hak veririm sana ama doğum günü bu. Başbaşa da kutlanabilir, kalabalık da kutlanabilir. Doğum günü çocuğu nasıl istiyorsa öyle olsun. Yapmayı düşündüğün şeyler mantıklı değil. Surat asacak bir durum da yok. En iyisi eşin nasıl istiyorsa öyle bir kutlama ayarla sen, hep beraber kutlayın.

Şimdi benim bi oğlum var. Eğer doğum gününde aynı şehirde olabileceksek oğlumun doğum gününü kutlayıp kutlamamayı geline mi sormalıyım yani
hayır ya kutlayıp kutlamamayı değil. Nezaketen sorulmaz mı mesela büyüdünü düşünün, evlendi. Eşini arayıp demez misiniz kızım bir planın var mı? O gün hep beraber mi kutlayalım?

hayır ya kutlayıp kutlamamayı değil. Nezaketen sorulmaz mı mesela büyüdünü düşünün, evlendi. Eşini arayıp demez misiniz kızım bir planın var mı? O gün hep beraber mi kutlayalım?
Derim. Onlar size bir şey söylemeden kutlama planı mı hazırlamış

Şimdi benim bi oğlum var. Eğer doğum gününde aynı şehirde olabileceksek oğlumun doğum gününü kutlayıp kutlamamayı geline mi sormalıyım yani
Evet doğurup büyütüyorsun ama evlenince kullanım hakkı, tapusu karısında. Doğurduğun günü kutlamak için gelinden icazet alacaksın

Arzu ettiğim desteği göremedim değil. Fikir istedim. İnsanca. Destek de beklemedim kimseden. Yardımcı olur musunuz dedim. Bilemiyorum dedim. Yerden yere vurun aklımla alay edin demedim.

kimsenin sizin aklınızla alay ettiği yok. siz böyle hissettiyseniz kendinizi böyle konumlandırdığınız içindir.

Şimdi şöyle benim planım şuydu, yemek yiyecektik o günün gecesinde de eve dönerken ailesiyle eve yakın doğada bir yere organizasyonu kurmuş olacaktık. Yani ben aileyle hiç kutlamayalım demedim

Neden eşine sorayım? Ay çok değişiksiniz ya.
Resmen statü yarışına çeviriyorsunuz.
Tam bir yeni gelin güç savaşı, gerek yok bunlara.
Zaten yıldönümünde beraber kutlayacağız diyorsunuz e bu seneki doğumgününde de baş başa olmayıverin, bir ömür berabersiniz ya.
Cidden yormaya gerek yok bu kadar

Şimdi şöyle benim planım şuydu, yemek yiyecektik o günün gecesinde de eve dönerken ailesiyle eve yakın doğada bir yere organizasyonu kurmuş olacaktık. Yani ben aileyle hiç kutlamayalım demedim
E ailesiyle konuşup böyle düşündüm akşam hep beraber şurda kutlayalım dedin mi? Sen arayıp söyle, aile akıl etmemiş olabilir. Yani onların seni arayıp bir planın var mı diye sormalarını bekleme. Sen arayıp söyle. Böylece ipler benim elimde demiş olursun

Fakat bütün gece başbaşa yemek yiyip sonra yarım saatcik kutlama istemiyor eşin. Eşin o günü ailesiyle ve eşiyle hep beraber geçirmek istiyor. Bunu unutma. Onun doğum günü.

Aynen değişiğim. En yeni gelin benim. Siz gidin hadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…