O zaman dediğim şeyi tersten sorayımHayır hazırlamamış. Hazırlamazlar da zaten. Benim orda eşimin öyle söylemesi gıcığıma gitti
Daha zaman var, ablasıyla da konuştuğumuzda ona ben bir şeyler planladım ama yine konuşuruz dedim. Yani benim sorunum onlarla değil eşimin öyle düşünmesinde. Evet farkındayım zaten hep beraber geçireceğimizin. Yarım saat de değil yani bayağı şelale kenarında masalı müzikli eğlenceli bir şeydi.E ailesiyle konuşup böyle düşündüm akşam hep beraber şurda kutlayalım dedin mi? Sen arayıp söyle, aile akıl etmemiş olabilir. Yani onların seni arayıp bir planın var mı diye sormalarını bekleme. Sen arayıp söyle. Böylece ipler benim elimde demiş olursun
Fakat bütün gece başbaşa yemek yiyip sonra yarım saatcik kutlama istemiyor eşin. Eşin o günü ailesiyle ve eşiyle hep beraber geçirmek istiyor. Bunu unutma. Onun doğum günü.
İyide eşinizin doğum günü bu eşiniz hep beraber kutlamak istemiş. Tam tersi olsaydı sizin doğum günüzde hep beraber kutlayalım deseydi ve siz ben baş başa olmak istiyorum deseydiniz okey ama sormuşsunuz beraber kutlayalım demiş. Bunu büyütcek surat asacak ne var ? Herşeyi bu kadar büyütmeyin ya.Yani surat assam mı derken aslında tam açamadım. Hani müsade etmedin ki baş başa bir plan yapayım hevesimi kırdın gibisindenözeniyorum ama bilmiyorum yaaa
O zaman dediğim şeyi tersten sorayım
Oğlum bizimle aynı şehirdeyken doğum gününe denk geldiğinde ailesiyle kalabalık kutlamak istemesi sorun mu?
Ama eşin yanlış anladığını falan söylemiş, düşünememiş.Hayır kalabalık kutlamak istemesi değil. Ayrıyeten hiçbir şekilde yapmak istememesi sorun. Ve sanılanın aksine ailesiyle bir sorunum da yok
İyide eşinizin doğum günü bu eşiniz hep beraber kutlamak istemiş. Tam tersi olsaydı sizin doğum günüzde hep beraber kutlayalım deseydi ve siz ben baş başa olmak istiyorum deseydiniz okey ama sormuşsunuz beraber kutlayalım demiş. Bunu büyütcek surat asacak ne var ? Herşeyi bu kadar büyütmeyin ya.
E o zaman sorun yok gibi duruyor. Zaman yaklaşınca yine plan netleşince aileyle paylaşırsın. Eşinin düşüncesinde bir yanlışlık yok dediğim gibi onun doğum günü, nasıl isterse öyle geçirin. Mesela ben de doğum günlerimde başbaşa olmak istemem. Başbaşa yemeğe gitsek eee arkadaşlarım ne zaman gelecek diye bakınırım.Daha zaman var, ablasıyla da konuştuğumuzda ona ben bir şeyler planladım ama yine konuşuruz dedim. Yani benim sorunum onlarla değil eşimin öyle düşünmesinde. Evet farkındayım zaten hep beraber geçireceğimizin. Yarım saat de değil yani bayağı şelale kenarında masalı müzikli eğlenceli bir şeydi.
3senedir doğum günüm iznimize ve eşimin ailesinin köyüne denk geliyor kv bi pasta yapıyor ve kutluyoruz orada. Bu kadar yani herşeyi abartmaya lüzum varmı bu kadar ya.Birlikte ikinci doğum günü. Biri balayına denk geldi, diğerlerinde de başka yerlerdeydik. Abartmıyorum.
Heh işte bana böyle akıl vererek gelin ya. Zaten bunu istiyorum.Ama eşin yanlış anladığını falan söylemiş, düşünememiş.
Bak yanlış düşünüyorsun
Senin kendi doğum günün olsa ve senin fikrini hiç almasa, baş başa da plan isterken aman ne gerek var istemiyorum dese evet haklı olabilirsin
Ama adam doğum gününü hazır ailesi de varken hep birlikte kalabalık kutlamak istiyor
Baş başayı da sen o kutlamadan önce ya da sonra yaparsın çok istiyorsan
E o zaman sorun yok gibi duruyor. Zaman yaklaşınca yine plan netleşince aileyle paylaşırsın. Eşinin düşüncesinde bir yanlışlık yok dediğim gibi onun doğum günü, nasıl isterse öyle geçirin. Mesela ben de doğum günlerimde başbaşa olmak istemem. Başbaşa yemeğe gitsek eee arkadaşlarım ne zaman gelecek diye bakınırım.
Sizin doğum gününüz mü?3senedir doğum günüm iznimize ve eşimin ailesinin köyüne denk geliyor kv bi pasta yapıyor ve kutluyoruz orada. Bu kadar yani herşeyi abartmaya lüzum varmı bu kadar ya.
Evet izin belgelerini evde hazır bekletiyorum ne saçma değişiksiniz yaEvet doğurup büyütüyorsun ama evlenince kullanım hakkı, tapusu karısında. Doğurduğun günü kutlamak için gelinden icazet alacaksın
Geçen senelerde doğum günüm için 3 günlük bir yurtdışı planı yaptık eşimle. Tam gideceğimiz gün kayınvalidem aradı, ben evsiz kaldım hemen gel dedi oğluna3senedir doğum günüm iznimize ve eşimin ailesinin köyüne denk geliyor kv bi pasta yapıyor ve kutluyoruz orada. Bu kadar yani herşeyi abartmaya lüzum varmı bu kadar ya.
Hayatı neden zorlaştırmaya çalışıyorsunuz? Kalabalık bir kutlama istemiş ailesi ile, ne var ki bunda? Siz de öncesinde veya sonrasında başbaşa bir plan yaparsınız çifte sevinç olur ne güzel. Kocanız yanlış bir şey söylememiş bence. Böyle tripler ilişkiyi de insanı da yorar, çok gereksiz.Kızlar selammmm. Derdini öpeyim demeden önce lütfen güzel güzel fikirler bekliyorum
Yakın zamanda eşimin doğum günü var. Biz bu süreçte yıllık izinde olacağız ve doğum gününde de eşimin memleketinde olacağız. Benim onu yemeğe götürme planlarım vardı aslında, hediyesini de şimdiden hazırladım ama geçenlerde sohbet ederken nasıl bir doğum günü isterdin diye sorduğumda hep beraber olalım yeter başka bir şey istemiyorum dedi. Nasıl yani özel bir şey istemez misin dedim, hayır gerek yok hep beraber daha mutlu olucam dedi. Yani kısa süren bir gerilim yaşadık özel bir şey istemez misin dedim ve o da onu yanlış anladığımı söyledi. Ardından ikimiz için özel bir şey planlamak istediğimi söyledim,tamam bizimkilere sorarsın planları yoksa sen hazırlarsın o gün dedi. Ya da daha önceki veya sonraki günlerde yap dedi. Ay ben buna çok kızdım. Eşe sorulması gerekmez mi kızlar? Sonra neden yanlış olduğunu anlamadığını söyledi, ben de açıkladım ve hak verdi. Hak verse de o an benim içim soğumadı. Gerek yok hep beraber kutlarız madem dedim. Sonra sinirlendi, tamam izini daha erkene alıyorum doğum günümde burda oluruz dedi. Tabii ki öyle bir şey olmadı, yine o tarihte orada olacağız.
Şimdi bu kadar konuşmanın üstüne ben gidip doğum günümü tam o gün mü kutlasak, yoksa lanet olsun sen hak etmiyorsun diyerek hiç mi kutlamasam, ya da tam olarak başta dediği ailesiyle bir organizasyon yapıp daha sonrasında ona surat mı assam. Ya da farklı bir fikir? Bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Eşinin doğum günü ve ailesi ile birlikte hep birlikte kutlamak istiyor. Sonuçta eşinin doğum günü ve eşinin kararına saygı duy. Özel bir kutlama istiyorsan kendi doğum günün için nasıl bir şey istediğini söyle. O da senin doğum gününü senin istediğin gibi kutlasın.Kızlar selammmm. Derdini öpeyim demeden önce lütfen güzel güzel fikirler bekliyorum
Yakın zamanda eşimin doğum günü var. Biz bu süreçte yıllık izinde olacağız ve doğum gününde de eşimin memleketinde olacağız. Benim onu yemeğe götürme planlarım vardı aslında, hediyesini de şimdiden hazırladım ama geçenlerde sohbet ederken nasıl bir doğum günü isterdin diye sorduğumda hep beraber olalım yeter başka bir şey istemiyorum dedi. Nasıl yani özel bir şey istemez misin dedim, hayır gerek yok hep beraber daha mutlu olucam dedi. Yani kısa süren bir gerilim yaşadık özel bir şey istemez misin dedim ve o da onu yanlış anladığımı söyledi. Ardından ikimiz için özel bir şey planlamak istediğimi söyledim,tamam bizimkilere sorarsın planları yoksa sen hazırlarsın o gün dedi. Ya da daha önceki veya sonraki günlerde yap dedi. Ay ben buna çok kızdım. Eşe sorulması gerekmez mi kızlar? Sonra neden yanlış olduğunu anlamadığını söyledi, ben de açıkladım ve hak verdi. Hak verse de o an benim içim soğumadı. Gerek yok hep beraber kutlarız madem dedim. Sonra sinirlendi, tamam izini daha erkene alıyorum doğum günümde burda oluruz dedi. Tabii ki öyle bir şey olmadı, yine o tarihte orada olacağız.
Şimdi bu kadar konuşmanın üstüne ben gidip doğum günümü tam o gün mü kutlasak, yoksa lanet olsun sen hak etmiyorsun diyerek hiç mi kutlamasam, ya da tam olarak başta dediği ailesiyle bir organizasyon yapıp daha sonrasında ona surat mı assam. Ya da farklı bir fikir? Bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hayatı zorlaştırmaya çalışmıyorum. Ordaki ince düşüncem emeğim yok sayılıyor gibi hissediyorum. Zaten iki şekilde de aynı gün kutlamayı planlıyordum ben. Zırt pırt trip atan biri de değilim o konuyu da orda uzatmadım. Konu mesajımda da zaten fikir istediğimden bahsettim.Hayatı neden zorlaştırmaya çalışıyorsunuz? Kalabalık bir kutlama istemiş ailesi ile, ne var ki bunda? Siz de öncesinde veya sonrasında başbaşa bir plan yaparsınız çifte sevinç olur ne güzel. Kocanız yanlış bir şey söylememiş bence. Böyle tripler ilişkiyi de insanı da yorar, çok gereksiz.
Sonrasında neden kutlamadım ki diye üzülür müyüm onda kararsızım yoksa aileyle zaten kutlanacak.Eşinin doğum günü ve ailesi ile birlikte hep birlikte kutlamak istiyor. Sonuçta eşinin doğum günü ve eşinin kararına saygı duy. Özel bir kutlama istiyorsan kendi doğum günün için nasıl bir şey istediğini söyle. O da senin doğum gününü senin istediğin gibi kutlasın.
Ailesiyle birlikte sen de kutlatacaksin. Eşinin isteği bu yönde neden pişman olasın ki?Sonrasında neden kutlamadım ki diye üzülür müyüm onda kararsızım yoksa aileyle zaten kutlanacak.
Ailesiyle birlikte sen de kutlatacaksin. Eşinin isteği bu yönde neden pişman olasın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?