anlamıyorsun veya anlatamıyoruz burdaDerdimin fotoğraf olmadığın söylüyorum ama inatla anlamıyorsunuz.
Sürekli ben düşünmek zorunda değilim. Biri birini dolduracak biri üzülecek diye alttan almak zorunda değilim.
Büyük büyüklüğünü bilsin.
Kvde de oynamasın. Gerçek niyeti gizli.
Sorunsuz yaşasınlar artık.
Teşekkür ederim.Bence haklısınız. Fotoğraflar ve güzel anılar paylaşılmayacaksa niye çekiliyor? Birilerinin bir arada olmanızdan rahatsız olabilir de niye bu kadar önemseniyor? O zaman toplanıp pasta kesmenin de anlamı yok. Abisi görüp ne sorun çıkartacak? Alt tarafı kutlama mutlu olması lazım. Sorun çıkartsa bile susturamayacak insanlar mısınız?
Ayrıca düğün yapma nikah yap ne demek? İkinci el araba mı alıyor? İnsan hayatında bir kere evlenecek tabii ki düğün de yapar kına da. Mddiyat için demiş olabilir ama artık her bütçeye uygun salonlar fln var.
Bilmiyorum ama taraf tutuyor gibi geldi.
Bu insanlar geçen yıl annelerinin doğum gününü kutlamamış. Oğlu ve gelini. Ve arada hiç sorun yoktu. Yine nişanlım tek kutlamış.Canim ben seni anladim sorun foto moto degil onlarin teline gore oynuyo diye dusunuyosun belki oyle degildir bilemem onemli olan nisanlin arkanda mi ona bak sen bi de kv niye nikah yapin diyo onu anlamadim
Sanirsam diger kaynin ve gelin baskin biraz korkuyo onlardan bende senin gibiyim lafimi cekmem ama sunu anladim o zamn da herkes cadi saniyo hakliyken haksiz duruma dusuyorsun bi kere soyle yeter fazlada samimi olmak iyi degil zaten mesafeli ol bosver yoksa kafanda buyutursun tek sen uzulursun madem durumlari kotu degil herseyi yaptir icinde kaliyor sonraBu insanlar geçen yıl annelerinin doğum gününü kutlamamış. Oğlu ve gelini. Ve arada hiç sorun yoktu. Yine nişanlım tek kutlamış.
Beni anladığınız için teşekkür ederim. Bizi yine uyarsın ama. O ambiyansta ilk düşündüğü oğlu gelini görür alınır sorun çıkartır. Anın tadını çıkarsa yine uyarsın sonra. Verdiği ilk tepki o olmamalı. Hatam var fakat bu kadar büyüten kendi oğlu gelini.
Tavrımı da koyarım. İncelikten anlamıyor onları düşünerek hareket ediyor. Ne hissettiğimi, ne düşündüğümü ilsin. Kibarca söyledim lafımı çıktık evden. Nişanlımda durmak istemedi çünkü evden. Ve ben hiç kışkırtmıyorum tam tersi sakinleştiriyorum nişanlımı.
Masrafı eve harcayın diyor. Ev eşyalarına. İnsanın yüzüne söyleyince kırıcı oluyor. Siz bilirsiniz demesi lazım. Benim ailem öyle diyor çünkü. Fikir sunmuyor. İster düğün yapın, ister nikah sizin bileceğiniz iş diyorlar.
Maddi yönden kötü değiller. Ben, masraf yapmak istemediği için öyle dediğini düşünüyorum. Pintilik var sanırım. Diğer oğlunun ağzınada bakıyor da hiçbir şey yapmak istemiyor gibi çünkü.
Lafımıda söylerim sessiz duramıyorum. Ne düşündüğümü bilsinler. Beni kimsenin savunmasına da gerek yok.
Bende haklı olarak beni istemediğini, gelip gitmemin sorun olduğunu anlıyorum. O yüzden "gelmem artık" dedim. Beni de düşünün diyor. Nedense sadece biz düşünüyoruz anneyi.
Gitmem anneler gününde de aramam.
Olabilir. Kvde de haklı.Sanirsam diger kaynin ve gelin baskin biraz korkuyo onlardan bende senin gibiyim lafimi cekmem ama sunu anladim o zamn da herkes cadi saniyo hakliyken haksiz duruma dusuyorsun bi kere soyle yeter fazlada samimi olmak iyi degil zaten mesafeli ol bosver yoksa kafanda buyutursun tek sen uzulursun madem durumlari kotu degil herseyi yaptir icinde kaliyor sonra
Doğum gününü kutlayalım, mumunu üflesin. Tebrik edeyim önce kvyi, sonra söylesin "paylaşmayın" diye.Cok abartmissin ya. Kadin alti ustu milletle sorun yasamayayim diye paylasmayij foto demis. Cocuk gibi azarlamissin koca kadini. Bi daha gelmem diye tehditler savurmussun. Yetmemis evden gitmissin. Dogum gunu rezil olmus resmen yine de bayagi alttan almis hic seviyeyi dusurmemis. Keske herkesin boyle kaynanasi olsa
Doğum gününü kutlayalım, mumunu üflesin. Tebrik edeyim önce kvyi, sonra söylesin "paylaşmayın" diye.
O zaman zorumuza gitmezdi.
Size biri sürpriz yaptığında ilk tepkiniz "fotoğraf paylaşmayın" olmazdı sanırım.
Tebrik etmeme bile fırsat vermedi.
Aklına direkt oğlu geldi.
Gayet sakince söyledim çıktım.
Azarlamadım, tehditler savurmadım. Kibarlıktan anlamayan kv.nin yanında durmak istemedim. Yalandan oturup gülemezdim.
Fotoğraf paylaşınca oğlu sorun çıkarırsa annesi oğlunu sustursun. Susturamıyorsa kendi sorunu. Dengeyi kursun. Bizden beklenilmesin süürekli 'düşünmek'
Altında çok şey yatıyor kv.nin kurduğu o cümlede.
Önemli tabii ki!E madem yaptigini savunuyosun farkli goruslere ihtiyacin yok, konu acmasaydin. Aman ne kadar onemli uflemeden onceymis de sonraymis da bilmem ne.
Zavalli kadin, gelinleri huysuz, oglanlar birbiriyle dalasiyo, bu kadar hayirsizin arasinda yaslilik zulum, anca ahirette rahat eder
Eski konun gibi; kimseyi dinlemeyecek ve surekli sana hak verilmesini bekleyeceksen neden aciyorsun bu konulari? Hep baskalari suclu, hep sen iyi niyetli; surekli bu moddasin.. Madem yanlis oldugunu dusunmuyorsun, devam et o halde bu sekildeGayet anlaşılıyor ailesi. Herkese ayrı konuşuyorlar.
Kv uyarmıyor onları.
Kv sürekli bu mevzuyu önümüze atıyor, hatırlatıyor.
Bizim yüzünüzde evliliklerinde huzur kalmamış tartışıyorlarmış diyorlar ne hikmetse sürekli tartışan insan hamile kalmış.
Bu konu hiç kapanmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?