- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Hepinize merhaba oncelikle. Sabah erkek arkadasimla tv izliyorduk. Bi adam vardi tvde cok komik ayni baban gibi, babani yolda gorsem gulerim dedi. Babamla yillardir dogru duzgun gorusmuyoruz ama alindim yine de. Bi evlilik muhabbeti olsa sonucta o adamla tanisicak ve ben dalga gecen birini babamin karsisina cikartamam nolursa olsun. Kirildim diger odada saatlerce agladim ve yanima gelmedi. Yarin dogum gunum. Erkek arkadasimin annesi baska sehirde. Ilac vb seyler getirmesini istemis. Bugun aksam oraya gidicekti. Buraya kadar sorun yok sonucta saglikla ilgili. Biraz once ara anneni erteleyebilir misiniz sor dedim. Kadinin ilaci yok sen ne dusunuyosun bir suru laf. Sustum yine. Iste baska zaman kutlariz kutlasak nolur kutlamasak nolur dedi. O kadar kirildim ki. Sonra annesini aradi. Kadin ilacim varmis gelme dedi kapattilar. Simdi bana diyo ki napsam mutlu degilsin bak aradim yaninda olucam. Yanimda olsa da ne farkeder bu laftan sonra. Boynuna falan mi sarilayim yani. Ayril falan demeyin sonucta 3 yillik iliskim. Sadece cok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?