Sen o esantiyoncu adamdan ayrilmissindir umarim. Hani su aceydim kollerimi diyen adamdanBenim flash bellekci de bahane bulamamış hediye konusunda öküzüm kabul ediyorum diyorbu öküzlük de değil daha öte bir şey. Yani en basiti bir çiçek ya. Bu çok klişe geliyor belki ama eminim konu sahibi de mutlu olacaktı böyle değersiz hissetmeyecekti.
Korona olmasa kutlardik bir yerde demiştir kesin. Geçen hafta sokağa çıkma yasağı yoktu zaten neden buluşmak istememiş ki ayrıca eve kuryeyle çiçek yollayabilirdi. Önemseyen erkek ne yapıyor ediyor çok önceden kafa yoruyor böyle şeylere
Eski esim de benim ilk evlilik yil donumumuzde karate filmine goturmustuHayır senin konunda değildi. Eski bir konudaydı. Brologcu arkadaşın eşinin oldukça yaratıcı hediyesini hayatimda unutmam
Görseli paylaşıyorumEki Görüntüle 2650992
HahhahhaahasEski esim de benim ilk evlilik yil donumumuzde karate filmine goturmustu
Inan ben de unutamiyorum.Hahhahhaahasbunu da unutmam ben artık
Hahaha ciddi ciddi almışHayır senin konunda değildi. Eski bir konudaydı. Brologcu arkadaşın eşinin oldukça yaratıcı hediyesini hayatimda unutmam
Görseli paylaşıyorumEki Görüntüle 2650992
Benim eşim onem verir. Bir değil iki uc hediye alır. Bana kalsa bir şey almasa da olur. Ben her özel günde ecel teri dökerim ne alicam diye, hiç sevmem o stresi. Ama şimdiye kadar öylesine bir sürü hediye almisimdir. Görev gibi olunca sevmiyorum sadece. Yani normalde iyi bir ilişkiniz varsa kafaya takma.
Bana verdigi deger o kadardi sanirim, bu onu gosteriyor. Cunku vazgecmesi de kolay oldu. Simdi eminim kimlerin yoluna kirmizi halilar seriyordur...Neyse gece gece sinirlenmeyim bosveriyim.Hahhahhaahasbunu da unutmam ben artık
Ben siyah kuşak karateciyim. Beni karate filmine götüren adama "filme ne gerek yiğidim ben sana evde alasını göstereceğim " derim
Evet bu yorumu benim konuda da yapmıştın kesinlikle çok doğru. Yani maddi durumu olmasa bile kendi imkanı dahilinde bir şey yapıyor. Hatta benim konuda da birhatirasec çok güzel bi örnek vermiş. Biri sana 10 lira veriyor, başkası 20 lira. 20 lira vereni daha önemsiyor sanıyorsun Ama 10 lira verenin sadece 10 lirası var, 20 lira verenin 200 lirası. Ben birine değer verince onu mutlu etmek için imkanlarımı zorlarım maddi manevi kafa yorarim. o yuzden bu hediye olayı çok büyük ipucu veriyor bir sürü şey hakkında. Ay çok şirin hiç kadınlara hediye almamış demek ki nasil davranacağını bilmiyor diye sevimli göremiyorum artık vallahi. İnternette yarim saat araştırma yapsa bile yeter.Sen o esantiyoncu adamdan ayrilmissindir umarim. Hani su aceydim kollerimi diyen adamdan
Kesinlikle haklisin sevenin bahanesi olmaz. Seven daglari bile delerken bir kuru cicegi bile cok gorene omrunu vermemek lazim. Ben hep tecrubelerimden sunu soyluyorum ve kesinlikle dogru; erkekler deger verdigi kadina para harciyor ya da para harcadigi kadina deger veriyor. Cunku onlar bu kadina su kadar yatirim yaptim gozuyle bakiyor. Eger bir kadina hic emem harcamadiysa ya da para harcamadiysa vazgecmesi de kolay omuyor. Onlarin olcutu bu sanirim.
Ahshshs neden eski eşin olduğunu sormamıza gerek yok galibaEski esim de benim ilk evlilik yil donumumuzde karate filmine goturmustu
Üzülme boşver başka biri varsa ona da aynı şeyi yapacak önünde sonunda adamın özü bu çünkü. Böyle öküz adamlarla olup dert sahibi olacağımıza kendi kendimize daha mutlu oluruzBana verdigi deger o kadardi sanirim, bu onu gosteriyor. Cunku vazgecmesi de kolay oldu. Simdi eminim kimlerin yoluna kirmizi halilar seriyordur...Neyse gece gece sinirlenmeyim bosveriyim.
O da oyle bir anıydı iste....
Ozetle para harcadigi kadina gitti.Ahshshs neden eski eşin olduğunu sormamıza gerek yok galibayeminle biz erkeklerden daha centilmeniz
Aldattı mi seni?Ozetle para harcadigi kadina gitti.
Artik uzulmuyorum. Arada gelgitler olsa da.Üzülme boşver başka biri varsa ona da aynı şeyi yapacak önünde sonunda adamın özü bu çünkü. Böyle öküz adamlarla olup dert sahibi olacağımıza kendi kendimize daha mutlu oluruz
Ozetle evet. Benim hikayem uzun. Icinde hersey var. Terk etme, aldatma, ne ararsan... bosver gecti gitti.Aldattı mi seni?
Ozetle evet. Benim hikayem uzun. Icinde hersey var. Terk etme, aldatma, ne ararsan... bosver gecti gitti.
Şaka misiniz?İki üç hediye aldigini belirtmniz iyi olmuş.
???
Kimin ne isine yarayacak sa?
konu sahibi rahat bi nefes alsinbari.artik bunu o da biliyor nasil olsa.
Aşıkken tam bir salak olurum özetle. En son aşık olduğum adama (flashbellekci değil)
Üzülmekte haklısınız. Zaten bir doğum günü bir yıldönümü başka ne var kutlayacakları. Ben önem veririm. Durumu da iyiymiş ki alacağı zaten ufak bir hediye de olsa yeter. Bence kırıldığınızı uygun bir şekilde ifade edin. Yoksa hep böyle devam ederKızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?