- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Bence birsey alıp göndermeliydiKızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Bence siz evli değilsiniz sevgilisiniz daha o heyecan durumları henüz etkisini kaybetmemiş bi çiçek gönderebilirdi..parasına mu kıyamıyor normalde nasıl şimdi yapmazsa ilerde hiç yapmaz bu tarz şeylere ilişkilere heyecan katıyorFazla ince düşünüyorum galiba haklısınız
O proflinizi çok aradınızmıBoşuna kafana takıyorsun tabi. Bizim kocamız doğum gününüzü bile hatırlamıyor. Hatırlamış neyine yetmiyor
Şaka misiniz?
Konu sahibi bile cevap verdi ve teşekkür etti mesajima.
Size ne oluyor?
Aynen. Boşa kiskanmayin.İnsanlarin duygusal olarak eksik veya mahzun hissedip açtığı birçok konuda hep bi kendinizi parlatma çabanız da ziyadesiyle komik duruyor...
Hep mi çiçeksiniz siz ya...hep mi bi minnoş evlilik....duyarli ponçik mi ponçik aşik bi koca...cool kadin halleri falan..
Laf u güzaf.....
Aynen. Boşa kiskanmayin.
Size ne oluyor? Size mi soracağım. Türkçe dersin alın, bol bol paragraf sorusu çözün. O zaman ne yazmak istediğimi anlarsınız. Zira söylediğim gibi konu sahibi anladı, hatta teşekkür etti. Hadi. Gözardi ediyorum sizi, size de aynısını tavsiye ederimGidin saadetinizi yasayin o vakit.
bir derdim var sayfalarinda ucuz şovlar yapmayin
Ben olsam tekrar düşünürdümSizin gibi düşünüyorum böyle şeyler değerle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?