Doğum günümü kutlamadilar

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.

Aynı şeyi yazaydık,Seviyom seni kız.

Benimkini kutlasinlar diye yapmadım hiçbirsey. En azından kutlayıp bir pasta kesebilirdik.beklentim bu yöndeydi

Bana ismarlama kutlamalar çok gereksiz geldiği için dert etmezdim zaten. Ama siz çok büyük anlam yüklediğiniz için baya takmissiniz. Kutlamayin kimseninkini böylece bir beklentiniz de olmaz..

Eşiniz kutladı mı? Ben şahsen doğum günümde kv gorumceyle pasta kesmek istemem.
Eşim kutladı evet.ben düşünmelerini beklerdim.ne bilim en azından bir pasta almalarını. Ben büyük şeyler beklemiyorum.ama birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına yapılabilirdi. Sonuçta biz bir aileyiz.

ilk defa mi kutlamadilar ? Kendi aileniz kutladı mi ?

Bana ismarlama kutlamalar çok gereksiz geldiği için dert etmezdim zaten. Ama siz çok büyük anlam yüklediğiniz için baya takmissiniz. Kutlamayin kimseninkini böylece bir beklentiniz de olmaz..
İşte olay ısmarlamaya girmemeli asla.biz bir aileyiz. Sonuçta mutlu günümüzde de birlikte olmalıydık. Ve o gün oradaydık kötü olanda bu

Niye birşey diyemiyorsunuz? Alemin eziği siz misiniz ohh ne güzel milletin dgünü kutla hediye al sise gelince çöp kovası muamelesi yapsınlar? Sorun bakalım eşinize sen söylemedin mi dgünüm olduğunu niye kutlamıyorlarmış bir hatam mı oldu da bana böyle terbiyesizlik ediyorlar diyin.

Esin kutladiysa sorun yok.Sende artik onlarinkini kutlamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…