- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Kutlama zorunluluğu diye bir şey mi var? Herkesinkini kutlayıp sıra kendisininkine gelince bir beklentiye girenlere ayar oluyorum ya. Bunlar genelde kendisininki kutlansın diye elaleminkini kutlar zaten.
Siz de beklentiye girmeyin onlarınkini de bir daha kutlamayın madem.
Benimkini kutlasinlar diye yapmadım hiçbirsey. En azından kutlayıp bir pasta kesebilirdik.beklentim bu yöndeydiKutlama zorunluluğu diye bir şey mi var? Herkesinkini kutlayıp sıra kendisininkine gelince bir beklentiye girenlere ayar oluyorum ya. Bunlar genelde kendisininki kutlansın diye elaleminkini kutlar zaten.
Siz de beklentiye girmeyin onlarınkini de bir daha kutlamayın madem.
Hey ben de seni seviyorumAynı şeyi yazaydık,Seviyom seni kız.
Mümkün değil aynı yerde yaşamıyoruz.dogum günümde oradaydık amaGenel olarak size tavırları nasıl? Belki beklemediğiniz anda sürpriz yapacalar.
Eşim kutladı evet.ben düşünmelerini beklerdim.ne bilim en azından bir pasta almalarını. Ben büyük şeyler beklemiyorum.ama birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına yapılabilirdi. Sonuçta biz bir aileyiz.Eşiniz kutladı mı? Ben şahsen doğum günümde kv gorumceyle pasta kesmek istemem.
ilk defa mi kutlamadilar ? Kendi aileniz kutladı mi ?Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
O zaman siz de bundan sonra kutlamayın olsun bitsin.Mümkün değil aynı yerde yaşamıyoruz.dogum günümde oradaydık ama
İşte olay ısmarlamaya girmemeli asla.biz bir aileyiz. Sonuçta mutlu günümüzde de birlikte olmalıydık. Ve o gün oradaydık kötü olanda buBana ismarlama kutlamalar çok gereksiz geldiği için dert etmezdim zaten. Ama siz çok büyük anlam yüklediğiniz için baya takmissiniz. Kutlamayin kimseninkini böylece bir beklentiniz de olmaz..
Niye birşey diyemiyorsunuz? Alemin eziği siz misiniz ohh ne güzel milletin dgünü kutla hediye al sise gelince çöp kovası muamelesi yapsınlar? Sorun bakalım eşinize sen söylemedin mi dgünüm olduğunu niye kutlamıyorlarmış bir hatam mı oldu da bana böyle terbiyesizlik ediyorlar diyin.Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Esin kutladiysa sorun yok.Sende artik onlarinkini kutlamazsinEşim kutladı evet.ben düşünmelerini beklerdim.ne bilim en azından bir pasta almalarını. Ben büyük şeyler beklemiyorum.ama birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına yapılabilirdi. Sonuçta biz bir aileyiz.
Ben kutlarım.onem veririm böyle şeylere.O zaman siz de bundan sonra kutlamayın olsun bitsin.
Beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşayıp üzülmezsiniz.
Eşinizle yapın sadece o zaman. Herkes öyle düşünmüyor işte. Çoğu insan için önemsiz.İşte olay ısmarlamaya girmemeli asla.biz bir aileyiz. Sonuçta mutlu günümüzde de birlikte olmalıydık. Ve o gün oradaydık kötü olanda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?