Doğum günümü kutlamadilar

Herkes dogum gunlerine sizin kadar onem vermiyor, kendi dogum gununu bile umursamayan insan cok. Herkesi oldugu gibi kabul edin. Deger vermenin tek gostergesi dogumgunu kutlamak degil. Cok zorunuza gidiyorsa siz de onlarinkini bir daha kutlamayin, olsun, bitsin, en azindan insanlarin basi rahat olur. Dogum gunu kutlama aliskanligi olmayan insanlardan surprizler beklemek sacma geliyor bana acikcasi. Beklentilerinizi azaltin.

Ekleme: galiba kendi ailelerinde kutluyorlarmis. O zaman sizin dogum gununuzu bilmiyorlardi. Insanlardan kesinlikle dogum gunumu hatirlamalarini veya unutmamalarini beklemem. En fazla yapacagim sey, o gun dogum gunum oldugunu kendim bildirip sozle de olsa kutlama beklemektir. insanlarin bir hayati var, herkesin aklinda kendi derdi var, bir de niye baskasinin dogum gununu aklinda tutmak zorunda olsun ki? Siz cok beklentilisiniz, sorun bu. "Bugun benim dogum gunumu kutluyoruz, hadi bakalim" filan gibi bir seyler deseydiniz eminim kimse burun kivirmazdi, gunu guzellestirebilirdiniz. Bu sekilde kendi kendinizi yemekten baska bir sey yapmiyorsunuz. Bu da dunyanin en gereksiz seyi yani. Kimsenin dogum gunu umrumda degildir sahsen, hele bir de gelin-kayinvalide-gorumce-elti iliskisinde oldugum insanlarinki olacak ha? :))
Gelsin, "bugun /yarin dogum gunum" desin, kutlayayim, onun disinda zihnimi kimsenin gunleriyle doldurmuyorum. Size de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
keske karsilil beklentisinde olmasaydin

tamamen haklisin.sorun almis olacaklari kiytirik seyler degilde insana deger vermek onemsemekdir..yaptiklari buyuk terbiyesizlik.bende olsam alinirdim..cok buyuk saygisizlik olmus bu yaptiklari..sende bidaha onlarinkini kutlama anlasinlar senden daha ustun olmadiklarini

hani hediyenin küçüğü büyüğü olmazdı hepimiz doğum gunlerimizde gelen hediyeler için böyle demiyo muyuz madem bunu bi kenara yazıp lazım olunca önüne koyacaktı o zaman hiçbir zaman hediye almasaydi ileriye yatırım olarak mi almış o pahalı hediyeleri konunun tamamını okudum çok şükür algı seviyem de gayet iyi ama asıl mevzu gerek konu sahibi için gerek ona destek olanlar için asıl olay bu olayın kv ve gorumce ile yaşanması. kendi tarafından biri yapsa gelip buraya bi konu acmazdi

pahalı veya küçük hediye almak kişinin maddi durumuna kalmış birşey. Şimdi herkes birbirine pahalı hediyeler alıyorken küçük hediye almak istememiş olabilir maddi gücü yetiyorsa gayet de normal. Buradaki terbiyesizlik dgününü unutma ayağına gelin diye konu sahibini dışlamaları aslında. Aile arasında görmüyorlar. Kendi ailesi ile küçük bir pasta kesip kutluyorlarmış zaten. Kendi ailesi kutluyor bunlar kutlamıyor

Belki unuttular. Eşin kutladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…