- 27 Şubat 2014
- 167
- 174
- 303
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
'Onlar kutlamasa da ben kutlarım' diyen birinin bu durumu dert etmemesi gerekmez mi?Ben kutlarım.onem veririm böyle şeylere.
O gün biz esimle pasta kesmiştik belki o da o yüzden düşünemedi.hic doğum günü kutlamasa lar evet bende normaldir derdimBence haklısınız, hiç doğumgünü kutlamayan bir aile olsaydı hiç sorun değil, ama eşiniz abartıyormuş bile ailesnden birinin doğumgünü olduğu zaman. Hediye olmasa bile kutlanabilirdi sadece.
Ama belki unuttular düşünemediler eşiniz onlar adına utanacağına rahatlıkla kendi ailesine diyebilirdi ya bugün doğumgünü ben bi pasta alıp geleyim de birlikte kutlamış olalım sonuçta orası da onun evi misafir sayılmaz.
Eğer hem doğumgününüzü biliyorlar hem de sözle bile kutlamadılarsa ben de takmamış gibi yapar ama içten içe düşünürdüm doğrusu
Benim takıldığım nokta beni sevmiyorlar mi ? Benim onlara verdiğim değer verilmiyor mu?'Onlar kutlamasa da ben kutlarım' diyen birinin bu durumu dert etmemesi gerekmez mi?
Evet öğrenmiş oldum.cok acı...benim söylemek istediğimde oydu. Sizi aileden görmüyorlar demek ki kızları değil gelinleri görüyorlar. Öğrenmiş oldunuz. Çok da takmayin bundan sonra olanları .
Ee ben hiçbir şey anlamadım. Yazdığım yorum sert olabilir ama ilk yazdığım taraf konu sahibinden çok dediğim kişileri kapsıyordu var böyleleri her yerde. Bir de şey yani o benimkini kutladı ben de kutlayayım diye zorunluluğu sevmiyorum kimseninkini de kutlamıyorum sonuçta hepimizin doğduğu bir gün var abartmaya gerek yok doğmak zorundaydık doğduk değil mi?
Benim takıldığım nokta beni sevmiyorlar mi ? Benim onlara verdiğim değer verilmiyor mu?
sende bundan sonra adamına göre muamele yaparsın canımBayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Üstünüze niye alınıp duruyorsunuz onu anlamıyorum işte sizi tanımıyorum. Ben çevremde gördüğümü diyorum bir de iyi gözlerim insanları kim ne anlaşılır kendinizi açıklayıp durmayın siz öyle değilsinizdir başkaları öyledir. Burda bu konudan başka konular var benim dediğim şekilde denk gelirseniz anlarsınız demek istediklerimi :)beni de kimse çıkarcılıkla suçlamamalı.
Üstünüze niye alınıp duruyorsunuz onu anlamıyorum işte sizi tanımıyorum. Ben çevremde gördüğümü diyorum bir de iyi gözlerim insanları kim ne anlaşılır kendinizi açıklayıp durmayın siz öyle değilsinizdir başkaları öyledir. Burda bu konudan başka konular var benim dediğim şekilde denk gelirseniz anlarsınız demek istediklerimi :)
Sen de kutlama bundan sonra bitsin gitsin. Lafını da etme. Ancak onlar sonra iye kutlamadın derse edersin. Şimdi çok ilgilerine muhtaçmış gibi görünmeye gerek yok.Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Ay insanlar ne sacmalamislar yaBenimkini kutlasinlar diye yapmadım hiçbirsey. En azından kutlayıp bir pasta kesebilirdik.beklentim bu yöndeydi
Ben sana hak verdim doğrusu. Ailesı niz sonuçta herkesinki kutlanıyor sizede ufak bir pasta alıp kutlayabilirlerdi.Ben sevmiyor değilim ki.seviyorum değer veriyorum.sevdigim için üzülüyorum bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?