Doğum günümü kutlamadilar

O gün biz esimle pasta kesmiştik belki o da o yüzden düşünemedi.hic doğum günü kutlamasa lar evet bende normaldir derdim

Orası öyle, ama benim doğduğum günü önemseyip o gün kendimi özel hissettiren güzel sürprizler yapan insana ben daha güzeliyle karşılık vermek onu mutlu etmek isterim. Yapmayana da birşey demem ama üzülürüm üzüldüğüm için beni de kimse çıkarcılıkla suçlamamalı.

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun P Pamukpremsesss nice güzel yaşlara:) Hepimiz değerli hissetmek ve bu değerin gösterilmesini isteriz o yüzden kırılmanızı anlıyorum. Üstelik doğum günü kutlama kültürüne uzak bir aile de değilmiş, kutlanıyor ve hediyeler alınıyormuş.

Bu durumu kendi içinize atıp onlarla aranıza soğukluk girmesi yerine bu siteminizi güzelce ve samimi bir dille ifade edin uygun bir ortamda. Açık ve dürüst bir iletişim şekli herzaman kazandırır, sizi mutlu edecek şeyleri ifade etmekten çekinmeyin. Böylece bundan sonra daha özenli davranabilirler.

sende bundan sonra adamına göre muamele yaparsın canım

beni de kimse çıkarcılıkla suçlamamalı.
Üstünüze niye alınıp duruyorsunuz onu anlamıyorum işte sizi tanımıyorum. Ben çevremde gördüğümü diyorum bir de iyi gözlerim insanları kim ne anlaşılır kendinizi açıklayıp durmayın siz öyle değilsinizdir başkaları öyledir. Burda bu konudan başka konular var benim dediğim şekilde denk gelirseniz anlarsınız demek istediklerimi :)

Üstüme alınmıyorum ayol, kendimden örnek de vermiyorum anlatış tarzım o benim. Siz de haklısınız ben direkt kendimi konu sahibinin yerine koydum da çok gıcık olurdum.

Hediye alma onların doğumgününü kutlama. Eşine de söyle nezaketen kutlayabilirlerdi benden onlara bir daha hediye ve kutlama bekleme laf etme sonra diye.

facebook kullanmıyor musun? orada otomatik hatırlatıyor yahu bari o klişe kutlamayı yapsalardı.

Sen de kutlama bundan sonra bitsin gitsin. Lafını da etme. Ancak onlar sonra iye kutlamadın derse edersin. Şimdi çok ilgilerine muhtaçmış gibi görünmeye gerek yok.

Bence haklısın.Kendilerine gelince pahalı hediyeleri kabul etmeyi biliyolar bi pasta kesseler ölmezler yani.Bence kötü niyetli davranmışlar.

Ayrıca aile içinde böyle bi adet varsa doğum günleri kutlanıyosa ben de benimkinin kutlanmasını beklerim bu yüzden hesapçı mı olucam yani ne tuhaf düşüncelere sahip insanlar var.Bu tür günler özeldir ya sevdiklerimizden ailemizden de bişey bekleyince hesapçı olacaksak ölelim yani.

Doğum gününüz kutlu olsun. :) Beklentiler sizi üzmekten başka bir işe yaramaz. Evet insan karşı taraftan da aynı düşünceli tavrı bekliyor, yakın görüyorsanız özellikle çok kırılıyorsunuz. Ben olsam artık onların da doğumgününü falan kutlamazdım. Beni nasıl kutladıysalar öyle kutlardım veya (sms, telefon)

Benimkini kutlasinlar diye yapmadım hiçbirsey. En azından kutlayıp bir pasta kesebilirdik.beklentim bu yöndeydi
Ay insanlar ne sacmalamislar ya
Birisine ince dusunce ile yaklasip birsey yapiyorsan
Onlarinda seni dusunmesini, mutlu etmeyi istemelerini beklemek kadar dogal birsey yok
Kutlama yapilmadiginda insan deger verilmedigini ve onemsenmedigini hisseder
Yerinde olsam telafide etmezlerse birdaha asla kiutlamam dogum gunlerini

Ben sevmiyor değilim ki.seviyorum değer veriyorum.sevdigim için üzülüyorum bu kadar.
Ben sana hak verdim doğrusu. Ailesı niz sonuçta herkesinki kutlanıyor sizede ufak bir pasta alıp kutlayabilirlerdi.
İnsan böyle ginlerde hatırlanmak hoşuna gidiyor.
Boşver onlarinkinde sende öyle yaparsın. Bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…