- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Eşime diyemedim. O da farkına vardı utandı zate ailesi adına.Niye birşey diyemiyorsunuz? Alemin eziği siz misiniz ohh ne güzel milletin dgünü kutla hediye al sise gelince çöp kovası muamelesi yapsınlar? Sorun bakalım eşinize sen söylemedin mi dgünüm olduğunu niye kutlamıyorlarmış bir hatam mı oldu da bana böyle terbiyesizlik ediyorlar diyin.
Tabiki kendi ailem kutladı. Kendi ailem eşimin doğum gününü de benim doğum günüm gibi kutlar.bilmiyorum belki ben böyle şeylere önem veriyorum.karsi taraf pek düşünceli deyip bu konularda....ilk defa mi kutlamadilar ? Kendi aileniz kutladı mi ?
Ben sevmiyor değilim ki.seviyorum değer veriyorum.sevdigim için üzülüyorum bu kadar.Onlar için mi doğdunuz da kutlamadılar diye gereksiz bir üzüntü içine giriyorsunuz ? Sevmediğim anlaşamadığım insanlar benim doğum günümü kutlasa ne kutlamasa ne ? Kendinizi çok da önemli olmayan konular yüzünden hırpalamayın . En güzel hediyeniz iç huzurunuz olsun ve onu kendinize bu yeni yaşınızda kendiniz hediye edin inş
Sizin düşünceniz.beni tanımadan çıkarcı olduğumu düşünmeniz de sizin düşünceniz.Ben de bunu anlayamıyorum. Canımsın cicimsin doğumgünümü de layığıyla kutladın. Senin doğumgününde ben üzerime düşeni yapamayıp bir pastayla nasip olacak mutluluğu senden esirgedim ama çıkarcı ve kötü niyetli olan sensin.
peki ailesi eşinizin dogum gününü kutlar mi ?Tabiki kendi ailem kutladı. Kendi ailem eşimin doğum gününü de benim doğum günüm gibi kutlar.bilmiyorum belki ben böyle şeylere önem veriyorum.karsi taraf pek düşünceli deyip bu konularda....
Evet kendi içlerinde kutlarlar. Benimkini kutlamadilar ama.Bazı aileler için doğumgünü kutlamak önemli bir olay değil.
Ben evlendiğimde kv 73 yaşında idi ve o yaşa dek hiç doğumgününü kutlamamışlar. Eşimin de öyle. Yok öyle bir adetleri yani.
Eğer "aile" olmanın diğer gerekliliklerini yapıyorlarsa, saygısızlıkları yoksa çok büyütmeyin derim. Bizim anlam yüklediğimiz kadar yüklemiyorlar onlar doğumgünlerine.
Ama derseniz ki kendi içlerinde kutluyorlar, çok da güzel hediye alırlar. O zaman SİZİ sevmiyorlar ve değer vermiyorlar demektir. Siz de ona göre davranırsınız bundan sonra
Yanlış anladınız benSizin düşünceniz.beni tanımadan çıkarcı olduğumu düşünmeniz de sizin düşünceniz.
Uzakta olduğumuz için pasta kesemezler ama hediye mutlaka alırlar. Bende buna üzülüyorum. Kendi içlerinde kutluyorlar.ben neden aileden sayılmıyorum. Ben onlara çok değer verirken onlar neden böyle yapıyorlar. Eşim onların hatalı olduğunu zaten biliyor farkında ikimizde dillendirmwdik ama eşim çok üzüldü.peki ailesi eşinizin dogum gününü kutlar mi ?
Hiiii evet şimdi farkettim :) kusura bakmayınYanlış anladınız benHelenra yı alıntılamak istemiştim olmamış. Tekrar bir okuyun ben sizin yanınızdayım
Amin çok teşekkür ederim.benim anlatmak istediğim tam da bunlardı. Düşüncelerimi çok net anlattınız. Evet maddiyat değil hiçbirsey.evde kek bile yapsa o kadar hoşuma giderdi ki.benum için yapıldı derdim.Acikcasi insana onem vermerktir doghum gunu kutlamak ,kisiye ozgu ona ozel bir gun ,sizde esinizde iyi niyetlisiniz ,kutlamissiniz ,elinizden geleni yapmissiniz ,
Onlarin terbiyesizligiu ,insan hic yoktan evde kek yapar susler kutlar ,maddi konular degil bunlar ,
Bundan sonra sizde ozel bir gun kutlamayin onlara ,hediye vs hic almayin ,
Tepkinizi boyle gosterin ,
Bir dahakini evladinizla saglikla kutlamayi nasdip etsin rabbim
benim söylemek istediğimde oydu. Sizi aileden görmüyorlar demek ki kızları değil gelinleri görüyorlar. Öğrenmiş oldunuz. Çok da takmayin bundan sonra olanları .Uzakta olduğumuz için pasta kesemezler ama hediye mutlaka alırlar. Bende buna üzülüyorum. Kendi içlerinde kutluyorlar.ben neden aileden sayılmıyorum. Ben onlara çok değer verirken onlar neden böyle yapıyorlar. Eşim onların hatalı olduğunu zaten biliyor farkında ikimizde dillendirmwdik ama eşim çok üzüldü.
Sizin düşünceniz.beni tanımadan çıkarcı olduğumu düşünmeniz de sizin düşünceniz.
İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor, senin tek derdin bu mu yani? Niyetim kalbinizi kirmak değil, kusura bakmayın. Fakat karşılık beklemeden birşeyler yapmaya çalışın. Kutlamak zorunda değiller. Benim kendi öz anne babam doğum günümü kutlamıyor, ben ona üzülmüyorum yani. Düşünceniz bence çok yanlış, hamilelik hormonları dolayısıyla da böyle dusunmus olabilirsiniz. Böyle ufak tefek seylerle kendinizi uzerseniz daha çok canınız yanar.Bayanlar doğum günüm vardı. Kayinvalide görümce vs doğum günümü kutlamadilar. Hediye vs de almadılar. Ben onların doğum günlerini hep kutlarım. Eşimde mutlaka kardeşlerine hediye alır. Pahalı hediye olduğu için eşime derim ortak alalım. Çünkü çok pahalı hediye alır eşim.ne bir pasta almışlar ne bir kutlama bana.anlayamadim gerçekten.neden böyle yaptılar. En azından bir pasta bile kesebilirdik. Eşime de bişey diyemedim neden ailen böyle yaptı diye.esimin doğum günü olsa benim ailem de hediye alır.
Ee ben hiçbir şey anlamadım. Yazdığım yorum sert olabilir ama ilk yazdığım taraf konu sahibinden çok dediğim kişileri kapsıyordu var böyleleri her yerde. Bir de şey yani o benimkini kutladı ben de kutlayayım diye zorunluluğu sevmiyorum kimseninkini de kutlamıyorum sonuçta hepimizin doğduğu bir gün var abartmaya gerek yok doğmak zorundaydık doğduk değil mi?Yanlış anladınız benHelenra yı alıntılamak istemiştim olmamış. Tekrar bir okuyun ben sizin yanınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?