en gec 11 kasıma kadar olması gerek o güne kadar olmazsa suni sancıyla olacak eğer suni sancıyla da doğum başlamazsa o zaman artık son çare sezeryana alıncamNe zaman senin
Dogum ne zaman senin
cok tesekkurler. Hepimiz peş peşe dogurcaz galiba. Umarım evhamlandigimla kalırım. Hepimiz bi avazda doguruveririz:)))
ay inşallah :) bakın görün doğumdan sonra burda yazdıklarımıza bakıp gülcez :)cok tesekkurler. Hepimiz peş peşe dogurcaz galiba. Umarım evhamlandigimla kalırım. Hepimiz bi avazda doguruveririz:)))
evet hayırlısı :) tmm ilk doğuran buraya yazsın ve olanları da mutlaka anlatsın detaylıca :)Hepimiz ni kurtulmak hayirlisiyla, ilk doğuran yazsin tamam mi
Canimbende korkuyorum ama elden ne gelir ? doguracagiz allahin izniylede hersey guzel olacak kizlar ... yapabiliriz bayanlar ... kendimize ve allaha guvenelim
daha dikişler bitmeden bebeğimi bana vercekler dmi :)Canım sana doğum yapmış biri olarak şunu söyleyeyim. Ki ben de acıya dayanıklı biri hiç değilimdir.
Canım çok kıymetlidir :)
Ama bak şunu düşün;
Her şey o kadar spontane gelişiyor ki, ansızın gelen sancı, hastaneye gitmen ve belli bir süre sancı, sonunda mutlu son :)
Bebeğin kucağında, yanında, ne ağrı kalıyor ne bir şey.
Çok kaba bir tabir ama o bebek bir şekilde oradan çıkacak, içinde tutamazsın çünkü çıkacak ve ölmeyeceksin. Korkma :)
Sonuna odaklan.
Korkacak kadar değil dersem uydurma birşey olur evet çok şiddetli bir sancı
Kesip biçme olayını da abartma sancı kadar kötü değil,
Zaten bebeğini görünce ondan gözünü alamadığın için alt tarafta tadilat yapılsa umurunda olmaz
Vermeseler bile bulutların üstünde oluyorsun. İlk kez hayatımda mutluluktan ağladım o da doğum sırasında bebeğimin ağlama sesini duyunca. Yani dikiş olurken, düşün artıkdaha dikişler bitmeden bebeğimi bana vercekler dmi :)
Canim
Sen doğurmak uzeresin dimi
Evet canım son günlerimCanim
Sen doğurmak uzeresin dimi
Canim bende iğne kullanıyorum ama benim doktor ya normal beellkiii. Epidural dedi, test mest demedi ya.Bende korkuyorum şimdiden ama sezeryan istemiyorum kesinlikle. ? O bir ameliyat sonuçta. Epizyotomi gerçekten kesilirken acıtmıyor. Doğum dan değil sonrasından korkuyorum Epizyotomi dikimi anne için çok yorucu ve cekilmez oluyor yorulduğu icin. O yüzden epiduralle normal tavsiye ederim herkese. Hem doğal bir doğum hem sonrası çok konforlu.. ben clexane kullandığım için epidural olup olmayacağım o doğum günü belli olcak. Oyüzden tedirginim
Bende epidural istiyorum ama doktor tavsiye etmiyor kesinlikle ... ama ben dayanamicak gibi olursam kesinlikle epidural isticem ... sonucta teknolojiden yararlanmak lazim dimi ama
Benim doktor epidural yuzunden Ikinmanin zorlastigini , Cogu zaman dogumda karnina basincla dogum yaptirmak zorunda kaldigini soyledi oyuzden tavsiye etmediCanim epidurali doktor niye tavsiye etmiyomus
Benim doktor epidural yuzunden Ikinmanin zorlastigini , Cogu zaman dogumda karnina basincla dogum yaptirmak zorunda kaldigini soyledi oyuzden tavsiye etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?