Canim bende iğne kullanıyorum ama benim doktor ya normal beellkiii. Epidural dedi, test mest demedi ya.
Iki doktora gittim biri son 12 saat içinde vurulmadıysan iğneni sorun yok dedi ama yeni vurulduysan epidural yapamayız dedi. Ikinci doktor ise saat farketmez ama kan tahlillerin yol gösterecek dedi.. siteden okuduğum kadariyla da bazılarına direk sezeryan diyorlarmış bilemedimki hangisi doğru ama mecburen takiplisi olduğum ikinci doktora güvenicem
Canim bende clexene kullaniyorum
Evet ıkınma zorlaşıyor ama emin olun birçok kadın doğum sırasında ıkınma yerine bağırıp durmaktan en sonunda yine bastırma olabiliyor. Önemli olan ebe yada doktoru iyi dinlemek doğum sırasındaBenim doktor epidural yuzunden Ikinmanin zorlastigini , Cogu zaman dogumda karnina basincla dogum yaptirmak zorunda kaldigini soyledi oyuzden tavsiye etmedi
acaba epidural alsam mi ? yani dayanilmayacak gibi oldugunda ? kararsizim ya :-( benim iki arkadasim epiduralli normal dogum yaptilar cok memnunlardi ... bilemiyorum ya
evet canim yani normal gozukuyor simdilik ama cuma gunune kadar sancim gelmezse sadece cumartesi pazar bekletirim pazartesi suni sanciyla dogurturum dedi bebek biraz iri oldugu icin normal sansini kacirmayalim dedfiCanım merhaba , seninle çok konuşmuştuk günlerimiz aynı doktorun bir şey söyledimi doğumla ilgili ?
evet canim yani normal gozukuyor simdilik ama cuma gunune kadar sancim gelmezse sadece cumartesi pazar bekletirim pazartesi suni sanciyla dogurturum dedi bebek biraz iri oldugu icin normal sansini kacirmayalim dedfi
bebek cuma gunu kontrolde 3.500 kg di ... hayir normal dogum tabiki ama bi kac gun bekletmek yerine iki gun bekletiyor doktorum cunku asiri kilo alirsa normal dogum sansini kacirabiliriz... insaallah suniyede gerek kalmazda pazartesiye kadar normal sanciyla dogum yaparimCanim masallah az kalmis bebis kaç kilo normal zor olur m dedi doktor
[Qİnşallah canimbra8884, post: 37502858, member: 575172"]bebek cuma gunu kontrolde 3.500 kg di ... hayir normal dogum tabiki ama bi kac gun bekletmek yerine iki gun bekletiyor doktorum cunku asiri kilo alirsa normal dogum sansini kacirabiliriz... insaallah suniyede gerek kalmazda pazartesiye kadar normal sanciyla dogum yaparim
evet canim yani normal gozukuyor simdilik ama cuma gunune kadar sancim gelmezse sadece cumartesi pazar bekletirim pazartesi suni sanciyla dogurturum dedi bebek biraz iri oldugu icin normal sansini kacirmayalim dedfi
Benim suyum iyiymis sukur ... o yuzden haftasonuda bekletiyor doktorum ... hadi hayirlisi olsun canim benimanladim canım bende bugün gittim doktora benimde suyumda biraz azalma var günümüzün dolmasina da az kaldi doktorum artik riske atmak istemediğini söyledi dışkısını falan yapabilirmis bana da bastan persembe günü gel artik çözüme ulastiralim dedi bende hep 29 ekim düşünmüştüm Cumhuriyet çocuğu olsun diye çarşamba gelsem olmazmi dedim o da olur o zaman sabah erken saatte gel once alttan muayene yapip rahim incelmismi diye bakacak eğer yumusuma ve incelme varsa suni deneyecek yoksa sezaryen bakalim sanirim çarşamba günü yavruma kavusucam Allahım hepimizin yardimcisi olsun hakkimzda hayırlısı :)
Benim suyum iyiymis sukur ... o yuzden haftasonuda bekletiyor doktorum ... hadi hayirlisi olsun canim benim
Buraya yazicam zaten ... birde ekim anneleri kisminada yazarim mutlakaAmin canim benim doğum yaptığımızda burdan haberleselim :)
Allahim bizimde az kaldi gunumuz dolmak uzere bi aksilik olmazsa suniyle yaicam bende ...cunku sanci falan yok kizim nazlaniyorkizlar hepinize Allah kolaylik versin.bende tam iki ay once normal dogum yaptim suni sanciyla
kizlar hepinize Allah kolaylik versin.bende tam iki ay once normal dogum yaptim suni sanciyla
Allah yardim etsin cnm saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah .benim kizimda cok nazli cikti suyum gelince acil aldilar doguma suni verdiler atlattim sukur.korktugunuz kadar yok inan.sanvi zor evet ama ben ciktigi ani bile hissetmedim kesik yok yirtilma oldu dikis atildi halen sancim vardi o yuzden dikisleri hissetmedim.kesiklerde hissedilmez sanirimAllahim bizimde az kaldi gunumuz dolmak uzere bi aksilik olmazsa suniyle yaicam bende ...cunku sanci falan yok kizim nazlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?