Doğuma Hazırlık Doğum korkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi RYSA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benim doktor epidural yuzunden Ikinmanin zorlastigini , Cogu zaman dogumda karnina basincla dogum yaptirmak zorunda kaldigini soyledi oyuzden tavsiye etmedi
Evet ıkınma zorlaşıyor ama emin olun birçok kadın doğum sırasında ıkınma yerine bağırıp durmaktan en sonunda yine bastırma olabiliyor. Önemli olan ebe yada doktoru iyi dinlemek doğum sırasında

epidural oldum karnima basinc falan yapilmadi ama kesi gerekti.
bu arada ayni zamanda doguran cogu arkadasimda kesi ve yirtik oldu, epidural almamalarina ragmen.
hatta biri vakumla dogurdu, o da epidural almamisti.

acaba epidural alsam mi ? yani dayanilmayacak gibi oldugunda ? kararsizim ya :-( benim iki arkadasim epiduralli normal dogum yaptilar cok memnunlardi ... bilemiyorum ya

acaba epidural alsam mi ? yani dayanilmayacak gibi oldugunda ? kararsizim ya :-( benim iki arkadasim epiduralli normal dogum yaptilar cok memnunlardi ... bilemiyorum ya

Canım merhaba , seninle çok konuşmuştuk günlerimiz aynı doktorun bir şey söyledimi doğumla ilgili ?

Canım merhaba , seninle çok konuşmuştuk günlerimiz aynı doktorun bir şey söyledimi doğumla ilgili ?
evet canim yani normal gozukuyor simdilik ama cuma gunune kadar sancim gelmezse sadece cumartesi pazar bekletirim pazartesi suni sanciyla dogurturum dedi bebek biraz iri oldugu icin normal sansini kacirmayalim dedfi

evet canim yani normal gozukuyor simdilik ama cuma gunune kadar sancim gelmezse sadece cumartesi pazar bekletirim pazartesi suni sanciyla dogurturum dedi bebek biraz iri oldugu icin normal sansini kacirmayalim dedfi

Canim masallah az kalmis bebis kaç kilo normal zor olur m dedi doktor

Canim masallah az kalmis bebis kaç kilo normal zor olur m dedi doktor
bebek cuma gunu kontrolde 3.500 kg di ... hayir normal dogum tabiki ama bi kac gun bekletmek yerine iki gun bekletiyor doktorum cunku asiri kilo alirsa normal dogum sansini kacirabiliriz... insaallah suniyede gerek kalmazda pazartesiye kadar normal sanciyla dogum yaparim

[Qİnşallah canimbra8884, post: 37502858, member: 575172"]bebek cuma gunu kontrolde 3.500 kg di ... hayir normal dogum tabiki ama bi kac gun bekletmek yerine iki gun bekletiyor doktorum cunku asiri kilo alirsa normal dogum sansini kacirabiliriz... insaallah suniyede gerek kalmazda pazartesiye kadar normal sanciyla dogum yaparim[/QUOTE]

İnsallah canim. Doğumdan sonra buradan yaz tamammi bekliyoz

İnsallah canim. Doğumdan sonra buradan yaz tamammi bekliyoz[/QUOTE]
tamam canim insaallah yazacagim ...

Kizlar bay dicem karnimin bi yerine sanki Nadi diyim, elektrik carpmasi gibi tisssss oluyo hafif aci e ki bu

anladim canım bende bugün gittim doktora benimde suyumda biraz azalma var günümüzün dolmasina da az kaldi doktorum artik riske atmak istemediğini söyledi dışkısını falan yapabilirmis bana da bastan persembe günü gel artik çözüme ulastiralim dedi bende hep 29 ekim düşünmüştüm Cumhuriyet çocuğu olsun diye çarşamba gelsem olmazmi dedim o da olur o zaman sabah erken saatte gel once alttan muayene yapip rahim incelmismi diye bakacak eğer yumusuma ve incelme varsa suni deneyecek yoksa sezaryen bakalim sanirim çarşamba günü yavruma kavusucam Allahım hepimizin yardimcisi olsun hakkimzda hayırlısı :)

Benim suyum iyiymis sukur ... o yuzden haftasonuda bekletiyor doktorum ... hadi hayirlisi olsun canim benim

kizlar hepinize Allah kolaylik versin.bende tam iki ay once normal dogum yaptim suni sanciyla

kizlar hepinize Allah kolaylik versin.bende tam iki ay once normal dogum yaptim suni sanciyla
Allahim bizimde az kaldi gunumuz dolmak uzere bi aksilik olmazsa suniyle yaicam bende ...cunku sanci falan yok kizim nazlaniyor

Allahim bizimde az kaldi gunumuz dolmak uzere bi aksilik olmazsa suniyle yaicam bende ...cunku sanci falan yok kizim nazlaniyor
Allah yardim etsin cnm saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah .benim kizimda cok nazli cikti suyum gelince acil aldilar doguma suni verdiler atlattim sukur.korktugunuz kadar yok inan.sanvi zor evet ama ben ciktigi ani bile hissetmedim kesik yok yirtilma oldu dikis atildi halen sancim vardi o yuzden dikisleri hissetmedim.kesiklerde hissedilmez sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…