Doğuma Hazırlık Doğum korkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi RYSA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim
Suni sanci Nadi oluyor, yani zor oldumu
cnm ben 8 saatte falan dogurdum. son 1 saati zordu sadece ben cok hassas olmama ragmen 1 saat zorlandim.bebegin ciktigi ani hissetmedim.sanirim ilk ikinmada dogurmustum.suni sanvi bende dogumdan sonra bi kac saat daha devam etmisti

cnm ben 8 saatte falan dogurdum. son 1 saati zordu sadece ben cok hassas olmama ragmen 1 saat zorlandim.bebegin ciktigi ani hissetmedim.sanirim ilk ikinmada dogurmustum.suni sanvi bende dogumdan sonra bi kac saat daha devam etmisti

Maşallah canim, ben çok korkuyorum ya, vakum filan kullanmadilar dimi

Aslinda korkmaktan ziyade artik bian once kucagima alip mis kokusunu Iicime cekmek istiyorum ... evet korkuda var tabiki ama yapacak birsey yok ... allahin izniyle basaririz

Kizlar. Bide alakasiz olacak hepimizin az kaldi ya bsy. sorcam, hastaneodasini suslicek misiniz, seker gibi bay goturcekmisiniz odaya yani

Kizlar

Doğuma giderken hasta bezi gerekir m orkid yeter mi ki

şu resimdeki sekerpareyi dogurduysan değmiş çektiğine

Buraya yazicam zaten ... birde ekim anneleri kisminada yazarim mutlaka birde grip oldum cok fena
ya aynı ben de grip olup daha bi kaç gün önce atlatmıştım ama dün yine başladı ve bu sabah şiddetli boğaz ve burun acımasıyla uyandım acaba grip olmamızın bebeğimize zararı var mıdır

Kizlar

Doğuma giderken hasta bezi gerekir m orkid yeter mi ki
aslında kişiye göre değişiyo diyolar yani bazılarında az bazılarında çok oluyomuş o yüzden sen her ihtimale karşı al da çünkü normal ped yetse bile çok sık sık değiştirmen gerekicek hem masraf olur hem de zaten ağrılı olcaksın her dk aç kapat değiştirmek için daha zor olur diye düşünüyorum ben de hasta bezi alcam inşallah

ya aynı ben de grip olup daha bi kaç gün önce atlatmıştım ama dün yine başladı ve bu sabah şiddetli boğaz ve burun acımasıyla uyandım acaba grip olmamızın bebeğimize zararı var mıdır
ben biraz atlattim gibi gribi hafif oksuruk var birazda ... taze zencefille yapilan bikarisim var onu yapicam ise yararumarim

Aman kuşlar gribe dikkat. Ben iki hafta önce oldum doktor bi gece yitirdi serum filan

ben biraz atlattim gibi gribi hafif oksuruk var birazda ... taze zencefille yapilan bikarisim var onu yapicam ise yararumarim
tmm canım yazınca hemen uygularım doğuma az kaldı bebişimi grip karşılamak istemiyorum ya ona da bulaştırırsam yeni doğmuş minnacık haliyle bi de grip olursa benim yüzümden vicdan azabından ölürüm

Aman kuşlar gribe dikkat. Ben iki hafta önce oldum doktor bi gece yitirdi serum filan
ben de acile gitmiştim bana sadece çok ağrın olursa minoset kullan dediler ağrıyı kessin diye başka bi şey veremeyiz dediler

Kendinizi sıkıntıya sıkmayın şimdiden arkadaşlar o an Allah yardim ediyor size güç veriyor. Yeni doğum yaprim bende annemin yaninda dahi soyunmaya utanan ben doguma girdim düşünün. Inanin Allah yanında oluyor o an dua edin inşirah suresini okuyun bilmiyorsaniz bile tele indirip dinleyin dinletin bebeginize. Allah yardimciniz olsun kardeşlerim.

kızlar dün gece saat 12 gibi hafif hafif sancım başladı belimden kasıklarıma doğru sonra yattım gece 1.30 da ağrı uyandırdı beni çok çok şiddetli değil ama fazlaydı aralıkları 10 dakika da bir geliyordu sabaha karşı olsun çok şiddetlenirse hastaneye giderim dedim sabah 5 e kadar aralıklı çektim sancıyı sonra uyumuşum eşim işe gitmek için 7.30 da çalar saati çaldı bir kalktım ağrı sancı gitmiş anlamadım nasıl bir şey oldu ama doğum sancısı gibiydi hareket ettiğimde yer değiştirdiğimde falan geçmedi dedim sabah alıcam sanırım yavrumu kucağıma ama olmadı yine :) sancı bu gecede gelir inşallah ve kesilmez kendi kendine gelsin istiyorum :) çünkü yarın sabah randevum var ve doktorum bekletmek istemiyor artık...

Canim insallah hayirlisiyla baslasin sancilar, bsysorcam. Sana. Adet agrisi gibi mi oluyor vajinada yanma vs gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…