Doğuma Hazırlık Doğum korkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi RYSA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Su an hastanede misin yoksa?

Yok canim yarin net te bakalim yatirabilirim dedi, ama ben başka doktora randevu aldim simdi.bu gittiğimizde kapiyi tam kapamak istemiyorum, randevu aldgm tatmin etmezse cuma sabah mi gitsem bilemedim

Yok canim yarin net te bakalim yatirabilirim dedi, ama ben başka doktora randevu aldim simdi.bu gittiğimizde kapiyi tam kapamak istemiyorum, randevu aldgm tatmin etmezse cuma sabah mi gitsem bilemedim

Bende doktor değiştircem gittiğim doktor cuma gel dedi beb yarın uni docente gitcem bir orası kaldı... hayırlısı olsun hakkımızda...

Amin canim
Sen niye degistiriyon
Tansiyon ilacı kullanmaya başladım hastanede yatırdı sabah alcam dedi normale döndü. Bebegimin gelisimi suyun az sezeryana alcam diyor ama ne kadar geri ne kadar riskli birsey demiyor. Çatı muayenesinde canımı çok yaktı bana seni muayene edemedim normal yapamazsin doğumun sezeryan olcak dedi. Üniversitenin cihazları daha doğru olcuyormus diye ordan randevu aldım.

Hepimizin derdi farkli iste ,

çatı muaynesi ne oluyor acaba..

Uyuşturmadan kesmek ne demek ya. Doktorlar bu kadar cani değil.

Normal doğum yapacaksan eğer ki bunu tavsiye ederim sancın varken ve doğum başlamışsa bacaktan ve bazı yerlerinden iğne yaparaş önce o bölgeyi uyuşturuyorlar zaten. Uyuştuğundan emin olduktan sonra biraz kesi atıyorlar sadece bunuda bebeğin rahat çıkması için böyle yapıyorlar. Birde kendi kendine yırtılma ihtimali olabilir buda o bölgede çirkin görüntü demektir. Hiç bir şey hissetmiyorsun hiç korkma. Sadece bebeğini düşün böyle korkular çok yersiz. İstersen doğumu anlatan yazılar okuyabilirsin. Ama fotoğraflara bakmamanı öneririm.

Naptin merak ettim geldi mi prensesin

çok iyi geldi bu

Canim Merhaba

Evet çarşamba aksam üstü saat 17:36 da aldim yavrumu kucağıma Cumhuriyet bebeği oldu :) en kisa zamanda detaylari anlatacağım :)
canim hayirli olsun ... kizini almissin kucagina ben hala dogum yapmadim bekliyorum ... ustelik hastane degistirmek zorunda kaldim ... doktorum direlt sezeryan yanlisi oldugunu daha yeni gosterdi bana sagolsun ... insaallah hayirlisiyla bebegimi kucagima alirim

Günaydın canim evet cok şükür aldım yavrumu kucağıma :) darısı basina tatlim...bende hep normal doğum istiyordum biliyorsun sezaryenden hem korkuyordum hemde pek hoş bulmuyordum gel gor ki sezaryen yapmak zorunda kaldim iyiki de yapmisim diyorum ben cok memnun kaldim bilmiyorum doktorundan mı ekibinden mi anestezi uzmanindan mi ama harika bir iş cikardilar :) benim doktorum garanticiydi biraz günü gecikince kakasini yapabilir dedi ve tam sezaryen sirasinda benim kiz kakasini yapti iyi ki karar verip yaptirmisim sonrası da korktugum gibu gecmedi 29 ekim çarşamba günü dogum yaptim cuma evimdeydim insallah senin de böyle kolay geçer :)

Kizlar ben dogum yaptim suni ile normal dogum hiiiic korkacak birsey yok sadece kendinizi allaha ve sonrada doktorunuza ve ebenize birakin ... onlar isi biliyorlar ve bu arada hastaneyi son anda degistim eski doktorum sezeryan yapmak istedigi icin baska bi yere gittim iyikide gitmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…