- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Su an hastanede misin yoksa?Beni bi rahatlatsa AA yok catlim ben
Su an hastanede misin yoksa?
Yok canim yarin net te bakalim yatirabilirim dedi, ama ben başka doktora randevu aldim simdi.bu gittiğimizde kapiyi tam kapamak istemiyorum, randevu aldgm tatmin etmezse cuma sabah mi gitsem bilemedim
Amin canimBende doktor değiştircem gittiğim doktor cuma gel dedi beb yarın uni docente gitcem bir orası kaldı... hayırlısı olsun hakkımızda...
Tansiyon ilacı kullanmaya başladım hastanede yatırdı sabah alcam dedi normale döndü. Bebegimin gelisimi suyun az sezeryana alcam diyor ama ne kadar geri ne kadar riskli birsey demiyor. Çatı muayenesinde canımı çok yaktı bana seni muayene edemedim normal yapamazsin doğumun sezeryan olcak dedi. Üniversitenin cihazları daha doğru olcuyormus diye ordan randevu aldım.Amin canim
Sen niye degistiriyon
afy2646 .!.:Tansiyon ilacı kullanmaya başladım hastanede yatırdı sabah alcam dedi normale döndü. Bebegimin gelisimi suyun az sezeryana alcam diyor ama ne kadar geri ne kadar riskli birsey demiyor. Çatı muayenesinde canımı çok yaktı bana seni muayene edemedim normal yapamazsin doğumun sezeryan olcak dedi. Üniversitenin cihazları daha doğru olcuyormus diye ordan randevu aldım.
Tansiyon ilacı kullanmaya başladım hastanede yatırdı sabah alcam dedi normale döndü. Bebegimin gelisimi suyun az sezeryana alcam diyor ama ne kadar geri ne kadar riskli birsey demiyor. Çatı muayenesinde canımı çok yaktı bana seni muayene edemedim normal yapamazsin doğumun sezeryan olcak dedi. Üniversitenin cihazları daha doğru olcuyormus diye ordan randevu aldım.
Hepimizin derdi farkli iste ,
Doktor alttan muayene ediyor parmağı ile bakıyor kemiklerinin genişliğine...çatı muaynesi ne oluyor acaba..
Yok canım alfametCanim tansiyon ilaci dedigin nidilat mi
Yok canım alfamet
Benim hiç ağrım çıkmıyor canım ya... tansiyonum 14/10 oldu bir gün ayaklarımda da ödem var gebelik zehirlenmesini önlemek için verdi doktor...Onu neden verdi peki, bi de net de sancincikiyo mu
Naptin merak ettim geldi mi prensesinKızlar merhabaaaaa
Bugün hayirlisi ile inşallah kızımı kucağıma alicam sabah gittik aç karnına doktorum ile görüştüm acilma vs yok bu kızın gelecegide yok yerinde memnun doktorum riske atmak istemiyor yarin sabah alalim sezaryene dedi bende yarin sabah olacaksa bugün olmazmi dedim o da olur dedi öğlen 2 de yatisim olacak aksam üstü 5.30 gibi ameliyathaneye alacak Allahik cok heyecanliyim hep normal istemiştim ama kismet degilmis dualarinizi eksik etmeyin darisi bekleyen tüm annelerin basina burda ki hamislere dua edicem bende Allaha emanet olun :)
çok iyi geldi buO an okadar güZel bi anki bende çok korkuyordum ama ben doğrduysam herkes doğurur iğnedenbile korkan bi insanım bence hiç korkmayın benim annem bi bardak suya 7 kere ayatel kürsü yü okudu içtim benim doğumum çok kolay geçti inşallah hemencecik doğurursunuz bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.. :)
Naptin merak ettim geldi mi prensesin
canim hayirli olsun ... kizini almissin kucagina ben hala dogum yapmadim bekliyorum ... ustelik hastane degistirmek zorunda kaldim ... doktorum direlt sezeryan yanlisi oldugunu daha yeni gosterdi bana sagolsun ... insaallah hayirlisiyla bebegimi kucagima alirimCanim Merhaba
Evet çarşamba aksam üstü saat 17:36 da aldim yavrumu kucağıma Cumhuriyet bebeği oldu :) en kisa zamanda detaylari anlatacağım :)
canim hayirli olsun ... kizini almissin kucagina ben hala dogum yapmadim bekliyorum ... ustelik hastane degistirmek zorunda kaldim ... doktorum direlt sezeryan yanlisi oldugunu daha yeni gosterdi bana sagolsun ... insaallah hayirlisiyla bebegimi kucagima alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?