Canim insallah hayirlisiyla baslasin sancilar, bsysorcam. Sana. Adet agrisi gibi mi oluyor vajinada yanma vs gibi mi
amin canım inşallah...evet adet ağrısı gibi ama daha baskını belden geliyor sanki belini ikiye ayrılıyor gibi oluyor vajinada batma oluyor yürürken iki büklüm oluyorsun çok değişik bir ağrı
Benimde ole oluyor arada o yüzden sordum canim ateş basiyo sannkivajinaya
36 canimsen kaçıncı haftandasın canım ??
36 canim
Anladım canım...Allah sağlıkla bir avazda kurtulmayı ve evladımıza kavuşmayı nasip etsin...
evet cnm o prensesi dogurdum benim herseyim bitanem canim kizimşu resimdeki sekerpareyi dogurduysan değmiş çektiğine
hastabezi kesinlikle al cnmaslında kişiye göre değişiyo diyolar yani bazılarında az bazılarında çok oluyomuş o yüzden sen her ihtimale karşı al da çünkü normal ped yetse bile çok sık sık değiştirmen gerekicek hem masraf olur hem de zaten ağrılı olcaksın her dk aç kapat değiştirmek için daha zor olur diye düşünüyorum ben de hasta bezi alcam inşallah
Kizlarrrr nidilatvs içen var mi aranizda
ben 22. haftamdan 35.haftama kadar içtim erken doğum riskim vardı kasılmaları önleyen bir ilaç...gel gör ki erken gelmesini bırak geç bile kaldı gününüm dolmasına 3 gün var benim prensesin geleceği yok :)
Canim acilman varmiydi nidilat içerken, ben 36 oldum iki hagtadir iciyorum yarin kontrol var e herhalde biriktirir artik, peki sen proluton depot iğne oldun mu haftalik bu surede
açılmam olmuştu bir keresinde hastaneye gittiğimde 2 cm açılma vardı 29.haftamdaydım... doğumu geciktiriyor ben çok kullandım erken doğum olmasın diye baksana işe yaradı nerdeyse günümüz geçecek :) evet proluton oluyordum haftada 1 onu da 35.haftamda kesti doktorum...
Ayiyiz canim bende 33-34_35 te o iğneyi oldum yerin kontri.um var inşallah b daha olmam çok sıkıldim ya , bide bene pihtilasmada var
çok zor canım hele o iğne nasıl yakıyor bende haftalarca oldum ama keser artık 36.haftaya gelmişsin bundan sonra gerek yok bence Allah yardımcımız olsun valla pıhtılaşma olduğu için mi kullandın o iğneyi
Ben bugun cati muayenesi bile olamadım ya doktor normal doğum yapamazsin dedi...
Özele gidiyorsun sezeryan yapar isteğe bağlı...Ay bana da dese
Özele gidiyorsun sezeryan yapar isteğe bağlı...
Kaçıncı haftasasin? Ben çok üzüldüm bugün... Normal doğum zor ama sezeryanda ameliyat ya spinali falan kaldiramam ben zaten... sezeryan sonrası zor napcam bilmiyorum...Ay inşallah benimki bi değişik de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?