Doğuma Hazırlık Doğum korkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi RYSA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim insallah hayirlisiyla baslasin sancilar, bsysorcam. Sana. Adet agrisi gibi mi oluyor vajinada yanma vs gibi mi

amin canım inşallah...evet adet ağrısı gibi ama daha baskını belden geliyor sanki belini ikiye ayrılıyor gibi oluyor vajinada batma oluyor yürürken iki büklüm oluyorsun çok değişik bir ağrı

amin canım inşallah...evet adet ağrısı gibi ama daha baskını belden geliyor sanki belini ikiye ayrılıyor gibi oluyor vajinada batma oluyor yürürken iki büklüm oluyorsun çok değişik bir ağrı

Benimde ole oluyor arada o yüzden sordum canim ateş basiyo sannkivajinaya

hastabezi kesinlikle al cnm

Kizlarrrr nidilatvs içen var mi aranizda

ben 22. haftamdan 35.haftama kadar içtim erken doğum riskim vardı kasılmaları önleyen bir ilaç...gel gör ki erken gelmesini bırak geç bile kaldı gününüm dolmasına 3 gün var benim prensesin geleceği yok :)

Canim acilman varmiydi nidilat içerken, ben 36 oldum iki hagtadir iciyorum yarin kontrol var e herhalde biriktirir artik, peki sen proluton depot iğne oldun mu haftalik bu surede

Canim acilman varmiydi nidilat içerken, ben 36 oldum iki hagtadir iciyorum yarin kontrol var e herhalde biriktirir artik, peki sen proluton depot iğne oldun mu haftalik bu surede

açılmam olmuştu bir keresinde hastaneye gittiğimde 2 cm açılma vardı 29.haftamdaydım... doğumu geciktiriyor ben çok kullandım erken doğum olmasın diye baksana işe yaradı nerdeyse günümüz geçecek :) evet proluton oluyordum haftada 1 onu da 35.haftamda kesti doktorum...

Ayiyiz canim bende 33-34_35 te o iğneyi oldum yerin kontri.um var inşallah b daha olmam çok sıkıldim ya , bide bene pihtilasmada var

Ayiyiz canim bende 33-34_35 te o iğneyi oldum yerin kontri.um var inşallah b daha olmam çok sıkıldim ya , bide bene pihtilasmada var

çok zor canım hele o iğne nasıl yakıyor bende haftalarca oldum ama keser artık 36.haftaya gelmişsin bundan sonra gerek yok bence Allah yardımcımız olsun valla pıhtılaşma olduğu için mi kullandın o iğneyi

Ben bugun cati muayenesi bile olamadım ya doktor normal doğum yapamazsin dedi...

Canim. Pihtilasma için ayri igne oluyorum gergin, prolutonu acilma var DIE verdi babada, of çok yakiyo gerçekten de,yarin kontrol var inşallah olmam artik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…