Kaçıncı haftasasin? Ben çok üzüldüm bugün... Normal doğum zor ama sezeryanda ameliyat ya spinali falan kaldiramam ben zaten... sezeryan sonrası zor napcam bilmiyorum...
Canim. Pihtilasma için ayri igne oluyorum gergin, prolutonu acilma var DIE verdi babada, of çok yakiyo gerçekten de,yarin kontrol var inşallah olmam artik ya.
36 canim, ben normal doğumdan korkmuyorum aslında kan pihtilasmam olduğu için endiseliyom.ilk gittiği oktorum sezeryan fiyodu, bu da normal dedi ilk basta endisem bundan.
anladım canım bence artık keser iğneyi gerek yok bence ama tabii doktorun daha iyi bilir
Anladım canım Allah kolaylık versin... benim doktor bugün ugrasmadi gibi. Ben çok kasildim ve canım yandı. Herkes basit diyor ama ben acısına dayanamadım. Doktorda bana normal yapamazsın dedi...
sen şu an doğum şeklini boş ver demek ki böyle doğurman senin için hayırlısıymış sen bunları bırak da bebeğini kucağına almaya saatler kaldı onu düşün asıl :) Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim kucağına al inşallah :) bi de hastane çantanı son defa kontrol et bakalım eksik bi şeyler var mıKızlar merhabaaaaa
Bugün hayirlisi ile inşallah kızımı kucağıma alicam sabah gittik aç karnına doktorum ile görüştüm acilma vs yok bu kızın gelecegide yok yerinde memnun doktorum riske atmak istemiyor yarin sabah alalim sezaryene dedi bende yarin sabah olacaksa bugün olmazmi dedim o da olur dedi öğlen 2 de yatisim olacak aksam üstü 5.30 gibi ameliyathaneye alacak Allahik cok heyecanliyim hep normal istemiştim ama kismet degilmis dualarinizi eksik etmeyin darisi bekleyen tüm annelerin basina burda ki hamislere dua edicem bende Allaha emanet olun :)
sen şu an doğum şeklini boş ver demek ki böyle doğurman senin için hayırlısıymış sen bunları bırak da bebeğini kucağına almaya saatler kaldı onu düşün asıl :) Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim kucağına al inşallah :) bi de hastane çantanı son defa kontrol et bakalım eksik bi şeyler var mı
hadi bakalım kahraman anne göreyim seni git hastaneye bebeğini al da gel ondan sonra gelsin ziyaretler, gelsin takılar, hediyeler, süsler sen de kraliçe gibi uzan tahtına etrafında dört dönsün herkes :)çok teşekkür ederim canım öyle yapıyorum zaten sadece kızımı düşünüyorum o zaman her şey geçiyor aminnn canım çok sağol çantamı kontrol ettim herşey tamam çok ama çok heyecanlıyım :)
bence doktor biraz daha beklemek istiyor en azından 37 hafta tamamlansın diye yoksa şimdiden sezeryan yapsa bebek kaç hafta küvezde kalmak zorunda kalcak sen bebeğini orda bırakıp evine gide bilecek misin o zaman lütfen biraz sabırlı ol canım kendini doktoruna bırak o şu an gözlemliyor 37 hafta tamamlansın zamanla belli olcak bebek prematüre olmaktan çıksın en azından kuzum üzülme lütfen birazcık sık dişini acele işe şeytan karışırKuşlar
Çok moralin bozuk aglicam yani o derce,sabah kontrole gittim, net desanci dikti 60 larda, adet AĞRIDI gibi iki gündür verdi zaten, 36 dayim şuan. 33 ten beri erken doğum riskim vardi nidilatlar iğneler filan, bi de kan pihtilasmam da var i zaten ayri dert, normal doğum diye tutturuyo doktor delircem özel hastane bide ya,ayrıca benim gibi olup normal doğuran yok ya, kanamam olabilir Nadi ayarlicaksin be hey doktor, bebegin Bask da büyük, kilosunu soruyorum bugün cvp yok isi var herhalde. Valla aglicam
bence doktor biraz daha beklemek istiyor en azından 37 hafta tamamlansın diye yoksa şimdiden sezeryan yapsa bebek kaç hafta küvezde kalmak zorunda kalcak sen bebeğini orda bırakıp evine gide bilecek misin o zaman lütfen biraz sabırlı ol canım kendini doktoruna bırak o şu an gözlemliyor 37 hafta tamamlansın zamanla belli olcak bebek prematüre olmaktan çıksın en azından kuzum üzülme lütfen birazcık sık dişini acele işe şeytan karışır
duyduğuma göre annenin pelvis kemiği ile bebeğin başının çapı eşittir yani ikisi de 10cm olmalı eğer bebeğin başının çapı 10 cmden fazla olursa sezeryana alınırmış mutlaka belki senin bebişin başı fazla büyük değildir ve kanını da kontrol altında tuta bileceğine inanıyodur doktorun ama eğer için rahat etmeyecekse tabikide başka doktora git en azından stres altında kalmaDeseki bana sezeryan tamam diye kormicam da kam ouhtilasmmamvar ilgilenmedi bile bugün,başka doktor bajcam çok canim Sikkim. Heraeyhavada
Kuşlar
Çok moralin bozuk aglicam yani o derce,sabah kontrole gittim, net desanci dikti 60 larda, adet AĞRIDI gibi iki gündür verdi zaten, 36 dayim şuan. 33 ten beri erken doğum riskim vardi nidilatlar iğneler filan, bi de kan pihtilasmam da var i zaten ayri dert, normal doğum diye tutturuyo doktor delircem özel hastane bide ya,ayrıca benim gibi olup normal doğuran yok ya, kanamam olabilir Nadi ayarlicaksin be hey doktor, bebegin Bask da büyük, kilosunu soruyorum bugün cvp yok isi var herhalde. Valla aglicam
Canım senin trombositlerin mi düşük?
Eger öyle ise normal doğum yapılabiliyor...
bunu yapmaya musaitsen sezeryanda ısrar etme. tabi sen bilirsin.
duyduğuma göre annenin pelvis kemiği ile bebeğin başının çapı eşittir yani ikisi de 10cm olmalı eğer bebeğin başının çapı 10 cmden fazla olursa sezeryana alınırmış mutlaka belki senin bebişin başı fazla büyük değildir ve kanını da kontrol altında tuta bileceğine inanıyodur doktorun ama eğer için rahat etmeyecekse tabikide başka doktora git en azından stres altında kalma
Canim ilk doktorun sezryan doyodu, buraya yeni geldik bu normal diye ve bebek iri . korkuyorum,
Allah kolaylık versin canım... zaten normal doğumda sıkıntı olursa sezeryana çevirirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?