Doğum Meselesi

ha ha benimki de tosundu canım, merak etme kilolu olunca da başka yorumlar geliyor, ama gene gıcık etmelik.
insanoğlunu memnun edemezsin kuralı işliyor.

aslında açıklasalar optimum gramaj neymiş, tam onu söyleyelim, gerçek kilosunu söylemeyelim de millet rahatlasın.

Benim kv öyle bi manyak ki hiç sorma anlatmakla bitmez
benimki de cocuk yapmayacak misiniz der dururdu
Ben o siralar hamileydim
Kafami bozdugu icin soylemedim hamileyim diye
5. Ayda esim babasina soyledi de oyle haberi oldu
Simdiki aklim olsa ona da soylettirmezdim
Dogunca haberleri olurdu
İnsani cigrindan cikariyor ondan sonra da hurmet bekliyorlar

Sallamışlar
3 domuş 6 ysa zaten gelişmiştir
Sen kendin de bilirsin doktorun da söyler
Kulak asma çok sabrını zorlarlarsa da ver cevaplarını
Kadın kadını daha iyi anlamalı ama maalesef geneli kendiyle kıyas edip böbürlenme peşinde
Görmedik nasılsa onlar nasıldı ne haldeydi, sallayın gitsin ben doğum yaparkene bla bla bla diye

Yok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişiz

bez eskiden en masraflı bebek alışverişiymiş.
gerçekten de doğumdan önce insanlar stok yapıyorlarmış.
sanırım daha pahalıymış bugüne göre, hem de sürekli almak gerektiği için sorun oluyormuş.

çok duydum eskilerden bez stokla öğüdünü.
çok takılmayın yani, herkes kendi gördüğü dertlere göre önlem almaya çalışıyor.
siz bugünün ihtiyaçlarını düşünün ve bebeğe erkenden bez almayın tabi ki :)

gereksiz insanlarin muhabbeti de gereksiz oluyor canim

Derler derler, arayan hep diyecek bişey bulur zaten

Bi de hani gıcık olduğun biri olsa neyse
Bunlar yün yelekli koca koca teyzeler yani, her yaş alan olgunlaşamıyor maalesef

Aynen canım benim asıl torunum oğlumun çocuğu diyodu dünkü tavrı tam tersiydi şok oldum çocuğum olsunda yeterki ben hepsiyle başa çıkarım inşallah hamileyimdir. Daha 22 yaşımı doldurmadım 20 yaşımda evlendim 1.5 senede feleğin çemberinden geçirdiler beni :) artık kendileri benle başedemiyolar

Çizgine kadar anlatma boşver

Ayyy tatlimm Allah dayanma gücü versin sana gerçekten rezil bi durum. Benim de kp normal doğum en iyisi sezeryan çocuğa şöyle zarar verio vs vs zirvalardi KV ve extrasini saymiyorum bile o bitti bu sefer sütun yetiyormular aman şöyle tut şöyle bak sen bakamazsin daha bilmezsinler offf hatirladim darlandim Allah im huzurla büyütmek nasip etsin insallah

Ay yok artik ya bu kadarini da duymadiydim
Evet gelismemis deseydin
Bak sen de gelismemissin ama bu yasa kadar gelebilmissin deseydin keske
Ay cok kizdim bu ne ya
Kactir diyorum acmayin kapiyi lohusayken
Almayin misafir falan
İnsanlar evlerinde oturmayi ogrensin bir zahmet ya

Seni onlar bu hale getirmisse sikayet etme haklari yok zaten birak beter olsunlar

Derler derler, arayan hep diyecek bişey bulur zaten

Bi de hani gıcık olduğun biri olsa neyse
Bunlar yün yelekli koca koca teyzeler yani, her yaş alan olgunlaşamıyor maalesef

ya ben hiç takılmam gülüp geçerim.

tek süt mevzusu benim cinlerimi çıkarırdı.
hani tam sinir etmelik mi yapıyorlar amaç ne gerçekten bilemedim.

klasik bu bebek doymuyor muhabbeti, kendi annem de kv de aynı moddaydı, hatta kv işi abartıp benim süt fışkırırdı falan derdi.
hayır ben biliyorum, bebek de doyuyor, ama her ağladığında yok bu bebek doymuyor falan filan. ben de bebeğime mama vermesinler diye habire emzirmeye çalışıyorum.

bir haftanın sonunda eşim de dedi, goha mama mı versek, işte o an cinlerim tepeme çıktı, eşime dedim al ne yapıyorsan yap, ben bilmiyorum ya diye.
zorla mama verdiler bebeğe, bebek tamamını kustu, acil doktora gittik, doktor ne dedi beğenirsin, "kızım sen bu çocuğu çok beslemişsin, bir daha 3 saatten bir emzir, bu çocuk aç diye değil gazdan ağlıyor yavrucak."
eşime patladım çıkışta, eve gelip kimseyle konuşmadım, kimse de bir daha bir şey diyemedi, yoksa birini gırtlaklayacaktım gerçekten.

Normal olsaydı eğer onu da ovebilirdim sanırım çünkü Sonuç mucize harika. .arkadaşımla aynı gün doğum yaptık ama o öncesinde saatlerce suni sancı aldı günü dolmuştu ama gelmeyince sezeryan oldu. .benim normale uygun değildi gittim günü gelince saatini beklerken de odayı suslediler belden uyusturma ile doğum gerçekleşti..o gün hemen sütum geldi ağrıyı sancıyi hatırlamıyorum bile öyle abartildigi gibi değildi sadece evimde klozet yoktu ilk eve geldigimde lavabo için yardım aldım sonra kendim gittim düşünün yani ..Banada neleeer dediler neler herkesin de cevabını verdim yok bebeğe tac takılır mi yok oda suslense ne yok kolonya şişesi de suslenmesin ya kime ne ben uğraşıyorum kimse gormesede olur fotoğraf lar var ilerde kızım görür..takilmayin öyle laflara bebiş gelince uykusuz geceleri düşünüp dinlenmeye çalışın

İşte herkes laf olsun torba dolsun diye konuşuyo
Anne bilmez mi evladı tok mu aç mı diye
Çok bilen alsın gazını çıkarsın, bi işe yaramış olurlar

Bana da hımm senin yediklerin yüzünden bebek gazlı diyorlardı
Ki çok ta dikkat etmeme rağmen 7 ay aşırı gazlı bi bebekti
Benim kayınvalidem ve eşim de sürekli gazı olan tipler hala.
En son dedim ki bence genetik ( : herkesin çocuğunun 3 yada geçermiş bizim hala geçmedi. Eşimi gösterdim babası 30 yaşında hala geçmemiş. Demek genleri sizden aldı diye böyle, yediğimle ilgisi yok sustular

Kızlar bısey sorcam bende sezeryan oldum da ıkıncıye hamile kalanlar kesi yerınde Ağrı sızı oldumuuuuuu merak edıyorum Nasıl gectı hamilelık

Kızlar bısey sorcam bende sezeryan oldum da ıkıncıye hamile kalanlar kesi yerınde Ağrı sızı oldumuuuuuu merak edıyorum Nasıl gectı hamilelık

ben de merak ediyorum.
şimdilik bir sorun yok bende ama daha 9. haftadayım :)

Herkes ıstedıgı gibi dogum yapmalı ama bende kesınlıkle sez savunamam kımse kusura bakmasın normal adı üstünde . Altta uç beş dikiş olsun üste on santimlik yedı kat dikiş ın neyı savunulur. İnşAllah konu şahıbi istemeden normal dogum yapar o Zaman anlar ne güzel şey olduğun u . Ben sunı sancı yüzünden dayanamayarak sez ıstedım cok cok pişmanım ama başka çocuk olurda inş normal denıcem ablam yaptı çünkü yapanda cok var

Siz yaşayın bize de anlatırsınız
Benim henüz yemiyo ikinciyi düşünmek bile..

1 yaş demiştin değil mi.
2 yaş sendromu sonrasında ben tek çocukta kalıcam demiştim :)
ama geçiyor galiba, oğlum 2,5 yaşındayken hamile kaldım isteyerek :)

darısı isteyen arkadaşların başına.

1 yaş demiştin değil mi.
2 yaş sendromu sonrasında ben tek çocukta kalıcam demiştim :)
ama geçiyor galiba, oğlum 2,5 yaşındayken hamile kaldım isteyerek :)

darısı isteyen arkadaşların başına.
Evet 14 aylık şimdi
Ya bakma bizimki kolikti ben doğduğundan beri tke çocuk diyorum ama işte tek soru işareti kardeş ? oluyo aklımda
Zaman diyorum hafızam silinirse belki 2.düşünürüm ( :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…