Ben daha hastanedeyken bebek görme adı altında birileri geldi
Dialoglar şöyle
Bebek kaç kilo
Ne 2,950 mi çok az
Kaç kilo almıştın gebeyken
Hııı demek kiloyu kendine almışsın bebeğe yaramamış
Akla gel, zaten biz seçiyoduk 15 kilonun 3 ünü ancak bebeğe veririm cıks gerisi bana yarasın diye
Dedim ki biz gramaja bakmıyoruz, sağ slaim kurtulduk ya çok şükür : )
Hım kem küm evet tabi yaaa önemli olan o dediler zoraki
Bizde 'geçmiş olsun, gözün aydın, Allah sağlık versin' denir, çıkılır hasta ziyaretlerinden mesela
Çok ayıplamıştım, yine aklıma geldi .
Benim kv öyle bi manyak ki hiç sorma anlatmakla bitmez
Sallamışlarbanada gecen gun bırı geldı bebek gorme adı altında aynı sekılde
ne kadar ufak bebegın var hıc gelısmemıs dedı !
kızım zaten bırsuru hastalıklar gecırdı nasıl uzgunum sutum kesıldı 3 gundur gelmıyor onun derdındeyım
kac kılo dogdu 2 falanmı dedı
3 300 dogdu suan 6 kılo dedım 2 aylık kızım
resmen moral bozmaya konusuyorlar ya
gelısımı gerı olsa doktor soyler zaten
cıldırmıs ınsanlar ya
kımse kımsenın mutlulugunu hazmedemez hale gelmıs ne acı ...
Yok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişiz
Kayınpeder kadın işine çok burnunu batımasın, ayıp denen bişey kadının sezeryan istemesi değil de bu işte..
Bende kuzenim hamileymiş
Dedim ki bilgilerim taze aklına takılan olursa bana sorabilirsin
Hadi gözün aydın sağ salim kucağına da alırsın inşallah
Bu kadar
Ben mesafeli biriyimdir ona rağmen işyerindekiler hergün göbeğimin derdine düşmüşlerdi mesela, ne ayıp
O hamileyken göbeği şöyleymiş te benim ki nasılmış bi görsünmüş
Şey yarışı mı bu, sağlıklı ol iyi ol krampın varsa muz ye desene bana madem yaşadın
Göbeğimin şekli çok mu mühim
Bak yine cinlendim ( :
Derler derler, arayan hep diyecek bişey bulur zatenha ha benimki de tosundu canım, merak etme kilolu olunca da başka yorumlar geliyor, ama gene gıcık etmelik.
insanoğlunu memnun edemezsin kuralı işliyor.
aslında açıklasalar optimum gramaj neymiş, tam onu söyleyelim, gerçek kilosunu söylemeyelim de millet rahatlasın.
Aynen canım benim asıl torunum oğlumun çocuğu diyodu dünkü tavrı tam tersiydi şok oldum çocuğum olsunda yeterki ben hepsiyle başa çıkarım inşallah hamileyimdir. Daha 22 yaşımı doldurmadım 20 yaşımda evlendim 1.5 senede feleğin çemberinden geçirdiler beni :) artık kendileri benle başedemiyolarbenimki de cocuk yapmayacak misiniz der dururdu
Ben o siralar hamileydim
Kafami bozdugu icin soylemedim hamileyim diye
5. Ayda esim babasina soyledi de oyle haberi oldu
Simdiki aklim olsa ona da soylettirmezdim
Dogunca haberleri olurdu
İnsani cigrindan cikariyor ondan sonra da hurmet bekliyorlar
Çizgine kadar anlatma boşverSütüm olur mu onu düşünüyo kadın şimdi idrarda silik çizgi çıktı kadın bi tuhaf oldu meğer istemiyomuş doğurmamı dün anladım kızı hamile kalır kalmaz 2.çocuk olmasına rağmen tüm sülalesini aramıştı mutluluktan uçmuştu bana gelince gözünü kaçırıyo
banada gecen gun bırı geldı bebek gorme adı altında aynı sekılde
ne kadar ufak bebegın var hıc gelısmemıs dedı !
kızım zaten bırsuru hastalıklar gecırdı nasıl uzgunum sutum kesıldı 3 gundur gelmıyor onun derdındeyım
kac kılo dogdu 2 falanmı dedı
3 300 dogdu suan 6 kılo dedım 2 aylık kızım
resmen moral bozmaya konusuyorlar ya
gelısımı gerı olsa doktor soyler zaten
cıldırmıs ınsanlar ya
kımse kımsenın mutlulugunu hazmedemez hale gelmıs ne acı ...
Seni onlar bu hale getirmisse sikayet etme haklari yok zatenAynen canım benim asıl torunum oğlumun çocuğu diyodu dünkü tavrı tam tersiydi şok oldum çocuğum olsunda yeterki ben hepsiyle başa çıkarım inşallah hamileyimdir. Daha 22 yaşımı doldurmadım 20 yaşımda evlendim 1.5 senede feleğin çemberinden geçirdiler beni :) artık kendileri benle başedemiyolar
Derler derler, arayan hep diyecek bişey bulur zaten
Bi de hani gıcık olduğun biri olsa neyse
Bunlar yün yelekli koca koca teyzeler yani, her yaş alan olgunlaşamıyor maalesef
İşte herkes laf olsun torba dolsun diye konuşuyoya ben hiç takılmam gülüp geçerim.
tek süt mevzusu benim cinlerimi çıkarırdı.
hani tam sinir etmelik mi yapıyorlar amaç ne gerçekten bilemedim.
klasik bu bebek doymuyor muhabbeti, kendi annem de kv de aynı moddaydı, hatta kv işi abartıp benim süt fışkırırdı falan derdi.
hayır ben biliyorum, bebek de doyuyor, ama her ağladığında yok bu bebek doymuyor falan filan. ben de bebeğime mama vermesinler diye habire emzirmeye çalışıyorum.
bir haftanın sonunda eşim de dedi, goha mama mı versek, işte o an cinlerim tepeme çıktı, eşime dedim al ne yapıyorsan yap, ben bilmiyorum ya diye.
zorla mama verdiler bebeğe, bebek tamamını kustu, acil doktora gittik, doktor ne dedi beğenirsin, "kızım sen bu çocuğu çok beslemişsin, bir daha 3 saatten bir emzir, bu çocuk aç diye değil gazdan ağlıyor yavrucak."
eşime patladım çıkışta, eve gelip kimseyle konuşmadım, kimse de bir daha bir şey diyemedi, yoksa birini gırtlaklayacaktım gerçekten.
Kızlar bısey sorcam bende sezeryan oldum da ıkıncıye hamile kalanlar kesi yerınde Ağrı sızı oldumuuuuuu merak edıyorum Nasıl gectı hamilelık
Siz yaşayın bize de anlatırsınızben de merak ediyorum.
şimdilik bir sorun yok bende ama daha 9. haftadayım :)
Siz yaşayın bize de anlatırsınız
Benim henüz yemiyo ikinciyi düşünmek bile..
Evet 14 aylık şimdi1 yaş demiştin değil mi.
2 yaş sendromu sonrasında ben tek çocukta kalıcam demiştim :)
ama geçiyor galiba, oğlum 2,5 yaşındayken hamile kaldım isteyerek :)
darısı isteyen arkadaşların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?