Doğum Meselesi

Suni sancıdan sonra sezaryen çok yipratici oluyor. Benim de 2 hafta sürdü düzelmem. Gerci benimki gebelik sonlardirmaydi. O yuzden psikolojim de cok fenaydi. Ama duyduklarıma göre direk planlı sezaryen ile kadınlar benim kadar perişan olmuyorlar.
Doğum kendiliğinden baslamamissa suni sanci ile doğumu baslatmadan direk sezaryen yaptırmakta fayda var. Suni sancida nefes alamadım. Hep böyle kesik kesik alabiliyordum. Hani sancı başlar sonra azalır o arada biraz nefeslenirsin sonra tekrar başlar ya. Bunda öyle birşey yok. Sürekli sancı var. Hatta acıdan bilincimi kaybettim ama o kadar acı vardı ki bayilamiyordum.

Konu sahibine önerim kararını insanlara rahatça açıklaman. Söyle biz şu tarihte planlı sezaryen ile doguracagiz de. Ayy normal doğur falan diye direten olursa ben biliyorum bütün artıları eskileri anlatma boşuna dersin. Benim kararım bu yönde de geç.

En çok da erkeklerin normal doğumu savunmasını anlamıyorum. Sanane arkadaşım. Yok doktorlar para için yapıyormus.

Evet soyluyorum. Benim canim sezaryen dogurmak istiyor, siz normal dogum istiyosaniz bi cocuk daha yapin diyorum ama gulerek soyluyorum. Diretirlerse soguk soguk bakiyorum tek kasimi hafifce kaldirip gulumsuyorum. Bozulup susuyorlar.
Benimki ler bozulmaz da anca birsey alma hediye gelir deyip duruyorlar milletin pazardan aldığı şeyi giydirmek istemi yorum buda suç

Böylesi iyi ben hastanede de çalıştım neyin ne olduğunu biliyorum deyip bozacak bi saate arayip soylicem günüü bakalım ne diyecekler yine

İşte benim de kızdıgim konu bu hadsizlik resmen yabancı biri olsa ağzına geleni söyle de konu kv kp olunca sert açıklama olmuyor

hiç çekme lafını şimdiden başladılarsa işin var demektir en stresli günlerindesin onların ki de iş

En temiz helal olsun valla

Gistermiyorum bahsetmiyorum bile görünce zaten kendilerini yirtacaklar dürün yeri mi bu diye bazen evlendiğime o kadar pişman oluyorum ki

Benimki ler bozulmaz da anca birsey alma hediye gelir deyip duruyorlar milletin pazardan aldığı şeyi giydirmek istemi yorum buda suç

Kızım söyle aynen bu lafı niye içinde tutuyorsun. Zaten şimdi aldın aldın doğumdan sonra ihtiyaç duyduğunuz bir şeyi kocan sana alıp getirecek. Yani şimdi gönlüne göre beğendiğiniz güzel şeyleri al.

Amin valla usandim sen erkek halinde benim vajinal ne derdin var diyesim geliyor

Gistermiyorum bahsetmiyorum bile görünce zaten kendilerini yirtacaklar dürün yeri mi bu diye bazen evlendiğime o kadar pişman oluyorum ki
Boşver o kadar önemseme
Sen önemsediğin sürece onlar daha da coşar
Yoksaymaya bak elinden geldiğince
Aman kocamın parası alırım de hatta kime ne

Hediye gelende iki aydan sonra gelecek çoğunda bir yaş alacak.EE bu çocuk bir yasa kadar carsafami sarılı duracak.ben aldım.geldi gene alıyorum.hatta eşime ağlıyorum yeter hep ona alınıyor bana alalim artık diye.alışverişten dönünce bi bakmisiz gene kıza alınmış herşey. Aman takma sende ne istiyorsan al.bu zamanlar bir kere yaşanıyor

Valla kadinligimiza acıyorum resmen devlet büyüklerinin bile dilinde vajinal doğum sezeryan muhabbeti

Kv dıoki ben onu salvarima sararım yeter ki dogsun gerek yok senin Salvarina dedim Allahım kültür farkı o kadar önemli ki bıktım artık yeminle

Kv dıoki ben onu salvarima sararım yeter ki dogsun gerek yok senin Salvarina dedim Allahım kültür farkı o kadar önemli ki bıktım artık yeminle
Aynen öyle.bende hazır şeyleri severim mesela benimkide tutturdu yok yorgan DİKELİM yok alt açma DİKELİM istemiyorum yok DİKELİM iyi olur.sonra sanki ben istemiştim gibi bigun gel sen işleri tut ben dikeyim hem sen yardım edersen daha çok şey dikerim dedi.dikme ya dikme.dikti ne oldu bazanin altında yatıyor hepsi.

Ne cvp verdiniz Allah için ben ya çok kalp kiracam yada Susup kendimi yiyorum söyle sağlam bise soylemek.istiyorim

Ooooo benimki 4 yasina geldi hala neden zayif bu cocuk, neden yemiyor, okula neden gitmiyor muhabbeti çekiyorum. Aç birakiyorum cocugu, okula da yollamicam evde kendim okutucam
Hamileydim denize girerim bebegi dusureceksin derler, yatarim hareket et derler, cok kilo almissin veremeyeceksin derler, bebek dogdu kimi diyor ki bu cok zayif sutun yetmiyor kimi diyor ki cocuk kof et olmus mamayi kes (zayif mi sisman mi bi karar veremediler, mama da vermiyordum bu arada) sonra kilomla ilgili yorumlar tepeme firladi diyete girdim sutun kesilecek bebege gunah dediler, 2 yasina kadar emzirdim kes artik memeden yemek yemiyor memeye guvenip demeye 1 yaşında basladilar. Bitmezler yani, cocuk 18 olur okudugu universiteyi begenmezler

Bi ihtiyaç sahibine ver istersen

Yok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişiz

Niye 7 ay onceden bezleri biriktirmek başlıyor. Çok enteresan. Kendi biriktirmek isterse söyle model marka biriktirsin. Ama bazı bezleri bazı çocuklarda alerji falan yapıyor. Sonra marka değiştirme gerekebilir. KV ye söyle bunu. O 2 aylık olunca senin gebelik bez parası biriktirmek başlasın. Bebek dönünce da size verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…