Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

bu arada hergün karnıma ve popoma naylon sarıp 1 saat yürüyüp 80 tane mekik çekiorm artık göbeğimin gitmesini istiyorum başımın belası gitmio bi türlü

Seninle kilolarımız aynı ve hedeflerimizde aynı bende bugün tartıldım 83.4 bende mayisa kadar 68 olmak istiyorum
Takip ediyorum seni

Duru nerdesin rakibem?

Buradayım sevgili rakibem geldim bende bu hafta 83.4 çıktım 600 gr vermişim üstelik haftasonu pasta vs kaçamaklarım da oldu malesef onlar olmasaydı belki daha çok verirdim neyse bunada şükür bu rakamlara nasıl inerim die düşünüyordum 2 ay önce :):) kilo vermek çok güzel bir duyguymuş :)

Tebrikler canım yaaa çok iyi gidiyorsun...
Aramızda 100 g kaldı süper hızla yetiştin bana ve geçiyorsun bile...
Napsak bilemedim yaa korkmaya başladım senden...
Sanal olarak tanışsak bile hafta sonu sen aklıma geldikçe frenledim kendimi:)))
Yinede benimde çok kaçamaklarım oldu... Olmasa eminim yarım kilodan fazla giderdi... Artık haftaya inş.

aramızda 100 gr var sana yetiştim bakalım haftaya kim öne geçicek

Bende çok merak ediyorum...
Ah ah bu eşimle kızım yemek seçmese bende hep hafif beslensem keşke...
Kahvaltıları kızartma hamur olmadan yemezler.. Onlara yapınca bende yerim derken durum bu...
Haftaya milat olucak yaaa sakın geçme beni...
Ben 85'ken sen 90'dın...helal valla sana...

Canım ben de 26 kilo verdim. .. yavaş gidiyor artık bakalim diger pazartesi kim daha cok verecek bende bildirim yaparim

tesekkürler canim :):) aynen bende seni düsünüp frenliorm kendimi hahahah:):)

senin isin zormus canim yaa kizartmayla hamur isine kimse dayanamaz madem bunlar olmadan olmuo ozmn kalorisini düsürmeye bak bence internetten diyet hamur isi tarifleri arastirip denemelisin hem sana zarari olmaz hemde ailene

tesekkürler canim :):) aynen bende seni düsünüp frenliorm kendimi hahahah:):)

senin isin zormus canim yaa kizartmayla hamur isine kimse dayanamaz madem bunlar olmadan olmuo ozmn kalorisini düsürmeye bak bence internetten diyet hamur isi tarifleri arastirip denemelisin hem sana zarari olmaz hemde ailene

Haklısın canım yaa zeytinyağlı yapıyorum zaten kızartmaları... Birde süzüyorum iyice peçete koyup yağını aldırıyorum... Uffff babasına yapmasam kızı bişey yemez peynir zeytin yumurta ağzına sürmez tükürür... Mecbur yapıyorum benim minik cadıma...

Kızlar çok giremiyorum ama şunu söyleyim sabah kahvaltısında biraz kaçırsamda(malum bebişin huyu titiz yemiyor herşeyi iştahsız) öğlen ve akşam az ve sağlıklı besleniyorum... Umarım veririm bu hafta iyi bir şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…