- Konu Sahibi fenogretmeni
-
Kilolarınızı merak ediyorum hadi arkadaşlar herkes yazsın
Yeni gelen arkadaşlar sizlerinde kilolarını merak ediyorum hadi bakalım...
Seninle kilolarımız aynı ve hedeflerimizde aynı bende bugün tartıldım 83.4 bende mayisa kadar 68 olmak istiyorum
Takip ediyorum seni
Canim ben bugün 99, 5 olmuşum hafta sonu girince düzen bozuldu kendime günlük açtım inşallah hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan
Duru nerdesin rakibem?
Kızlar kimse kilosunu girmemiş çok ayıp:)))))
Ben yazıyorum:
83.3
giden :300 g
Çok gitmedi ama napalım almayalımda o da iyidir...
Buradayım sevgili rakibem geldimbende bu hafta 83.4 çıktım 600 gr vermişim üstelik haftasonu pasta vs kaçamaklarım da oldu malesef onlar olmasaydı belki daha çok verirdim neyse bunada şükür bu rakamlara nasıl inerim die düşünüyordum 2 ay önce :):) kilo vermek çok güzel bir duyguymuş :)
aramızda 100 gr var sana yetiştim bakalım haftaya kim öne geçicek
tesekkürler canim :):) aynen bende seni düsünüp frenliorm kendimi hahahah:):)Tebrikler canım yaaa çok iyi gidiyorsun...
Aramızda 100 g kaldı süper hızla yetiştin bana ve geçiyorsun bile...
Napsak bilemedim yaa korkmaya başladım senden...
Sanal olarak tanışsak bile hafta sonu sen aklıma geldikçe frenledim kendimi:)))
Yinede benimde çok kaçamaklarım oldu... Olmasa eminim yarım kilodan fazla giderdi... Artık haftaya inş.
senin isin zormus canim yaa kizartmayla hamur isine kimse dayanamaz madem bunlar olmadan olmuo ozmn kalorisini düsürmeye bak bence internetten diyet hamur isi tarifleri arastirip denemelisin hem sana zarari olmaz hemde aileneBende çok merak ediyorum...
Ah ah bu eşimle kızım yemek seçmese bende hep hafif beslensem keşke...
Kahvaltıları kızartma hamur olmadan yemezler.. Onlara yapınca bende yerim derken durum bu...
Haftaya milat olucak yaaa sakın geçme beni...
Ben 85'ken sen 90'dın...helal valla sana...
Selam kizlar.bende. katilabiliemiyim bu tatli rekabete
tesekkürler canim :):) aynen bende seni düsünüp frenliorm kendimi hahahah:):)
senin isin zormus canim yaa kizartmayla hamur isine kimse dayanamaz madem bunlar olmadan olmuo ozmn kalorisini düsürmeye bak bence internetten diyet hamur isi tarifleri arastirip denemelisin hem sana zarari olmaz hemde ailene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?