Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Canımm evet 9 kilo kadar fazlalığın var güzel bir hamilelik için herşeyi yapmaya değer bence biran önce silkelen toparlan ve kendine gel derim canım
kararlılık ve motivasyon çok önemli bu işte bende yıllardır diyet yapıorm ve başaramıyordum nedeni şuydu kendime inancım yoktu motivasyonumsa sıfırdı yine veremicem die başlardım diyete ve sonu hayal kırıklığı ollurdu artık hiçbişeye isteğim kalmamıştı dediğin gibi hantallaşmıştım iyice ama bu bebek isteği çok fazla olunca beynimdeki düşünceleri değiştirmeye karar verdim ve kadınlar kulübünde diyet başarı öykülerini okumaya başladım motivasyon tavan yaptı bende kaçamak dahi yapmıyacağıma söz verdim kendime yaklaşık 3 hafta oldu ve bir kere bile kaçamak yapmadım çikolatanın tatlının tadını unutmaya başladım zaten bize kilo aldıran iştahımızı açan, TATLI... haydi kendin için güzel bir karar ver ve başla biran önce aramıza katıl sende :)))

herkese selamlar.sitede gezerken burayada bir bakiyim dedim butun yazdiklarinizi okudum.hepside cok tanidik geldi.aslinda ben karatay diyetini yapmaya calisiyorum ama bozdugum anda hemen yarim kilo fark etmesi sinirlerimi bozuyo.o yuzden eski duzenime geri dondum ama aliskanlik hala topige girip kim kac kilo vermis diye bakiyorum.bundan sonra sizi takip edip bende kilo verirsem paylasmak istiyorum

bu arada kilomu yazmayi unuttum.ben bes sene once hamile kalmadan 68 kilo dogumdan sonra 95 kiloydum.iki sene sonra 75 oldum tekrar bebisim olu gene 95 oldum.simdi 77 kiloyum.hamileliklerde kilo alma rekoru kirdim anliycaginiz.yasim 31 boyum 1.70

merhaba 32 yasindayim 2 yasinda kizim var 92 ile hamile kaldim 100 ile doguma girdim 89 kadar dustum ve simdi 95 im. bir arkadas 4ayda 35 kg mu vermis dogrumu anladim. nasil verdi acaba . herkese simdiden basarilar. bu arada hangi gunler tartiloyoriz.

Pazartesi gunleri tartiliyoruz.
Ya ben daha siki bir diete baslayamadim. Ikk hafta kendimi tuttum.simdi yine bogazim acildi. Tarti gunu napicam ya!!!

Fıstıklar okudum yazılarınızı yaaa ben hiç girip ilgilenemedim sizinle...
Toplu olarak yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum. Yarın tartı günümüz çünkü ben pazartesi başlayınca hafta içide güzel dikkat ediyorum .. Hafta sonuda tartı günü yaklaştı diye dikkat ediyorum... Kalabalık olunca daha güzel heyecanlı olur yarın tartılıyoruz ve birincimizi seçiyoruz.
Bana gelicek olursak düğünde kaçırdım malesef ama inanın bu hafta çok bilinçliyim ve enaz 1 kilogidicek herkese söz veriyorum. Düğünde dediğiniz gibi çok zayıflamışsın popon küçülmüş felan dedikçe insanlar bende diyet yapmıyorumki dercesine yedim çok abartmadım ama zayıflamamışımdır belkide aldım 200-300 g felan bakıcaz yarın..
Hadi bakalım güzel rakamlar bekliyorum kızlar sizden..
Silkelenip kendimize gelelim hepimiz zayıflıcaz inanıyorum...

Kızlar tartıldım ve sonuç vahim konu başlığında 86 demiştim ya üzerine çıkmışım(
Geçen hafta:85,5
Bu hafta:86,7
1,2 kilo aldım((
Aslında ben bukadar alacağımı tahmin etmemiştim ama şimdi düşününce 2 gün katı beslenmelerden bağırsakların çalışmadı
O da etkiledi bide hep aralarda böreklerde pogaçalarla geçirdik
Sinirle 1 çikolata yedim ama bitti söz veriyorum kaçamak bi daha yok ve geçen haftaki kîloma inmezsem kendime ceza vericem
Cezam: dizilerimi îzlenemek ve 3 ay kendime hiçbirşey almamak(toka bile)
Eğer 78 e düşersem kendime hediyem var: renkli lens almak(ara ara takmak için çok özeniyorum)
Öyle işte...
68 e düşersemde güzel bir deri mont alıcım inş:)))
Sizde tartınızı yazında Birinci'yi seçelîm akşam...

fenöğretmeni kendine bu şekilde ödül ve ceza sistemi kurman çok hoşuma gitti umarım hedefine en sağlıklı şekilde ulaşırsın

bende bugün tartıldım 66 kilo geldim yani 1 kilo vermişim ama bu ilk hafta henüz yani normal sayılır önemli olan bundan sonraki haftalar
umarım pıtır pıtır dökülür bu kilocuklar,yağlar,simitler :)

Fen ogretmenim kendi gunlugunun 6. Sayfasina bir ac. Orada kendin icin 94 bucuktan 94 dusmusum diye siralamissin. Simdi gecen hafta 85 bucuktum diyorsun. Sanirsam yanlis yazmissin. Hangisi senin gercek kilon :))
Hatta 5 sayfada tartilma gunumuzde de 94 bucuktan 94 e dustugunu yaziyorsun.

Son düzenleme:
slm kızlar bende bogazını tutma cabasında olan bı vatandasım boyum 1.57 kilom 65.5 suanda elli bese dusmek istiyorum belki elli iki bile.. sureklı abur cubur alıskanlıgım yok hatta keyfi yuruyusler yaparm spor yaparm ama galıba tek sorunum su içmemem zayıflayıp su pantolon bedenını dusurmek istiyorum bende tartıya cıktıgımda yazarım motive olmak şart

Bence 80 kusurlerdesin hocam. Gecen hafta tarti gunu kilonu yanlis yazdin.

herkese merhabaaaa :)))

Çok güzel ve iradeli bir hafta geçirdim ikramları geri çevirdim ısrarlara yenilmediiiiimmmm veeeee bu hafta 1,5 kilo vermişim 87.0 olmuşuumm :):)
45 günde 7 kilo verebilirmiyim acaba ocak ayına kadar vermem lazım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…