- Konu Sahibi fenogretmeni
-
Kac ayda verdin bu kilolari? Darisi basima.
bende 1.60 boyunda ve 59 kiloyum boyuma göre kilom fazla gibi geliyor bana ve bende çocuk düşünüyorum ama lik yapmam gereken şey 55 kiloya düşmek ama nedense içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hantallaşmış gibi hissediyorum kendimi ;(
Dikkat ettin demi verdin bu kilolaribu arada kilomu yazmayi unuttum.ben bes sene once hamile kalmadan 68 kilo dogumdan sonra 95 kiloydum.iki sene sonra 75 oldum tekrar bebisim olu gene 95 oldum.simdi 77 kiloyum.hamileliklerde kilo alma rekoru kirdim anliycaginiz.yasim 31 boyum 1.70
35 kiloyu 4 ayda nasil verdin ya. Masallh. Cok siki bir diet mi yaptin. Ne guzel. Bende veririm insllh4 ayda verdim yaklaşık olarak.
Dikkat ettin demi verdin bu kilolari
Pazartesi gunleri tartiliyoruz.merhaba 32 yasindayim 2 yasinda kizim var 92 ile hamile kaldim 100 ile doguma girdim 89 kadar dustum ve simdi 95 im. bir arkadas 4ayda 35 kg mu vermis dogrumu anladim. nasil verdi acaba . herkese simdiden basarilar. bu arada hangi gunler tartiloyoriz.
Fen ogretmenim kendi gunlugunun 6. Sayfasina bir ac. Orada kendin icin 94 bucuktan 94 dusmusum diye siralamissin. Simdi gecen hafta 85 bucuktum diyorsun. Sanirsam yanlis yazmissin. Hangisi senin gercek kilon :))Kızlar tartıldım ve sonuç vahim konu başlığında 86 demiştim ya üzerine çıkmışım(
Geçen hafta:85,5
Bu hafta:86,7
1,2 kilo aldım((
Aslında ben bukadar alacağımı tahmin etmemiştim ama şimdi düşününce 2 gün katı beslenmelerden bağırsakların çalışmadı
O da etkiledi bide hep aralarda böreklerde pogaçalarla geçirdik
Sinirle 1 çikolata yedim ama bitti söz veriyorum kaçamak bi daha yok ve geçen haftaki kîloma inmezsem kendime ceza vericem
Cezam: dizilerimi îzlenemek ve 3 ay kendime hiçbirşey almamak(toka bile)
Eğer 78 e düşersem kendime hediyem var: renkli lens almak(ara ara takmak için çok özeniyorum)
Öyle işte...
68 e düşersemde güzel bir deri mont alıcım inş:)))
Sizde tartınızı yazında Birinci'yi seçelîm akşam...
Bence 80 kusurlerdesin hocam. Gecen hafta tarti gunu kilonu yanlis yazdin.Fen ogretmenim kendi gunlugunun 6. Sayfasina bir ac. Orada kendin icin 94 bucuktan 94 dusmusum diye siralamissin. Simdi gecen hafta 85 bucuktum diyorsun. Sanirsam yanlis yazmissin. Hangisi senin gercek kilon :))
Hatta 5 sayfada tartilma gunumuzde de 94 bucuktan 94 e dustugunu yaziyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?