şuan onu yapıyoruz umarım işe yararBence ikinizde yoruomussunuz.
Biraz ayrı kalsanız ikiniz de birbirinizi özlersiniz aslında.
Bir haftalığına ya o ailesine gitsin ya siz . Bu ikinize de iyi gelebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan onu yapıyoruz umarım işe yararBence ikinizde yoruomussunuz.
Biraz ayrı kalsanız ikiniz de birbirinizi özlersiniz aslında.
Bir haftalığına ya o ailesine gitsin ya siz . Bu ikinize de iyi gelebilir.
Durumu donuşsuz yola sokmuşsunuz malesef. Inat en kotu düşmandir evlilikde. Her zaman yeni evli birini gorsem hep derimki aranizda sorun varsa muhakkak sakin bir zamanda guzel guzel konuşum. Gerçekten zamanla insan o kadar yipraniyor ki konuşmalar da fayda etmiyor. Konuşmak , empati, anlayiş insana ozgu bir davraniş onu kaybetmemek gerek.işte bu dediklerini hiç yapamadım ilk başta hep kendimi yedim sustum sustum içimde büyüdü ve sonrasında da şiddetli tartışmalara kavgaya dönüştü ancak o artık boşanma konusunu sürekli dile getiriyor ilk başta ben git derken şimdi o bunu dillendirmeye başladı ve beni üzeceğini bile bile kırıcı davranıyor empati yapmıyor lohusa halimde bu yaptıkları psikolojik şiddet gibi
Farkındasınız zaten sorunun. Kendinizi törpülemeye çalışın. Hesap etmeden konuşmak karşıdakini sizden uzaklaştırır. Kaç arkadaşımla ilişkimi bu sebeple bitirdim ben. Artık yetişkiniz. Hesaplamalıyız darılır mı kırılır mı..ahhahh bu dilim yüzünden oldu ne olduysa o çok mantıklı konuşmadan önce kırk sefer süzgeçten geçirip konuşur ve ben konuştuklarımla düşünmeden lafın nereye gittiğini hesap etmeden yaptığım için haklıyken hatalı duruma geçerim
Canım narsist kişilik bozukluğu öyle bizim anlayabilecegimiz birsey değil, şimdi herkes işine gelmeyince narsist diyor ama o daha farklı eşiniz mantıklı düşünerek konuşan biriymiş normaldr muhtemelen hamilelikte sizin triplerinizden bunaldı çoğu sözleriniz ağır geldi kendi kendini doldurdu ve size karşı soğudu sonra da intikam almaya çalıştı sizi yalnız birakarak, yaptıkları doğru mu tabi ki çok yanlış doğum ve sonrasında her kadının ilgiye veyardima ihtiyacı var,sizi üzen de yalnız birakilmak ama erkekler bazen doğumdan sonra depresyon gibi tuhaf hallere girebiliyorlar ve çoğu evlilik bu süreçte sarsılıyor sizin birikmislik de var tabi, biraz zaman verin ve çift terapisine gidin anlattığınız kadarıyla çözülmeyecek sorunlar dönüşü olmayan yol değil , çocuğunuz için cabalamalisinizkızlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim bişey daha danışmak istiyorum bu tartışmalarda diyorum da o beni hassas dönemim de vurdu empati yapmadı ne kadar üzüleceğimi sütümün azalma ihtimalini göz ardı etti. benim son günlerde aklıma takılan bu adamda narsistik kişilik bozukluğu olabilir mi ? çünkü sürekli kendini düşünüyor böyle bir dönemde alttan almadı sorunları günyüzüne çıkardı, bencil davrandı, hatayı bana yükledi . belki bunları düşünmemem gerekiyor şu dönemde ama bu konuda tecrübesi olan varsa almak isterim
Kusura bakmayın ama kişilik.bozuklugu sizde var gibi geldi bana bu zaman kadar nasıl olsa bişey demiyor sesi çıkmıyor diye adama yapmadığınız nsz kapris kalmamış e herkesin bi sınırı var adam artık dayanamis simdide lohusayken böyle yaptı psikolojik problemler mi var olmuş onca yaptıklarınızdan sonra sizden soğumuş lohusalık falan ne bilsin bi erkek ? Tabi umurunda olmaz bu zamana kadar o beni düşünmedi ben niye düşüneyim diyordur ben olsam bende böyle yapardım. Sevmediginizi dusundurcek.kadar kavga etmissiniz adamlakızlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim bişey daha danışmak istiyorum bu tartışmalarda diyorum da o beni hassas dönemim de vurdu empati yapmadı ne kadar üzüleceğimi sütümün azalma ihtimalini göz ardı etti. benim son günlerde aklıma takılan bu adamda narsistik kişilik bozukluğu olabilir mi ? çünkü sürekli kendini düşünüyor böyle bir dönemde alttan almadı sorunları günyüzüne çıkardı, bencil davrandı, hatayı bana yükledi . belki bunları düşünmemem gerekiyor şu dönemde ama bu konuda tecrübesi olan varsa almak isterim