Doğum sonrası lohusayken kaynanam gelecek

Anasını sığdıran anası gittikten sonra kaynanasını mı sığdıramayacak ok

Bence sizin kayınvalideniz size dünyayı dar etmeyen bir tip. Verilmiş sadakanız varmış. Ama herkesi kendinizle bir tutmayın. Yaşamadığınız durumlar için büyük konuşmayın, anlayamazsınız.
Ben şimdi burda size merhametsiz kv nasıl oluyor uzun uzun anlatırdım da sinirlerim bozuluyor gerek yok.

Ve ricamdır esine de oku bu düsüncelerini

Ztn ricamdır gelmesin diyen herkes esine de okusun bu düşünceleri bakalım ne oluyor?
takıldım bu cümlelere ben

Eşime okuttum gayet normal doğumu yapan sensin senin rahatlığın önemli dedi
Ki doğum yaptım annem ve kardeşim yanımdaydı 40 gün bıyunca, Kv arada bi kaç saatliğine gidip geldi yakın bana..
Gerçi benim kv’ m düşüncelidir , sonuçda geliniyim rahatsız olabiliceğimi oda biliyor..
onunda başından geçmiş sonuçda..

Bu arada Eşim benim kocam sahibim değil. Benim rahatlığımı ister.. bu yuzden çok iyi anlaşırızz.. sizede tavsiye ederim

Bence siz mabadınızdan element uyduruyorsunuz. Öz anne kızının bakımı ile kızı istediği icin ilgilensine cevaptı o :) bu bir
Kayınvalidenin ilk ve 2. Yorumda da bahsettiğim gibi güzel bi is bölümü yapılabilir dedim…
Bunları okumak isine gelmediyse seve seve anlayana kadar anlatırım.
Yarın bi gün kendinizinde kayınvalide olacağını unutmayın

Ben ztn arada bi sorun yoksa dememe rağmen konuyu nicin hücüm mantıgına getirdiğinizi bana anlatır mısınz? Dinliyorum bu kısmı nicin anlamadıgınızı anlamamakta ısrarcı oldugunuzu evet buyrun

Ayy cok kotu yaaşimdiki aklın olsa ne yapardın dimi..

Hanımefendi hanımefendiiii
Yeni doğmuş bebeyle ne vakit geçirmesi Allah aşkına
Bebek ya uyur ya emer ya

Hanımefendi hanımefendiiii
Yeni doğmuş bebeyle ne vakit geçirmesi Allah aşkına
Bebek ya uyur ya emer ya
Ozaman anneniz lohusalık bittiğinde torunu ile vakit gecirmek icin gelmesin.
Allah gerçekten dağına göre kar veriyormuş suan su yorumlarda bunu gördüm.

Ozaman anneniz lohusalık bittiğinde torunu ile vakit gecirmek icin gelmesin.
Allah gerçekten dağına göre kar veriyormuş suan su yorumlarda bunu gördüm.
Aynen canım sen daha buyuk bır dağsın bence ınsallah daha guzellerını yasarsın
Evlenmemıssın bıle neyın toz pembeliği

Aynen canım sen daha buyuk bır dağsın bence ınsallah daha guzellerını yasarsın
Evlenmemıssın bıle neyın toz pembeliği
Sorun evlenip evlenmemek değil, sorun vicdanı olan insanın annesinin gelip yardımcı olduktan / torunu ile vakit gecirdikten sonra kayınvalidenin 3-5 ay sonra görürsün denmesi.
Allah bu düsüncelere dağına göre kar veriyor, versin de

Cünkü annenın yanında ayagınıda uzatırsın yatarsın kalkarsın ,cocukla ılgılı hırafe seyler yapmak ıstese
Ona cıkışsanda alttan alır ..
yani anlayacagın rahat edersın ..
kaynanalar genelde hızmet bekleyıp ,kendılerını mısafır gıbı gorduklerı ıcın
Yardımda degıl ılerkı zamanda mısafırlıge gelsın
Bu sana neden büyük bir sorun gib geldi..
Büyük ıhtımal gorumcesın gelınınız var ve boyle ıstedı galıba.. sende trawma olusturmus
Sanane kardesım mıllet yanında rahat ettigi kısıyı ıstıyorsa illa muhalefetmı olacaksın ..
Sen kaynanaı ıstersın mıllete akıl vermeyı bırak kendı evlılıgın ıcın sakla bence

Bence doğu

kayınpeder ne alaka yeni doğum yapmış birinin yanında. Nekadar düşüncesizler.
açıkca söyleyin annenizin geleceğini. Gelip görebilirsiniz ama kalmak için müsait olmaz diyin.
Birde iki hafta

Bakın burda herkes evli ve çocuklu hepimiz aynı düşüncedeyiz, kızcağızımız daha yaşamadığı hayatı başından geçmemiş şeyler için büyük büyük nasıl da konuşuyor amaaa
Herşey bir tecrübe gerektirir..
Hep böyle konuşanların başına hepsi geliyor
Zamanı gelince oda anlar
Anne ve kv arasındaki ayrımı

Oyuzden çok ciddiye almamak lazım
Benim yazdığıma cvp vermemiş çünkü cvbı yok

Merak edip konuşmalarınada baktım. Hep bi aykırılık hep insanlarla tartışma halinde

Müge anlı, zeynep ergülden bir teplik ;
Beni kınayan benim göynemi giysin
Nokta

Allahtan tek çocuğum hemen e devlet görüntümü atıp seni mors edeyim mi ? İster misin
Ben isin vicdani kısmındayım ne görümceyim ne kaynanayım. 30 yasında buradasa gercek kimliği bilinen nadir kişilerden biriyim. Kimlik bilgim bile var orada da tek cocuk oldugum belli
Sanane banane kısmı değil konu acılır yorum yaparsın isine gelmeyen yoruma sanane diyemezsin ergenlesme.
Bugün her ne ekiyorsanız yarınlarınız olsun

Kim 3-5 ay sonra görsün demiş?

Ayrıca gorsunnn
illa 3 5 ay sonra gelsın demıyor kımse
Görsün ve evine gitsin . ..
Gelsın yıne görsün ama yine gitsin
İlk 40 gun 1.5 ay eder 1.5 ta bız koyuyoruz
3 ay ınsanların gözüne gözüksün be hokus pokus olsun gitsin

Kim 3-5 ay sonra görsün demiş?
Ben dedım , hani misafir gibi gelecek yardım etmeyecekse ..
Bi zahmet uc bes ay sonra gelsın .. hanı bebek ozaman tepkı verıp sevılınce anlıyor ya
Ondan şeyettim
Tabı bazı kaynanalarda gercekten anne gibi bakıyor onlara lafım yok
Sevmeye gelecek ınsanaydı lafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…