Doğum Sonrası ve Eşimin İsteksizliği...

kadınlarda anlarım ama erkeklerdedemi oluyormuş. geçici bir durumdur kafanızda büyütmeyin, dışardan takviye alın, bir kahve var büyük marketlerde satılıyor nescafe gibi aynı kahve diye içmesini sağlayın hala tık yoksa gerçekten sorun vardır. tek içimlik kahve 10 tl falan.

eşimdeki genel bi isteksizlik değil benim anladığım, bana karşı olduğunu düşünüyorum sadece...
ameliyat olmuş olmamdan, dikişlerimden filan korkuyormuş şimdiki bahanesi bu...

ben 6 ay katlanamam sanırım bu duruma...
sizinki karşılıklı olmuş biraz da, bizimki daha farklı ama

sevgi yönünden sıcak, ilgili, şevkatli davranıyor...
ama tutku, aşk yok...
bende ister istemez düşünüyorum tabi, bana aşık olmuş olsaydı bu durum böyle olmazdı, her durumda her şartta arzulardı...

bencede boşuna üzüyorsun kendini..belkide eşin bu dönemim farkında ve biraz duyarlı davranmaya çalışıyor..sonuçta yeni doğum yapmışsın..ağrın sızın olabilir diye psikolijik durumun falan belkide bunların hepsinin farkında.

inşallah en kısa zamnda yoluna gırer dogumdan sonra boyle anormalıkler olusabılır ama zamnla gecırı cogu kısıı sabret ttalım

- çok özel olcak ama hamileliginizin kaçinci ayina kadar cinsel ili$kide bulundunuz?
- Dogum sonrasi kaç ay sonra ilk yaptiniz veya daha hala yapmadiniz mi?
- Dogum esnasinda e$iniz yaninizda miydi?
- Hamilelik sürecinde e$inizin size kar$i sogudunu veya tuhaf oldugunu hiç hisettiniz mi?
- Eskisi gibi davraniyormusunuz peki ona kar$i?

=> Kendinize çeki düzen verin bence... Bebekten önce saçlariniz eflan nasildi? $imdi tamamen bir farkli "ben" yaratin. Kendinize bakin, kilolari yava$ yava$ vermeye ba$layin, kiyafet felan olsun dikkat çekici $eyler giymeye ba$layin. Tekrar ilgisini üzerinize toplayin.

Bu tarz konulari internet olsun, çevrem olsun hep duymu$umdur... Bu yüzden benzer sohbeti e$imle konu$uyorum bende hamileyim $uan ve kendisine " beni dogum sonrasi sevmemezlik yapmazsin dimi?" veya "$i$ko mu görüyorsun beni? Nasilim?" felan diye sorular soruyorum hep " tombi$imsin" felan diyo... "noldu kiskançliklara mi ba$ladin? Sen hep güzelsin..." felan der ati$iriz :))
Ciddi bir problem ya$amadim dogumdan sonra nasil olur aramiz bilmiyorum ama... kafama taktigim $eylerden birisi de bu.

Sizin yerinizde olsaydim yukarda dediklerimi yapmaya ba$lardim tekrar e$ime zaman ayirirdim bebege ayirdigim kadar. Felan filan. Tabi aramizda tercübeli anneler varsa bilgi payla$sinlar bende merak ediyorum.

canım şuan lohusa olduğun için herşey gözünde büyür. herşeyin kusursuz olmasını istersin.

ama konuşarak halledebilirsin.

cicilerini giy bayanssulusmile süslen püslen zemuszemus ve konuş bakalım beni ne kadar özledin diye :asigim: mutlaka o da fark edecektir üzdüğünü.

lohusalığının taze anneliğinin keyfini çıkar. birkaç ay sonra herşey yoluna girecek.a.s.

haklisin ama ne olursa olsun evli ciftlerin yataklari ayirmasi yanlis geliyo bana
yataklari ayirirsan aranizdaki mesafe iyice ucurum olucak
iste o zaman is dahada cigirindan cikicak :1closedeyes:

son 1 ay yapmadık...
doğum esnasında yanımda değildi, kendi odamızda filan vardı tabi de, doğum anında yoktu...
kilo aldım tabii, bu da bunalım tavırlarımın sebeplerinden birisi...
hamilelik sırasında zaten belkş konularıma rastlamışsındır, problemli bi hamilelik geçirdim... hem kendi psikolojim hem de eşimin hataları sebebiyle, çok zor oldu bu dönem benim için..
bebeğimiz olalı fazla olmadı daha 20 günlük ama isteksizliğini hissettiğimde üzülüyorum sadece... yani istediğini, özlediğini filan belirten hiçbişi yapmıyo...
kilolarımı yavaş yavaş veriorum ki doğum yaptığım günden başladım uraşmaya...
yoksa böyle kalamam kafayı yerim heralde...

bakalım bebeğim 2-3 aylık olsun, zamanla düzelecektir umarım...

ben yatakta düşecek gibi uzak yatınca zaten mecburen anladı bi sorun olduğunu :)
söyledim bakalım, zamanla düzelir, korkuyorum filan dedi ama bakıcaz...
dün akşam biraz daha yakındı en azından, hatta kasma kendini küsmedim rahat ol filan dedim, kasmıyorum istediğim için yapıyorum dedi ama bakalım, bana kasıomuş gibi geldi :)

6 ay kadar sonra oturuyor cinsel yaşam bebekten sonra.Bu süre 1 seneyide bulabiliyor.
Bence yatak ayırıp bu konuda surat yapmak yerine hiç umursamayın,emin olun siz ne kadar umursamaz bu konuya düşmezseniz o kadar çabuk düzeliyor herşey.
Bizde yaşadık ama ben kendimi çabuk topladım psikolojik olarak çok yoruyordum bu konuyla kendimi;düşünmedikçe düzeldi.

Ama sizin çok yeniymiş ki zaten.
Bizde bu dönemde çok uzaktık birbirimizden.Normal normal 6.aydan sonra düzeliyor.
:a.s.:

bu durum tam tersini ben yaşıyorum bende eşime evime karşı bir umursamazlık var nedenini anlamadığım

ama 6 ay 1 sene çok uzun değil mi ya...
nasıl sabrettinixz buna psikolojik olarak bunalmadınız mı hiç? sonuçta bi erkek 6 ay bi sene cinsellik düşünmedne geçiremez... eee benimle yapmak istemediğine göre...
demekki başkalarını istiyor diye düşünür hissederim ben...

bu durum tam tersini ben yaşıyorum bende eşime evime karşı bir umursamazlık var nedenini anlamadığım

hamilelik döneminde veya senin bu tavrından önce üzdü mü seni eşin...
aynı durum bende de olabilir,
eşim üstüme düşmeye başladığında uzaklaşabilirim,
hamilelik döneminin öcnü almak için..

Lovelinya ,yanlış okumadıysam bebeğinz henüz 20 günlükmüş . Çok yeni doğum yapmışsınız eşinizin tedirgin olması cok normal . Bu şekilde kuruntu yaparak kendinizi üzersiniz , eşinizde size karşı soğukluk olduğunu düşünmüyorum. eğer bu davranışları devam ederse haklısınız ama şuan için üzülmeye değmez. hepimiz geçtik bu evrelerden inan bizde sizin gibiydik .buarada bebişiniz hayırlı olsun.

İlk etapta çok bunaldım çok üzüldüm ama sonra bana bi vahiy geldi sanki doğumdan 3-4 ay sonra
Umursamadım,ama ilgimide eksik etmedim.Surat yapmadım kapris yapmadım.Kendimi salmadım 40ımdan sonra ben hiç.Hep bakımlıydım evde.Yoruldum uykusuzum kavgalarım hiç olmadı.Onuda ihmal etmedim.Akşamları çayımızı içer sohbetimizi yapardık ki hala o düzenimiz devam ediyor.
Bizim 6 ayı bulmadı 4 ayı geçerken baktım düzeldi eşim.
Ki biz hamileliğim nedeniyle hiç birlikte olamamıştık bende libido felakettiohaoldumsmile
o 4 aya kadar da hiç olmuyor değildi ara ara oluyordu ama eskisi gibi değildik.Zamanla düzeliyor.Kızım 20 ayını sürüyor şimdi daha daha iyi.
Vucudunuz değişiyor,evde bebek var,eşinizin alışması zor sizinde aynı şekilde.
Bunu düşünmeyin derim gerçekten geçiyor çünkü.

hamileliimin son zamanına kadar düzenliydi cinsellik hayatımız evime bakış açım çok üzrimi düşütüğü normal ama bu konudan dolayı olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…