kadınlarda anlarım ama erkeklerdedemi oluyormuş. geçici bir durumdur kafanızda büyütmeyin, dışardan takviye alın, bir kahve var büyük marketlerde satılıyor nescafe gibi aynı kahve diye içmesini sağlayın hala tık yoksa gerçekten sorun vardır. tek içimlik kahve 10 tl falan.
canım benimde 11 aylık kızım var doğum yaptıktan sonra altı ay birlikte olmadık. evet dışardan bakınca anormal bir durum eşim bu süre içinde mutlaka kendini tatmin etmiştir. ama inan benim canım hiç istemiyordu. zaten aşırı derecede kuruluk sorunu olmuştu. altıncı aya doğru kuruluk sorunu ortadan aklktı ve esşim kendisi birlikte olmayı istedi bende senin gibi kafama takıyordum niye istemiyor diye burda okuyorum kırkı çıkınca hemen yapıyorlarmış şaşırıyordum. altıncı aydan sonra herşey normale döndü
Canım çok haklısın, bu son sözün üzerine birşey diyemiyorum.
Olması gerek söylediğin,
çocuk sizin çocuğunuz, doğum da yapsan, hasta da olsan,
her halinde senin yanında olması, sana sıcak olması gerekir eşinin.
Tam da korktuğum gibi, doğum geçti, erşey normale dönecek diye umut ederken, eşimin isteksizliğiyle karşı karşıya kaldım....
Ona sorsam, başka bahaneleri var, istemediğinden değilmiş, ama ben anlıyorum, dokunuşundan öpmesinden... her halinden belli...
Ben şimdi yatağımı tamamen ayırıp yatsam, haksız mıyım... Çok ağırıma gidiyor beni istemediğini düşündüğüm biriyle aynı yatakta yatmak...
- çok özel olcak ama hamileliginizin kaçinci ayina kadar cinsel ili$kide bulundunuz?
- Dogum sonrasi kaç ay sonra ilk yaptiniz veya daha hala yapmadiniz mi?
- Dogum esnasinda e$iniz yaninizda miydi?
- Hamilelik sürecinde e$inizin size kar$i sogudunu veya tuhaf oldugunu hiç hisettiniz mi?
- Eskisi gibi davraniyormusunuz peki ona kar$i?
=> Kendinize çeki düzen verin bence... Bebekten önce saçlariniz eflan nasildi? $imdi tamamen bir farkli "ben" yaratin. Kendinize bakin, kilolari yava$ yava$ vermeye ba$layin, kiyafet felan olsun dikkat çekici $eyler giymeye ba$layin. Tekrar ilgisini üzerinize toplayin.
Bu tarz konulari internet olsun, çevrem olsun hep duymu$umdur... Bu yüzden benzer sohbeti e$imle konu$uyorum bende hamileyim $uan ve kendisine " beni dogum sonrasi sevmemezlik yapmazsin dimi?" veya "$i$ko mu görüyorsun beni? Nasilim?" felan diye sorular soruyorum hep " tombi$imsin" felan diyo... "noldu kiskançliklara mi ba$ladin? Sen hep güzelsin..." felan der ati$iriz :))
Ciddi bir problem ya$amadim dogumdan sonra nasil olur aramiz bilmiyorum ama... kafama taktigim $eylerden birisi de bu.
Sizin yerinizde olsaydim yukarda dediklerimi yapmaya ba$lardim tekrar e$ime zaman ayirirdim bebege ayirdigim kadar. Felan filan. Tabi aramizda tercübeli anneler varsa bilgi payla$sinlar bende merak ediyorum.
canım şuan lohusa olduğun için herşey gözünde büyür. herşeyin kusursuz olmasını istersin.
ama konuşarak halledebilirsin.
cicilerini giy bayanssulusmile süslen püslen zemuszemus ve konuş bakalım beni ne kadar özledin diye :asigim: mutlaka o da fark edecektir üzdüğünü.
lohusalığının taze anneliğinin keyfini çıkar. birkaç ay sonra herşey yoluna girecek.a.s.
Belki doğal bi evre, belki değil...
Aslında asıl sorun bahaneler sunması... Evet öyle bi durum var, zamanla geçecektir dese, belki bende ona göre davranıcam... ama yok öyle değil, alakası bile yok vs vs derken hergün aynı şeyle karşı karşıya gelmek daha da psikolojimi yıpratıyor...
yatağı ayırmak daha da soğutur aranızı denmiş ama, bu şekilde de ben her gün bir adım daha uzaklaşıyorum ondan...
düşünüyorum da, aynı durumda o olmuş olsaydı ne olurdu acaba...
bu durum tam tersini ben yaşıyorum bende eşime evime karşı bir umursamazlık var nedenini anlamadığım
ama 6 ay 1 sene çok uzun değil mi ya...
nasıl sabrettinixz buna psikolojik olarak bunalmadınız mı hiç? sonuçta bi erkek 6 ay bi sene cinsellik düşünmedne geçiremez... eee benimle yapmak istemediğine göre...
demekki başkalarını istiyor diye düşünür hissederim ben...
hamilelik döneminde veya senin bu tavrından önce üzdü mü seni eşin...
aynı durum bende de olabilir,
eşim üstüme düşmeye başladığında uzaklaşabilirim,
hamilelik döneminin öcnü almak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?