yazilanlari okuyunce bende korktum valla..bizde de aylardir tik yok..ve sanirim dogurduktan sonrada olamayck.
hatta esim kendi agziyla 1 sene olmaz falan muhabbeti yapti
nerden cikti anlamadim ama ...soramadim da..
ne kadar uzulseniz haklsnz bence..ve size katiliyorum hersey normale dondunde de siz yuz vermeyin nasilmis gorsun bakalim..
Bunu benim eşim de dile getirmişti canım, erkekler böyle demek ki.
Doğum sonrası süt akma durumları, cinsellikte erkekleri rahatsız ediyor sanırım.
Normalde bebeği 2 sene emzirmek gerektiğini düşünürsek;
erkek için uzun bir zaman oluyor.
Doğumla beraber cinsellik gölgeleniyor, bunu kabul edebiliriz,
eskisi gibi rahat, sorunsuz olamaz ama iki taraf için de tamamen kesilmemesi gerekir.
Süt de aksa, rahat da olmasa;
varsın birkaç sene de böyle olsun.
İki kişinin canından ortak bir parça geliyor dünyaya,
o kadar da zahmeti olsun ama dimi.
çok anlatamadım sanırım derdimi,
kırkım çıkmadan bişilerin olamayacağını bende biliyorum ama problem sadece birlikte olmak veya olmamak değil,
eşimin bana olan bakışı, yaklaşımı... bunu anlamam için illa birlikte olmamıza gerek kalmıyor pek... benim asıl sorunum eşimin bana hissettirdiği durum, kendimi sadece anne olarak görüyorubayanssulusmilem, kadın sıfatımı göremiyorum, hissedemiyorum... beni üzen şey bu...
hep biz kadınlar bişeyleri kabullenmek zorunda bırakılıyoruz... sanırım asıl kızdığım bu...
madem erkekler böyle, kadınlar da böyle ozaman... istenmediğimi hissettiğim zaman, ben de uzuuunca bi süre istemem...
süt akıomuş filan bahane hepsi,
insan istedikten sonra herşeyin bi yolu bulunur...
anladım canım..şimdi aklıma şöyle bişi geldi..yeni doğum yaptığım zamanlar annem bizde kalıyordu..ve bebekle de malum çok zaman geçiriyorduk gece gündüz..eşim işten geldikten sonra onunla oturup iki laf etmeyi başbaşa olmayı biraz şevkat görmeyi özlemiştim..çünkü malum annem vardı ve gece olup eşim yatmaya gidince ben çok üzülüyordum onu özlüyordum..lohusalıkta etraftan gelen fikirler görüşlerde çok can sıkıcı oluyordu..sanırım bu herkesin yaşadığı bir süreç ve sende benim hissettiklerimi hissediyorsun..çok yakında geçecek herşey normale dönecek..üzme kendini..eşin de bu süreci çok yakından yaşıyor..geçecek inan..
Canım kabullenmek zorunda bırakılabiliriz, ama kabullenmek zorunda değiliz.
Eşlerimiz bizi istemiyorsa; neden illa ki zorla istesin diye uğraşıyoruz?
Onlar istemiyorsa, biz de hiç istemeyelim.
Kendi kendimizi ezdiren de yıpratan da bizleriz aslında.
Erkeklere çok kızıyorum, çok bencil, kaba olabiliyorlar
ama bir o kadar da kadınlara kızıyorum ezdirdikleri için.
Canım benim, yeni anne oldun.
Bu kadar takma kafana, eşinin seni yıpratmasına müsade etme,güçlü ol.
Beni neden istemiyorsun gibi sözler etme, bu konuda ona muhtaç olmadığını hissettir.
Canı keyfi bilir beyfendinin,
gelirse karısısın yasak koymadın ya gelsin sevsin, öpsün
gelmezse de sen de onu isteme.
Canım bende aynı problemle karsılaşmıştım cok kırıcı bişi. Benim hamileliğim problemliydi kanamalı oldu yasaktı sonra erken dogum yaptım falan logusalıgım bitti adam 6 ay istemedi 10 gunde 1 falan benim zorlamamla oluyordu. Hamilelik öncesi 2 gun zor dayanırdı. Konustum psikolojik dedi alıstım falan dedi şimdi çok şükür düzeldi şimdi o kovalıyo ben kacıyorum biraz vücudun toparlansın o da kendine gelecektir korkma
lovelinya aynı şeyleri bende yaşıyorum yalnız degılsın canım.benimde hamıleyken biton sorunlar oldu.eşimin yapmadıgı şey kalmadı.genede ona iyi davranıyorum.dogum yapalı bır ay oldu nerdeyse.40 cıksın bakalım neler degısecek.
ah ben ne yapayım nerelere gideyim kafayı yedimmm
ama 6 ay 1 sene çok uzun değil mi ya...
nasıl sabrettinixz buna psikolojik olarak bunalmadınız mı hiç? sonuçta bi erkek 6 ay bi sene cinsellik düşünmedne geçiremez... eee benimle yapmak istemediğine göre...
demekki başkalarını istiyor diye düşünür hissederim ben...
Evet bizimki aynen böyle işte. Bebeğim 1 hafta sonra 8 aylık olacak ve biz 11 aydır hiçç birlikte olmadık. Kafayı yemek üzereyim. Sebebini sorduğumda cinsellikten soğumuş artık canı istemiyormuş. Artık beni aldattığını düşünmeye başladım. Ya da yakında benden şöyle bir şey duyacak: "Seni başkalarıyla aldatmak istemiyorum, boşanalım!" Eşim beni seviyor biliyorum. Eviyle çocuğuyla çok fazlasıyla ilgili bir erkek. Ama bu tavrını anlayamadım bir türlü. Hemen ikinci çocuk istiyordum ama onda da böyle 1 yıl ilişkisiz geçecekse çocuğu değil evliliğimi tercih ederim. Başlık sahibi arkadaş gibi ben de yatağımı ayırmayı düşünüyorum ama yanlış olacağını biliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.:84:
Şimdi kızlar ben size birşey söyleyeceğim ama bana kızmayın: Biz kadınlar herşeyi en ince detayına kadar düşünebiliyoruz ancak maalesef erkekler öyle değil. Haddime düşmez ama kocanızla yatağınızı ayırmanız yalnızca sizin canınızı yakar. Hani kocanızdan çok kendinize ceza vermiş olursunuz.
Bir bebek sahibi olmak hayatın tamamen değişmesi demek, yani eşiniz "hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diye düşünüyorlar muhtemelen. Ben derim ki, hatasını anlamasını beklerseniz; beklemeniz sandığınızdan uzun sürebilir, bir şans daha verin. Herşey bir gün yoluna girer.
ne için bi şans ? daha doğrusu nasıl bi şans ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?