hamilelik döneminde veya senin bu tavrından önce üzdü mü seni eşin...
aynı durum bende de olabilir,
eşim üstüme düşmeye başladığında uzaklaşabilirim,
hamilelik döneminin öcnü almak için..
Öc almak için mi?akannehir
Bu sizin evliliğinizi gereksiz yere üzmez mi?
Ben şahsen evliliğime kıyamam öc intikam gibi gereksiz şeyler için.
Eşim o benim..
eşimdeki genel bi isteksizlik değil benim anladığım, bana karşı olduğunu düşünüyorum sadece...
ameliyat olmuş olmamdan, dikişlerimden filan korkuyormuş şimdiki bahanesi bu...
Tam da korktuğum gibi, doğum geçti, erşey normale dönecek diye umut ederken, eşimin isteksizliğiyle karşı karşıya kaldım....
Ona sorsam, başka bahaneleri var, istemediğinden değilmiş, ama ben anlıyorum, dokunuşundan öpmesinden... her halinden belli...
Ben şimdi yatağımı tamamen ayırıp yatsam, haksız mıyım... Çok ağırıma gidiyor beni istemediğini düşündüğüm biriyle aynı yatakta yatmak...
aynı dertten bendede var ...ne yapacağımı bilmiyorum ciddi problemler yaşıyoruzz ..aklım durdu artık ...bende bakım o biçim ama tık yokkk ..artkk sıkıldım bunaldım hergece ağlıyorum...sütüm gittii..sevişmiyouz bıark öpüşmüyoruz bile...
aynen bugün yine arkasını döndü yattı... bende siirlendim kalktım buraya geldim...
rahaaat rahat uyuyor şimdi....
neden böyleler....aklıma acaba beni aldatıyor mu baka biri mi var diye geliyr((((
Lovelinya sen doğum yapalı daha kısa bir zaman oldu,biraz sabretelisin bence,40ın bi çıksın bunları ondan sonra düşünmelisin..şimdi bebeğine odaklanman gerekli diye düşünüyorum..
yok artık kırkım çıksa da bana yaptığı şeyin aynını bende ona yapıcam...
doğu söylosun, sadece bebeğimi düşünüyorum artık, sadece onunla vakit geçiriyorum...
bir arkadaşımın eşi de senin sütün var diyerek uzak duruyormuş..ilginç bir psikoloji demekki eşler içinde..
okuduğum kadarıyla henüz 40 ınız çıkmamış çok yeni doğum yapmışsınız..hayırlı olsun..
birincisi lohusalıkta insan herşeyden alınabiliyor, her söyleneni ya da davranışı farklı yöne çekebiliyor bu senin elinde değil..eşin de çok yeni bir baba..şu anda seni istememesi gibi bir durum söz konusu değildir sadece toparlanmanı ve normal olarak 40 ınızın çıkmasını bekliyordur..ayrıca doğum kolay bir iş değilki erkekler de bunun bilincinde olarak sabırsız davranmayıp biraz toparlanman için zaman tanıyor, en azından benim eşim böyle yapmıştı..
ikincisi ise 40 gün geçmeden birlikte olunmaz hem dinen (tabi bu inanışa göre kişiden kişiye farklılık gösterebilir) hem de tıbben yani rahmin toparlanması için bu süreye ihtiyacı var..doktorlar 40 kontrolüne bu yüzden çağırıyorlar..nacizhane olarak paylaşmak istedim..
bir arkadaşımın eşi de senin sütün var diyerek uzak duruyormuş..ilginç bir psikoloji demekki eşler içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?