Evliliğimizin kumdan ya da kağıttan inşa edilmediğini düşünerek, bazen bazı şeyleri oluruna; akışına bırakarak verilecek şans. Evlilik zor zamanları sabırla karşılamayı gerektirmez mi?
canım erkekler işte hanımlar kadar düşünceli değil
ilk önce bir plan kur
ve yaptığından pişmanlık duymasını sağla
ona tüm haksız bulduğun yönlerini anlat sohbet şeklinde
içinden kızma çözüm getirmeye çalış
bu tür iç kırgınlıklar ilişkinizi yıpratırki daha çiçeyi burnundasınız
bu öyle dışardan gelen etkilerle olan bi zor zaman değil ama...
evliliğin temeli olan iki kişinin birbirini istemesi ile ilgili bi durum... ki bende şimdilik bunun için tabi ki boşanmayı filan düşünmüyorum...
en fazla bana yaptığını ona yaparım zamanı ve yeri geldiğinde... ki beni daha iyi anlayabilsin diye...
Ben de aynı durumla karşıkarşıyaydım. Ne mi yaptım? Kendi haline bıraktım. Eski halime dönemedim uzunca bir süre. Onu yargılamadım, sadece uzaktan izledim. İkimizin de hayatı sonsuza dek değişti çünkü. Bir süre arkadaşı oldum (hamileliğimin 5. ayından itibaren, doğumdan sonra 1,5 ay kadar). Sonra bir gün eski günlerdeki gibi kucağıma yattı. Birkaç gün sonra da yatakta yeniden sarılıp uyumaya başladık. Herşey yavaş yavaş gelişti. Ben hiç intikam almadım. Sen tabi ki istediğini yaparsın canım, sadece aşkınıza geri dönüşü olmayan zarar verme diyorum. Çünkü bu kadar kızgın olduğuna göre onu çok seviyorsun. Sen ondan kaçınca, o da geri adım atarsa yine sen üzülürsün diyorum hayatım; sakın yanlış anlama beni.
yok yanlış anlamadm... dediğin gbi çok kızgın ve kırgınım ona karşı...
yatakta dediğin gibi o bi uçta ben bi uçta uyuyorduk, sonra dediğim gibi bende ondan uzak durunca o sarılıp uyumaya başladı...
hayatımız değişti evet ama aynı durum benm için de geçerli ki anne olarak benm hayatım komple değişti...
hergün işe giden, kariyer planları yapan bi kadınken, şimdi hergün evde oturup bebek bakan bi kadın oldum...
markete gitmek bile bi lüks oldu, hergün biyerlere gezmeye giderken...
onun için ne değişti bi bakalım, işten geldiğinde evde sadece ben olmadım bir de bebek oldu, bi iki saat tv izlemedi bebekle oynadı, geceleri sessiz bi ortamda uyurken şimdi bebeğin sesini duyar oldu filan... çok ta değiştiği söylenemez hayatının yani bizimki ile kıyaslandığında..
ben bu konuda kesinlikle haklı göremem onu, kızgınlığım bu yüzden... hastalık vs olur anlarım, ama böyle bi soğukluğu haklı göremem... ben karısıyım onun... bukadar duyarsız olması daha da kırıyor içimdeki ona karşı olan duygularımı...
dediğiniz gibi anlayış göstereyim diyorum, üstüne gitmeyeyim diyorum, dışardan evet öyle davranıyorum artık, ama içerden değil... içimden aynı şeyleri hissedemiyorum...
Seni çok iyi anlıyorum canım, umarım herşey düzelir...
bak ya sinirlerim nasıl zıpladı....elim ayağım sinirden titriyor.
bu erkekler ne kadar vicdansızlar ancak kendi iştahlarını düşünüuorlar.
genelde hep duyuyorum bunu doğum sonrası eşde isteksizlik yada hamileyken istekszilik.....tamam hamileykeni anladımda doğumdan sora nie soğurlar gerçekten anlamıyorum sebebini çok merak ediyorum
ben çirkinleşmiş olmama bağlıyorum,
sonuçta genç kız gibi deilim artık...
yani en azından aldıüım kiloları verene kadar...
aa hiç o aklıma gelmemişti tabi yaa derler ya hep evlenince kendini salıyolar yada doğum yapınca bebek olunca salıyolar kendilerini diye demekki aslı var gerçekten..olabilir kadını erkek beğenmeyebilir bu durumda ..ya çok zor ya bebeklemi ilgilencen kendinlemi valla işimiz zor..erkekler bizden çok şey beklior hem çok güzel olucaksın hem çok ii bir anne olucaksın hem çalışacaksın hem yemek temizlik yapıcaksın off vallahi zor..halbuki onlarda salıyolar kendilerini evlenince sadece dışarı işlerine bakıyolar tek bir işleri oluyor yani bizim gibi değiller ..sende kendini tez vakitte toplamaya çalış canım inşallah eskisi gibi olur
benim hiç aklımdan çıkmıo bu kilolar :)
yavaş yavaş veriyorum şimdi...
kırkımız bugün çıktı, 10 kilom var toplam vermem gereken...
haftada 1 1 gidio şuanda inş böle devam eder...
Canım senin daha kırkın yeni mi çıktı? Ben de sandım aylar oldu doğum yapalı... Canım dur hele bir, öyle bir an gelecek ki yorgunluktan kendini yatağa zor atacaksın. Ben kocama yalvarıyorum olmasın diye. Çoğu geceler yatağa gidene kadar düşüp bayılmamak için korkuyorum yorgunluktan. Kiloları dert etme; ben 17 kilo aldım 3 ayda 15'i gitti. Sonra adet görünce karnım çok az kaldı.
eşimdeki genel bi isteksizlik değil benim anladığım, bana karşı olduğunu düşünüyorum sadece...
ameliyat olmuş olmamdan, dikişlerimden filan korkuyormuş şimdiki bahanesi bu...
inanmıyorum bunu sana nasıl söyleyebiliyor çok sinir oldum ya başıma hiç gelmedi böyle bişey ama gelse ben de senden farksız olmazdım inan hatta deliridim yani keşke onlar dayaşayabilseydi bu durumu sen ona bi çocuk vermişsin şunun ukALlığınA BAK kusura bakma çok kızdım hakim olamıyorum kendime şimdi kötü bişeyler çıkcak ağzımdan susayım bari..............
inanmıyorum bunu sana nasıl söyleyebiliyor çok sinir oldum ya başıma hiç gelmedi böyle bişey ama gelse ben de senden farksız olmazdım inan hatta deliridim yani keşke onlar dayaşayabilseydi bu durumu sen ona bi çocuk vermişsin şunun ukALlığınA BAK kusura bakma çok kızdım hakim olamıyorum kendime şimdi kötü bişeyler çıkcak ağzımdan susayım bari..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?