Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır olsun. Benim de bi zamandır psikolojim iyi değil hatta o kadar iyi değil ki artık kötü giden şeylere gülüyorum :)) takma kafaya hicbiseyi boşver
Tamamen saglikla alakali canim.
Surekli mastit oluyorum. Oğlumu emziremeyecegim diye korkmaya basladim artik. 3-4 gune bir ayni şeyleri yasiyorum ona canim sıkılıyor.

Surekli mastit oluyorum. Oğlumu emziremeyecegim diye korkmaya basladim artik. 3-4 gune bir ayni şeyleri yasiyorum ona canim sıkılıyor.
Çok süt birikmesinden dolayı mı oluyordu o ? Bende ilk zamanlar oldum sanırım semsert kaldı göğüsler süt zor cikiyodu aciyodu ılık duşta masaj yaptım ve gögusumu süt pompasiyla sagdim hep rahatlattı geçti sonra bidaha da olmadı

Meme ucunda sut kanali tıkanıyor, ve icerdeki sut akamadigindan birikip sisiyor.
Ucu tipa gibi kapaniyor yagli sut parcasiyla.
Sivilce sikar gibi cikarmam gerekiyor onu ki bu da korkunç can yakan bir şey.
emzirmek eziyet haline dondu artik benim, 4 aydir ayni sey başımda.
Gecer insallah ne diyeyim Allah beterinden korusun.

Ilık duşta masaj yapın diyolar ovalayarak denemediyseniz deneyin arka arkaya hergün

Ilık duşta masaj yapın diyolar ovalayarak denemediyseniz deneyin arka arkaya hergün
Surekli ugrasiyorum. O tıkanıklığı bir gunde acamazsam zaten meme yerinden oynamayacak şekilde sisiyor, cocugu kucagima bile alamiyorum.
Allah beterinden korusun gecer insallah.
Bu durum moralimi bozdugundan diyet miyet kayniyor araya bazen iste.

Benim göğsümde de bir ara yumrular oluşmuştu ve çok ağrıyordu burda okuduğum basit bir yöntemle hemen geçti sende işe yararmı bilmiyorum ama bebeği tersten emziriyorsun. Bebeği yan tarafına yatırıyorsun kafası sağa bakıyor sol memeyi veriyorsun hep aynı şekilde emzirmekten çalışmayan kanallar açılıyor

Slm kızlar ve allah bağışlasın bebislerinizi bende 3 ay önce dogum yaptım 68 ile hamile kaldım ve 94 ile doğuma girdim
Boy 172
şuan kilom 81
hedef kilom 68 e geri dönmek
Çok mutsuzum kilolardan ve basen göbek gördükçe kendimi çok çirkin hissediyorum ve en önemlisi hiç bir kıyafetin olmuyor hala hamilelik pantolonunu giyiyorum karar verdim bende size katılmak istiyorum diyetisyen e gidemiyorum dil bilmiyorum malesef beni de araniza alirmisiniz

Esra senin yasidigini bende yaşadım canım tek çözümü anında sıcak ılık arası su ile arkada öne doğru ovmak ta buldum sip sip akiyor sonra 2 saatte bir taş gibi olduğu için dusa girmek mümkün olmaya bilir denemeni öneririm sevgiler

Arkadaslar cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.
Su sira cocuklarin ikisi de hasta. Ben de hala ayniyim. Bir gun durup bir gun mastit oluyorum o yüzden pek bakamiyorum sayfaya.
Siz yazin ben firsat buldukca girmeye calisiyorum

Diyete devam arkadaşlar çizginin dışına çıkmadan kafama göre takılıyorum 5 gün sonra tartilicam
Sabah kahvaltım zeytinyağ dökülmüş domates biber salatalık. 1 tatlı kaşığı bal 3 bıçak sürülmüş margarin. 4 kucuk kare parça da peynirli gözleme yanına nane limon şekersiz çay. 1 saat sonra da yarım yağlı süt. Şuan bişey yemedim uyku da uyuyamadım emziriyorum. Bugün bebegimin kontrolleri var annemde kaldım ve ne bebek arabası ne kanguru aldım 20 dakikalık bi yol sağlam bi spor olcak. Bu arada okumayanlar için 24 Nisanda 71.6 1 mayısta 69.9 5 mayısta 69.0 tekrar tartilcam 5 gün sonra Esra geçmiş olsun bu arada gülüm

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar.
Ilk sayfaya bilgilerinizi girdim simdilik.
Tablo yapmayı ogrenemedim, becerince duzenli bir hale getirip haftalik guncelleyelim kilolari.
Eksik bilgisi olan devam etmek isteyen yazsin lutfen.

Canım hedefim 55 benim müsait olduğunda guncrlleyebilirsin hatta haftaya kiloyla beraber tekrar yazayım o zaman yaparız

Iyi akşamlar kızlar bugünkü menim
Kahvaltı domates salatalık 1tane beyaz peynirli milföy küçük parca kaşar 10 tane kuru üzüm
Öğle sütlaç ve bakla yemeği 1 dilim ekmek
Ara öğün 15 tane kuru üzüm 3 tane petibör biskuvi
Akşam fırında karnabahar ve patates 1 tane kofte
Spor## 25 dk yürüyüş

Merhaba Esra , 56 kiloya düşmüşüm ama ben cok dikkat etmiyorum sadece emziriyorum. Az ekmek yiyorum. Sebze meyve yiyorum. Abur cubur yiyorum ama kenarından köşesinden tadıyorum. Bol su içiyorum. İlk hedefim 53 tü. Onu tamamladıktan sonra 50 kilo hedef. Hamile kaldığım kilo 53. Bakalım nasıl olacak:)

Canim süper gidiyorsun cok hizli yaklastin hedeflerine masallah

Kaçtan düştün canim

Tekrar menu yazmalara doneyim:)
Sabah 1, 5 haslanmis yumurta, tulum peyniri, zeytin, salatalik, yesil biber, birazcik kpzlenmis kirmizi biber
Ara: turk kahvesi ve birkac kare bitter cikolata
Oglen: 1 kucuk pogaca, madimak
Aksama kayinvalidemdeyim bakalim ne hazirlamis :)
Yalnız kizlar ben acayip tatli krizine giriyorum su ara. Bitter falan yiyorum ama kesmiyor hic. Regl falan mi olacagim diye dusunuyorum artik. Gozum donmeye basladi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…