Tamamen saglikla alakali canim.Hayır olsun. Benim de bi zamandır psikolojim iyi değil hatta o kadar iyi değil ki artık kötü giden şeylere gülüyorum :)) takma kafaya hicbiseyi boşver
Çok süt birikmesinden dolayı mı oluyordu o ? Bende ilk zamanlar oldum sanırım semsert kaldı göğüsler süt zor cikiyodu aciyodu ılık duşta masaj yaptım ve gögusumu süt pompasiyla sagdim hep rahatlattı geçti sonra bidaha da olmadıTamamen saglikla alakali canim.
Surekli mastit oluyorum. Oğlumu emziremeyecegim diye korkmaya basladim artik. 3-4 gune bir ayni şeyleri yasiyorum ona canim sıkılıyor.
Meme ucunda sut kanali tıkanıyor, ve icerdeki sut akamadigindan birikip sisiyor.Çok süt birikmesinden dolayı mı oluyordu o ? Bende ilk zamanlar oldum sanırım semsert kaldı göğüsler süt zor cikiyodu aciyodu ılık duşta masaj yaptım ve gögusumu süt pompasiyla sagdim hep rahatlattı geçti sonra bidaha da olmadı
Meme ucunda sut kanali tıkanıyor, ve icerdeki sut akamadigindan birikip sisiyor.
Ucu tipa gibi kapaniyor yagli sut parcasiyla.
Sivilce sikar gibi cikarmam gerekiyor onu ki bu da korkunç can yakan bir şey.
emzirmek eziyet haline dondu artik benim, 4 aydir ayni sey başımda.
Gecer insallah ne diyeyim Allah beterinden korusun.
Surekli ugrasiyorum. O tıkanıklığı bir gunde acamazsam zaten meme yerinden oynamayacak şekilde sisiyor, cocugu kucagima bile alamiyorum.Ilık duşta masaj yapın diyolar ovalayarak denemediyseniz deneyin arka arkaya hergün
Benim göğsümde de bir ara yumrular oluşmuştu ve çok ağrıyordu burda okuduğum basit bir yöntemle hemen geçti sende işe yararmı bilmiyorum ama bebeği tersten emziriyorsun. Bebeği yan tarafına yatırıyorsun kafası sağa bakıyor sol memeyi veriyorsun hep aynı şekilde emzirmekten çalışmayan kanallar açılıyorTamamen saglikla alakali canim.
Surekli mastit oluyorum. Oğlumu emziremeyecegim diye korkmaya basladim artik. 3-4 gune bir ayni şeyleri yasiyorum ona canim sıkılıyor.
3 ay oldu dogum yapali. Hamilelik surecinde fazla kilo almamama ragmen aldigimi vermeyi beceremedim. Verdiklerimi de geri almaya basladim. Bu gidise bir dur demek amaciyla bugun diyetisyene gittim. Yarin kan tahlillerimi yaptırıp sonuca gore diyete baslayacagim, hadi hayirlisi.
Boy :172
Kilo :70
Hedef : 62
************BENIMLE BIRLIKTE GERCEKTEN DIYET YAPACAK ARKADAS ARIYORUM. GUNLUK GIRIP YAZACAK BIRILERINI:))************
* 23 nisan : 67 kg
- 12 nisan : -1800gr
*28 nisan : 66.600
Yol arkadaslarim :)
@tristris
Bqaoy : 165
Kilo:71
NightStalker : baslangic :71.6, guncel : 69, hedef :?
serapozcan3343 : boy :172 baslangic : 81 hedef :68
@alacamavi : boy:165 baslangic:64 hedef :56
@tatlialirim : boy:158 baslangic:58 hedef :?
C Cupcake89 :boy 158 başlangıç 56 hedef 53
@albeni al :
Canim süper gidiyorsun cok hizli yaklastin hedeflerine masallahMerhabaEsra , 56 kiloya düşmüşüm ama ben cok dikkat etmiyorum sadece emziriyorum. Az ekmek yiyorum. Sebze meyve yiyorum. Abur cubur yiyorum ama kenarından köşesinden tadıyorum. Bol su içiyorum. İlk hedefim 53 tü. Onu tamamladıktan sonra 50 kilo hedef. Hamile kaldığım kilo 53. Bakalım nasıl olacak:)
MerhabaEsra , 56 kiloya düşmüşüm ama ben cok dikkat etmiyorum sadece emziriyorum. Az ekmek yiyorum. Sebze meyve yiyorum. Abur cubur yiyorum ama kenarından köşesinden tadıyorum. Bol su içiyorum. İlk hedefim 53 tü. Onu tamamladıktan sonra 50 kilo hedef. Hamile kaldığım kilo 53. Bakalım nasıl olacak:)
Daha oncelerde var mesaji yaziyoru da ben de bulamadim. Tekrar yazarsa onun bilgilerini de girerimKaçtan düştün canim
66.9 ile doğuma girdim. 17 günde 56 oldum.Kaçtan düştün canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?