Evet bende aynı problemle karşılaştım , boynum izin vermedi ki bilinçsiz yaptığıma emindim zaten. Spordan öncesinde daha önemli olan sanırım beslenme alışkanlıklarımz ve buna dikkat edemiyoruummm ..4 ay oldu ben dogum yapali,dikislerim mekik cekecek kadar iyilesti mi bilmiyorun.
Ama bu tarz bir sporu bilinçsiz yapmak istemiyorum.
Daha once ip atladim ama cok yanlis yapmisim.
Hem belimdd fitik olustu hem de ayak tabanim coktu. Cok uzun sure agri cektim 2 kilo verecem diye
4 ay oldu ben dogum yapali,dikislerim mekik cekecek kadar iyilesti mi bilmiyorun.
Ama bu tarz bir sporu bilinçsiz yapmak istemiyorum.
Daha once ip atladim ama cok yanlis yapmisim.
Hem belimdd fitik olustu hem de ayak tabanim coktu. Cok uzun sure agri cektim 2 kilo verecem diye
6 ay mıEn az bi 6 ay tanıyın kendinize, emzirme acıktırıyor çok, ama boş kalori almak yerine sağlıklı beslenmeye çalışın. Bebek hareketlenmeye başlayınca hepten bitiyorsunuz zaten, hem emzirme hem onun peşinden koşma.. Ama asıl mesele memeden kesince başlıyor, hepsi geri geliyor. Hiç emziremeyenler bu yüzden çok dikkatli beslenip, spor yapmalı fazla kilo için.
Not:benim oğlan 6 aylıkken ayağa kalktı.
Hos geldin Linam. Cok memnun olurum katilirsan.Sezeryan ise bende 3 ay önce doğum yaptım ve mekik çekiyorum. Tabi herkesin iyileşme süresi aynı mıdır bilmiyorum ama bana kötü biseyi olmadı
Hos geldin Linam. Cok memnun olurum katilirsan.
Dikislerim iyilesmistir muhtemelen.
Dogum sirasinda bazi aksilikler oldu, kapatilan dikisleri tekrar açtılar falan..biraz korku kaldi bende. Bir de ilk dogumumda doktor3 aydan sonra hafif sporlara basla mekik icin erken demisti. Bu sefer oyle bir konusma yapmadık ama korktugum icin temkinli yaklasiyorum biraz.
Bilgisayar basina gecebilirsem ilk sayfadaki listeyi duzenleyip ekleyecegim sizleri de.
Yarin sabah kilo bildirimlerimizi yapalim.
Hiçbir diyet yapmadan 6 ayda çöp gibi olmuştum ben, onu demek istedimdi :) gerçi 40'ında bile eski kikomdaydım da6 ay mı
Ilk dogumda ben 40 ciktiginda hamile kaldigim kilonun altindaydimHiçbir diyet yapmadan 6 ayda çöp gibi olmuştum ben, onu demek istedimdi :) gerçi 40'ında bile eski kikomdaydım da
Öğle yemegi yemeyecek misin?Günaydın arkadaşlar dayanamadım ve tartildim 1 mayis 69.9'dan 5 mayis 69.6 kg'ye düştüm.
Ilık su limon ve 1 yumurta ile başladım güne. 1 saat sonra kahvaltı yaparım ekmeksiz. Sonra esime musli aldiricam uyandiginda onla devam ederim ara ogunde de 1 tane muzumu yerim bi de akşam sulu bi yemek ekmeksiz tamamdır.
Öğle yemegi yemeyecek misin?
Bir de ekmegi tamamen kesme, tam bugday vs ogun basi 1 dilim de olsa ye.
Ben de klasik kahvalti yaptim.
Omlet, zeytin peynir domates.
Bu sabah kilom 65.6
3 kg daha gitti mi islem tamam :)))
Gunaydin. Birkaç gundur bakamadim pek. Yogun moral bozuklugu icinde yediklerime pek dikkat etmedim. Umarim kilo almamisimdir. Bazi anlar kilo vs onemini yitiriveriyor benim icin.Günaydın arkadaşlar. Sabah tartildim 69.0 gözüküyorum. Sizde vaziyet ne tartılan var mı
Gunaydin. Birkaç gundur bakamadim pek. Yogun moral bozuklugu icinde yediklerime pek dikkat etmedim. Umarim kilo almamisimdir. Bazi anlar kilo vs onemini yitiriveriyor benim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?