Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugungu menüm
Kahvaltı salatalık domates omlet 1 tatlı kaşığı nutella
Öğle 15 tane kuru üzüm ve sütlaç
Akşam 1 tane lahmacun yoğurt yarim bardak kola

Tavuk sote pilav ve yarım bardak Cola akşam ki menü :)) şimdi 300 ml su içtim 3 lt ye tamamlicam yatana kadar. Bu arada tatlıya bayılırım ama hiç canım çekmiyor çünkü yeter artık yani. Her zaman aynı senaryo. Markete gidiyoruz eşim bana tattli almış diyorum napiyosun ben istemiyorum bırak onu.

Ben de aksam kayinvalidemde mercimek corbasi, yarim karniyarik ve 3 parca tavuk kanat yedim.
Yarin tarti g€unu kizlar hadi bakalim :)))

Kilolaaaar
Evet 64.6 geldim bugun
Haftalik ortalamam 1 kg civari

Normalde 15 ı tartilmam gerekiyordu dün tartilma günü dediğin için i bu sabah tartildim durumum stabil 69.0 15 ı bidaha yazarım

Selam kızlar ben daha yeniyim aynı kilom haftaya insallhh )
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı domates biber kavurması 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı helva
Öğle kalan son sütlaç ı yedim
Akşam yarim tabak bol yeşillikli kısır ve lahana haşlama
Araştırmalık fıstık 1 bardak limonata

Limonata yerine sabah ılık suya 7,8 damla limon koy iç akşam da şekersiz ada çayı ya da nane limon falan iç limonata çok şekerli canım

Limonata yerine sabah ılık suya 7,8 damla limon koy iç akşam da şekersiz ada çayı ya da nane limon falan iç limonata çok şekerli canım
Ada çayı vb çaylar yok canim burda keşke nane de olsa çok severim nane limon u, bol limonlu yaptim az sekerli ama birdaha yapmam zaten kaçamaklar gram da olsa gösteriyor

Ada çayı vb çaylar yok canim burda keşke nane de olsa çok severim nane limon u, bol limonlu yaptim az sekerli ama birdaha yapmam zaten kaçamaklar gram da olsa gösteriyor

Aynen öyle ve çok sinir bozucu :))) ben ilk defa bu kadar uzun süre diyet yapıyorum hani diyet dediğim de yediğime ictigime dikkat ediyorum 24 Nisanda başladım şuana kadar 1 kez çikolatalı tatlı 1 kez yarım bardak Cola icmisimdir. Patates kızartması ya da ekmek bile yok

Facebookta bunun şerefine yazdığım yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle kızlar. ( Bu arada neredesiniz kimse yazmıyor )

Herkese merhaba, anneler gününüzü kutlarım. Benimde bu yıl ilk anneler günüm. 3 aylik taze anneyim :)
Hamileligimi öğrenmeden evvel 61 kg 800 gr kilom vardı. İlk 4 ay hiç kilo almadım ve almayacağımı düşünüyordum, meğerse mide bulantım yuzundenmis zaten hicbirsey yiyemiyorsun ki :)
Her hafta 1 kg aldım. Sezeryan ameliyatına yattığımda tam 86.800'lük bir plates topuydum ama bu benim umrumda değildi.
Ameliyat günü tam 5 kg gitti. Elçin hanım 3 kilo 540 gram doğdu zaten.
O 5 kg ile beraber eve döndüğümde iştahım da gitti. Yine de corba ve bol su ictim hem sut yapsin hem cabuk kaybedeyim diye öyle de oldu hergün 1 kilo kaybettim ve tam 74 kiloda takıldım. 2 hafta hicbirsey gitmedi ve herhalde buraya kadarmış dedim. Yanliz bi yandan ekmeğe de sarmıştım itiraf etmeliyim :) sonra biraz boğazı kıstım ve çok çabuk 72 kiloyu gördüm.
Daha sonra hiçbişey yapmadım yine bol suya devam ettim ve 71 72 arası değişti kilom. En son bu böyle gitmez dedim ve 24 Nisan'da 71 kg 600 gram ile diyetli, bol sulu, bol yürüyüşlü bi programa katıldım kendimce. Tabi evde de bi kaç hareket yaptım. Ve ekmegi, abur cuburu biraktim. Sabahlari ilik su limon içtim.
Sonuç;

24 Nisan 2017 - 71.600
14 Mayıs 2017 - 68.700
Hedef - 55

Bu kilolar bizim değil arkadaşım.
Oturduğun yerden Google'a "1 ayda 5 kilo nasıl veririm?" Yazmak kolay.
Yazmayı bırak, icraata geç,
"You can do it!" Daha ne diyeyim.

Neredesiniz tek başıma yazıyorum

Sabah yine klasik kahvaltım ekmeksiz. Ilık su limon. Sonraki ogunde 1 tane küçük ekler yedim. (annem getirmis) aralarda kuru üzüm yedim 7,8 tane. Sonra cornflakes yedim çilekli sonra yine kuru uzum en son az önce yine yedim cornflakes yarım kase. Eşimi bekliyorum yine kasenın içine patates yemegi ve biraz pilav koyucam. Ses verin.

Süpersin bana da bunyazinla motive ettin aynı şeyleri yasamisiz ama bu kadar çabuk veremedim ben hala 82 deyim demekki sorun bende

Dün giremedim yoğun bir gün du
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı yarim bardak süt domates salatalık 3 kuru kayısı 6 kuru üzüm
Öğle 2 tane bol peynirli milföy (vazgeçmem lazım ama dayanamiyorum) 3 yudum sıcak çay
Ara öğün 2 kayısı
Akşam taze fasulye 2 kaşık pilav yarim kase yoğurt
Anneler günü için eşimin aldığı pastadan 3 çatal (hiç sevmedim de ondan yoksa biterdi)

Günaydın canlar 68.2 oldum. Esra sen bıraktın herhalde
Yok canim bırakmadim birakir miyim.
Evde degilim annemlere geldim, birkac gun burda kalacagim.
Ama disardayken haliyle pek diyete uyulamiyor.
Mumkun mertebe dikkat edeceğim ama kilo vermekten umudum yok bu hafta. Insallah fazlasini almam

Kahvaltıda yumurta yemezsem asla doymam gibi geliyor.
Keza bence ogle yemegin de hic doyurucu degil.
Dayanabiliyorsan cok iyi gercekten.
2 tane milfoy benim icin sadece atistirmalik olur :)

Bu arada ben onceki mesajlari hic gormemisim. Simdi geriye donuk okuyacagim.
Hastane islerimiz falan vardi biraz. Bildirim de gelmemiş kimse yazmiyor diye ozellikle girip bakmadim ben de.

Kahvaltıda yumurta yemezsem asla doymam gibi geliyor.
Keza bence ogle yemegin de hic doyurucu degil.
Dayanabiliyorsan cok iyi gercekten.
2 tane milfoy benim icin sadece atistirmalik olur :)

Başından sonuna katılıyorum 1 tane yumurta günlük şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…