- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- 23
Selam kızlar ben daha yeniyim aynı kilom haftaya insallhh)
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı domates biber kavurması 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı helva
Öğle kalan son sütlaç ı yedim
Akşam yarim tabak bol yeşillikli kısır ve lahana haşlama
Araştırmalık fıstık 1 bardak limonata
Ada çayı vb çaylar yok canim burda keşke nane de olsa çok severim nane limon u, bol limonlu yaptim az sekerli ama birdaha yapmam zaten kaçamaklar gram da olsa gösteriyorLimonata yerine sabah ılık suya 7,8 damla limon koy iç akşam da şekersiz ada çayı ya da nane limon falan iç limonata çok şekerli canım
Ada çayı vb çaylar yok canim burda keşke nane de olsa çok severim nane limon u, bol limonlu yaptim az sekerli ama birdaha yapmam zaten kaçamaklar gram da olsa gösteriyor
Süpersin bana da bunyazinla motive ettin aynı şeyleri yasamisiz ama bu kadar çabuk veremedim ben hala 82 deyim demekki sorun bendeFacebookta bunun şerefine yazdığım yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle kızlar. ( Bu arada neredesiniz kimse yazmıyor )
Herkese merhaba, anneler gününüzü kutlarım. Benimde bu yıl ilk anneler günüm. 3 aylik taze anneyim :)
Hamileligimi öğrenmeden evvel 61 kg 800 gr kilom vardı. İlk 4 ay hiç kilo almadım ve almayacağımı düşünüyordum, meğerse mide bulantım yuzundenmis zaten hicbirsey yiyemiyorsun ki :)
Her hafta 1 kg aldım. Sezeryan ameliyatına yattığımda tam 86.800'lük bir plates topuydum ama bu benim umrumda değildi.
Ameliyat günü tam 5 kg gitti. Elçin hanım 3 kilo 540 gram doğdu zaten.
O 5 kg ile beraber eve döndüğümde iştahım da gitti. Yine de corba ve bol su ictim hem sut yapsin hem cabuk kaybedeyim diye öyle de oldu hergün 1 kilo kaybettim ve tam 74 kiloda takıldım. 2 hafta hicbirsey gitmedi ve herhalde buraya kadarmış dedim. Yanliz bi yandan ekmeğe de sarmıştım itiraf etmeliyim :) sonra biraz boğazı kıstım ve çok çabuk 72 kiloyu gördüm.
Daha sonra hiçbişey yapmadım yine bol suya devam ettim ve 71 72 arası değişti kilom. En son bu böyle gitmez dedim ve 24 Nisan'da 71 kg 600 gram ile diyetli, bol sulu, bol yürüyüşlü bi programa katıldım kendimce. Tabi evde de bi kaç hareket yaptım. Ve ekmegi, abur cuburu biraktim. Sabahlari ilik su limon içtim.
Sonuç;
24 Nisan 2017 - 71.600
14 Mayıs 2017 - 68.700
Hedef - 55
♡
Bu kilolar bizim değil arkadaşım.
Oturduğun yerden Google'a "1 ayda 5 kilo nasıl veririm?" Yazmak kolay.
Yazmayı bırak, icraata geç,
"You can do it!" Daha ne diyeyim.
Yok canim bırakmadim birakir miyim.Günaydın canlar 68.2 oldum.Esra sen bıraktın herhalde
Kahvaltıda yumurta yemezsem asla doymam gibi geliyor.Dün giremedim yoğun bir gün du
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı yarim bardak süt domates salatalık 3 kuru kayısı 6 kuru üzüm
Öğle 2 tane bol peynirli milföy (vazgeçmem lazım ama dayanamiyorum) 3 yudum sıcak çay
Ara öğün 2 kayısı
Akşam taze fasulye 2 kaşık pilav yarim kase yoğurt
Anneler günü için eşimin aldığı pastadan 3 çatal (hiç sevmedim de ondan yoksa biterdi)
Kahvaltıda yumurta yemezsem asla doymam gibi geliyor.
Keza bence ogle yemegin de hic doyurucu degil.
Dayanabiliyorsan cok iyi gercekten.
2 tane milfoy benim icin sadece atistirmalik olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?