- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- 23
Yumurta yiyemiyorum küçüklüğümden beri beyaz peyniri de milfoy e koyup yiyorim yemek konusunda cok dikintili biriyim asla yesiilik salata da yiyemiyorum o yuzden diyette zor oluyorKahvaltıda yumurta yemezsem asla doymam gibi geliyor.
Keza bence ogle yemegin de hic doyurucu degil.
Dayanabiliyorsan cok iyi gercekten.
2 tane milfoy benim icin sadece atistirmalik olur :)
Yumurta yiyemiyorum küçüklüğümden beri beyaz peyniri de milfoy e koyup yiyorim yemek konusunda cok dikintili biriyim asla yesiilik salata da yiyemiyorum o yuzden diyette zor oluyoranca beyaz peyniri ve ıspanağı yemeyi başarabildim
Valla her duyan aynı tepki :) napalimHatun o ne öyle ya
Neyle yasiyorsun sen anlamadim ki :)Valla her duyan aynı tepki :) napalim
Cumalari tarti günümüz.Bu arada tartilma günümüz var mı ben bilmiyorum
Cumalari tarti günümüz.
Her cuma ilk sayfayı guncelleyecegim insallah.
Bu arada ben annemlerde fena yiyorum.
Bugun misafirlige gittik e hadi onu yeme bunu yeme diyete uygun bir sey yok ki ac mi kalayimmecbur yedim.
Verdigim emekler bosa gidecek diye korkuyorum insallah almam geri.
yasıyorum valla daha neler yemediğimi bir duysanız suz bir deri bir kemik sanarsiniz ama 80 kiloyumNeyle yasiyorsun sen anlamadim ki :)
Serap sen cidden cok az yiyorsun ya kilo verme hizin nasil?Cumayı merakla bekliyorum
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı salatalık domates 2 kuru kayısı 3 ceviz 5 badem beyaz peynir yarim bardak süt
Öğle 4 kaşık taze fasulye 1 kaseyogurt 1 dilim ekmek
Akşam yarim tabak kıymalı makarna
1 muz ve 1 saeftali
Ben de bugun kahvaltida 1 yumurta, biraz melemen, zeytin peynir ve 1 parmak kadar simit yedim.
Dun hani ince bir dilim kek falan demissiniz ya,
Ben oyle yiyince bir sey anlamiyorum ya.
Hani bozuyorsam bozduguma degsin madem diye düşünüyorum:) tadimlik aldigim sey bana herhangi bir haz vermiyor o yuzden yemesem dsha iyi.
Tabi evde bunu yapiyorum da boyle disarlarda olmuyor.
Bu hafta hic diyet haftasi olmadi benim . burdan gidince de 2 gun misafirlige gideceğim. Allah sonumu hayir etsin :)))))
Aslında ac kalmıyorum ama kilo en son 3 gün üst üste tartıldım aynıydı şimdi cumayı bekliyorum bebeğim yanlız kalmayı pek sevmiyor mutfağa geçip yemek yapıp yemek sıkıntı oluyor en iyi yediğim öğün akşam.
hamur işi yediğimi farkettim şimdiye kadar sanki onlar olmadan hiç birşey yok gibi kahvaltıda.( Börek simit bisi pogaca)
Bugünkü menüm
Kahvaltı salatalık domates beyaz peynir ve musli
Öğle sadece musli canım birşey istemedi
Akşam 1 sis et yarim 1 sis tavuk ızgara
1 muz ve 1 şeftali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?