Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltıda yumurta yemezsem asla doymam gibi geliyor.
Keza bence ogle yemegin de hic doyurucu degil.
Dayanabiliyorsan cok iyi gercekten.
2 tane milfoy benim icin sadece atistirmalik olur :)
Yumurta yiyemiyorum küçüklüğümden beri beyaz peyniri de milfoy e koyup yiyorim yemek konusunda cok dikintili biriyim asla yesiilik salata da yiyemiyorum o yuzden diyette zor oluyor anca beyaz peyniri ve ıspanağı yemeyi başarabildim

Bu arada tartilma günümüz var mı ben bilmiyorum
Cumalari tarti günümüz.
Her cuma ilk sayfayı guncelleyecegim insallah.
Bu arada ben annemlerde fena yiyorum.
Bugun misafirlige gittik e hadi onu yeme bunu yeme diyete uygun bir sey yok ki ac mi kalayim mecbur yedim.
Verdigim emekler bosa gidecek diye korkuyorum insallah almam geri.

Az yediysen hiç problem değil gülüm sarmadan 2 tane kekten küçük 1 tane sulu yemek varsa küçük bi kaşe bi de ekmek yeme asitli şey içme tamam (misal) günü kurtarırsın. tamam cuma tartilalim bu arada diğer arkadaşlar görmüyorlar sanirim biz üçümüz gidiyoruz yolda

Cumayı merakla bekliyorum
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı salatalık domates 2 kuru kayısı 3 ceviz 5 badem beyaz peynir yarim bardak süt
Öğle 4 kaşık taze fasulye 1 kaseyogurt 1 dilim ekmek
Akşam yarim tabak kıymalı makarna
1 muz ve 1 saeftali

Günaydın sabah uyanır uyanmaz sıcağa yakın ılık su limon yaptım yanında da 6 tane kuru üzüm yedim bi de 300 ml suyumu içtim. Kahvaltıyı henüz yapmadım kayinvalide ziyareti olucak sanırım orda yaparım yine ekmeksiz çaysız ( suyla ) bi kahvalti

Ben de bugun kahvaltida 1 yumurta, biraz melemen, zeytin peynir ve 1 parmak kadar simit yedim.
Dun hani ince bir dilim kek falan demissiniz ya,
Ben oyle yiyince bir sey anlamiyorum ya.
Hani bozuyorsam bozduguma degsin madem diye düşünüyorum:) tadimlik aldigim sey bana herhangi bir haz vermiyor o yuzden yemesem dsha iyi.
Tabi evde bunu yapiyorum da boyle disarlarda olmuyor.
Bu hafta hic diyet haftasi olmadi benim . burdan gidince de 2 gun misafirlige gideceğim. Allah sonumu hayir etsin :)))))

Serap sen cidden cok az yiyorsun ya kilo verme hizin nasil?
Ben senin yediginin 5 katini falan yiyorum herhalde ona ragmen basladigimdan beri haftalik ortalama 1 kg verdim.

Ahahaha bende hayatımda ilk defa kural koydum mesela biseyi çok istiyorum içli içli bakıyorum 1 tane yiyim 1 hafta yemek yok diyorum. Ya da sabahın köründe mesela bugün çikolata yedim yuvarlak bi parça eğer cikolataysa canım çektiğinde sabahın köründe yicem ki gün içinde yansın. Bu arada öğlen kv ye gelmeden önce eşim poğaça almış onu yedim bitane süzme peynir 2 tane de zeytin yedim sonra kv geldik 2 saat sonra yani az evvel milfoy yapmış etli 2 tane kare ondan yedim bide su ictim şimdi azcık dinleneyim

Aslında ac kalmıyorum ama kilo en son 3 gün üst üste tartıldım aynıydı şimdi cumayı bekliyorum bebeğim yanlız kalmayı pek sevmiyor mutfağa geçip yemek yapıp yemek sıkıntı oluyor en iyi yediğim öğün akşam.
hamur işi yediğimi farkettim şimdiye kadar sanki onlar olmadan hiç birşey yok gibi kahvaltıda.( Börek simit bisi pogaca)

Bugunki menum sabah 1 muz ve musli
Çok yoğundum atıştırma geçti
Öğle 2 tane küçük lahmacun yarim kola
Akşam mercimek çorbası ve yarim tabak patates yemeği
Şuanda da 1 bardak çay içiyorum

Ben bebeğime yere bsttaniyelerle yatak kuruyorum tvnin karşısında minika çocuk izliyo 3 aylik daha azcık onu izlerken bende iş yapıyorum. Ayrıca kilon artmasın da aynı gitsin demek ki iyi gidiyosun

Bende akşam karpuz 3 parça sonra küçük ballı diyet şeyi vardı gofret gibi ismini bilmiyorum ondan yedim su ictim bugün daha yemem sabaha kadar çok acıkırsam süzme peynir

Bugünkü menüm
Kahvaltı salatalık domates beyaz peynir ve musli
Öğle sadece musli canım birşey istemedi
Akşam 1 sis et yarim 1 sis tavuk ızgara
1 muz ve 1 şeftali

Anne evi günleri bugun bitiyor kizlar
Aksama evdeyim ama 2 gun hamur isli misafirlik var :))
Bu hafta patladi gitti benim diyet yazik oldu gerçekten. Insallah az zararla atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…