Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anne evi günleri bugun bitiyor kizlar
Aksama evdeyim ama 2 gun hamur isli misafirlik var :))
Bu hafta patladi gitti benim diyet yazik oldu gerçekten. Insallah az zararla atlatirim

İnşallaaaaah yarın tarti günü he ona göre

Sabahı çok merakla bekliyorum kızlar

BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı musli ve 2 peynirli milföy
Öğle mercimek çorbası
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği 1 dilim ekmek
1 incir 2 badem yarim bardak kola

Sabahı çok merakla bekliyorum kızlar

BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı musli ve 2 peynirli milföy
Öğle mercimek çorbası
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği 1 dilim ekmek
1 incir 2 badem yarim bardak kola

Ya bi anlaşma yapalım şekersiz çay ( arada bir günde 1 tane belki) ve sadece su içelim çay ve su dışında bişey içmeyelim bence

Günaydın kizlar en son tartılmam 81.7 ydi geri 81.2 den yükselmişti ve diyete baslamistim şuan ölçtüm sanki 1 haftadır boş yapmışım 81.0. Çok uzuldum

Bugünün kaybedeni benim
+500 gr ile 65.100 geldim
Yine de moralimi bozmayacagim, bugun de kayinvalidemim gunu var onu atlatayim yarin cok hizli baslayacagim insallah :)
Serap bence takilma canim, 1 hafta içerisinde benim sabah kilom surekli oynuyor.
Almamak daha önemli bence yavas yavas vermek daha saglikli.
Bir de siz niye kola falan iciyorsunuz bakiyim?? Kola icene kadar gidin tatli yiyin kacamak yaptiginiza degsin :))
Cay-kahve dışında icecek tuketmiyorum, neyse ki sekerli icecekleri hic sevmem en azindan onda zorlanmiyorum

Yok kız ben içmiyorum serabin suçu ben hep su ya da bitkisel çaylar. Bu arada sende güzel vermişsin o kadar kaçamağa bence

Yok kız ben içmiyorum serabin suçu ben hep su ya da bitkisel çaylar. Bu arada sende güzel vermişsin o kadar kaçamağa bence
Ben vermedim canim ya 500 gr almisim.
Geçen hafta 64.600du kilom
Ama yine de iyi yani cunku hicbir seyden sakinmadim, sakinamadim.
Seni tebrik ederim bu arada bu hafta lider sensin :)

Ben vermedim canim ya 500 gr almisim.
Geçen hafta 64.600du kilom
Ama yine de iyi yani cunku hicbir seyden sakinmadim, sakinamadim.
Seni tebrik ederim bu arada bu hafta lider sensin :)

Verdin sandım ya olsun yinede çok değil yine verirsin. Teşekkür ederim. Hedefine ulaşan kupa kaldırsın

Haklısınız valla kaçamak yapıp sonra üzülmenin anlamı yok
Bende çektim 5 mayısta diğer atın besinde nasıl olacak bakalim

Kızlar bu sabah 55,8 olmuştum. Hadi bakalım ilk hedefe 2,8 kg kaldı. Darısı ikinci hedefe inşallah o zorlamaz :)

Ben her gün sabah rezene içiyorum. 2 yumurta yiyorum. Ekmek yok denecek kadar az, 1 yada en faxla 2 dilim. Seytin peynir bal tereyağı yiyorum. Öğlen mutlaka ya sebze ya et yemeği. Ekmeksiz genelde yada yarım dilim. Akşam çorba ve sebze/et yemeği. Akşam en fazla 1 dilim ekmek. Tatlıyı normalde cok sevmeme rağmen şohusalığımda hiç aramıyorum desem yeridir. Ben de hayret ediyorum. Bitki çaylarımı şekersiz içiyorum ama günde bir ii bardak çay içiyorum onlara her bardağa 1 şeker atıyorum.bunlar dışında özel bişey yapmıyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Ama 3 litre olmuyordur gün içinde. Başta oluyordu ama şimdi en fazla 2 litre oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…