- 19 Ocak 2018
- 247
- 136
- 33
- 31
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
Ben daha once hic yapmadim 3 bucuk aylik hamileyim ama hic korkmuyorum onlarda abartiyolardir bence insanlarda abartma ozelligi cok var bence cok kolay gecer diye dusunuyorum hic korkmayin onun guzelligini dusunun bizim babaanne tarlaya gitmis bi oksurmus bakmis şalvarda bi agirlik var cocuk dogmus okadar anlamamis :) sonra bi komsumuz vardi lagman sıkmıslar onun etkisi olana kadar hopp kaymis gelmis hic hissetmemis oda.. kotu anlatirlarsa dinlemeyin dalga gecin ben oyle yapiyorum aklima kotu seyler gelmioCanlarim merhabalar 6 aylık hamileyim doğumum her geçen gün yaklaşıyor ve çok korkuyorum bir türlü kendimi psikolojik olarak hazirlayamiyorum çevremden kaynakli sanirim sürekli çok sancılı ve çok kötü geçtiğini söylüyorlar lütfen normal doğum yapmış anişler azda olsa korkumu yenecek doğum hikayelerini anlatabilirler mi :-((((
Evet canim eskiler hep guzel anlatir nedense cok kolay olurmus ozamanlar ama simdikilerin aci eşiği mi dusuk ne bilemedim canimbenimBen daha once hic yapmadim 3 bucuk aylik hamileyim ama hic korkmuyorum onlarda abartiyolardir bence insanlarda abartma ozelligi cok var bence cok kolay gecer diye dusunuyorum hic korkmayin onun guzelligini dusunun bizim babaanne tarlaya gitmis bi oksurmus bakmis şalvarda bi agirlik var cocuk dogmus okadar anlamamis :) sonra bi komsumuz vardi lagman sıkmıslar onun etkisi olana kadar hopp kaymis gelmis hic hissetmemis oda.. kotu anlatirlarsa dinlemeyin dalga gecin ben oyle yapiyorum aklima kotu seyler gelmio
Maşallahallah bagislasin canim inşallah rabbim bizede kolay doğum nasip eder epidural anesteziden memnun kaldin mi bende yapmayi düşünüyorum ama bi yandanda anneliğin her zerresini dibine kadar yasamak istiyorum bi yandanda korkuyorum astimimda var ileri derecede hemde doktor bunun sikinti olabilecegini soyledi sanirim dogumda nefeste onemli onun icin korkuyorum endiseliyim bebegimi dogurabilecekmiyim sorunsuz diye3 dogum yaptim hala yaşıyorum
Insanlar cok seviyor hikayelerini anlatip insanları korkutmayi
2 dogumumda bayagi korktum halbuki ikiside kolay gecti ama ikinci biraz uzun surdugu icin 3. de epidural istedim
Hamilelik boyu epidural yapacagim diye cok rahattim
41. Hafta kontrole gittim dr dogum baslamis yatis dedi
Aa sancim yok benim dedim
Var sen anlamiyosun eminmisin epidural istedigine dedi
Tabiki dedim
6 cm olana kadar epidural vermediler cunku cok az sancim vardi
Kalktim yurudum sohbet ettim
Pilates topunda zipladim 6dan sonra epidural aldim
Agri esigim yuksek diye az ilac verdiler bana doguma gittigimde sancim vardi bana ilac vermezseniz dogurmam dedim
Dr anesteziyi cagirdi bir doz daha ilac yaptirdi birkac dk bekledi
Tamam dedim baslayabiliriz
2 dk da dogum oldu zaten
Stressiz korkusuz 8 saatte dogum yaptim
Bu arada ilki 4 saat surmustu
Amin canim rabbim evladinida sana bagislasin kotuluklerden korusun inşallah bakalim artik rabbim sezeryan veya normal dogum hangisi hayirlisi ise bebegimiz icin bizim rabbim onu nasip etsin sezeryan biraz agir iyilesen bi dogum sanirim cogunluk sikayetci siz sanirim memnunsunuz doktorun isinin ehli olmasi lazim aslında bazilari sezeryandan bazilari normal dogumdan şikayetçi insanın akli karisiyo rabbim iyilerle karsilastirsin ☺Normal doğum yapmadim ama olur da sezeryanla dönerse diye anlatıyorum spinal sezeryan olmuştum mecburiyetten çünkü bebeğimin geleceği yoktu 40+6 da aldık:)) hicbir sıkıntı yaşamadım bitek doğumdan sonra ayağa kalkınca 1 2 dakika sıkıntılı o kadar. Sağsaglım alın kucağınıza. Herkesin aci esigi farkli olur.
Amin canim rabbim evladinida sana bagislasin kotuluklerden korusun inşallah bakalim artik rabbim sezeryan veya normal dogum hangisi hayirlisi ise bebegimiz icin bizim rabbim onu nasip etsin sezeryan biraz agir iyilesen bi dogum sanirim cogunluk sikayetci siz sanirim memnunsunuz doktorun isinin ehli olmasi lazim aslında bazilari sezeryandan bazilari normal dogumdan şikayetçi insanın akli karisiyo
Âminnn.. aynen öyle. Siz güzel bi doktor bulun sonra da bebeğinizin yüzüne odaklanin hicbisey takmayın kafaya. Sezeryanda yurudukce iyilesiyosun 1 hafta sürüyor 2 haftaya yakın daha da rahat ediyosun
Amin canim inşallah rabbim bir nefeste kurtarsin hepimizi gerçekten guzel dogumlar yapmissinrabbim bagislasin sana maşallah tütütütü ☺darisi basimiza.peki yaptığın ozel birsey varmiydi kolay dogum icin ☺Açıılıın ben doğum uzmanı oldum :):)
İki doğum yaptım üçüncüye hamileyim 31. Haftadayız....
Korkmayın inşallah Rabbim attığı düğümü çözer. İkisinide normal doğumla dünyaya getirdim inşallah buda öyle olur.
İlkini bir saat sancıyla ikincisini 45 dk sancıyla ve suni sancıyla. Üçüncüde umarım yarım saate düşer
Tüm hamile anne adaylarını Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah...
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama artik bir cok sehirde epirdural normal dogum yaptiriliyor bir arastir derim cok rahat bir dogum sekli hem normal hem cok az sanciyla hersey olup bitiyor tavsiye ederimCanlarim merhabalar 6 aylık hamileyim doğumum her geçen gün yaklaşıyor ve çok korkuyorum bir türlü kendimi psikolojik olarak hazirlayamiyorum çevremden kaynakli sanirim sürekli çok sancılı ve çok kötü geçtiğini söylüyorlar lütfen normal doğum yapmış anişler azda olsa korkumu yenecek doğum hikayelerini anlatabilirler mi :-((((
Anestezi once deneme dozu yapiyor tepki olmazsa veriyorMaşallahallah bagislasin canim inşallah rabbim bizede kolay doğum nasip eder epidural anesteziden memnun kaldin mi bende yapmayi düşünüyorum ama bi yandanda anneliğin her zerresini dibine kadar yasamak istiyorum bi yandanda korkuyorum astimimda var ileri derecede hemde doktor bunun sikinti olabilecegini soyledi sanirim dogumda nefeste onemli onun icin korkuyorum endiseliyim bebegimi dogurabilecekmiyim sorunsuz diye
Eşimin görevi nedeniyle batmana geldik canim epiduralin felclik riski var diolar ne kadar dogru bilmiyorum ama olumsuz cok sey duydum ornegin surekli bel agrisi yaptigini bazen epiduralle ragmen acinin devam ettigini her doktor iyi bi sekilde yapamadigini ikinmada hissizlestigi icin ikinmayi yapamadigini ve bebegi tehlikeye attigini daha bir cok seyHangi sehirdesin bilmiyorum ama artik bir cok sehirde epirdural normal dogum yaptiriliyor bir arastir derim cok rahat bir dogum sekli hem normal hem cok az sanciyla hersey olup bitiyor tavsiye ederim
Çok saol canim icim az da olsa rahatladi ☺Anestezi once deneme dozu yapiyor tepki olmazsa veriyor
Zaten oncesinde form dolduruyor
Insallah sorun olmazda yaparsin
Merak etme epidural oluncada sen doguruyosun birseyden geri kalmiyorsun
Anladım canim en iyisi doktora sormak o daha iyi bilir bizim icin iyi olani ona birakacam artik 3 ayim kaldı dort gozle bekliyorum yavrumu kucağıma almayiiFelc riski sezeryandada var normal dogumdada her mudahalenin riski var
D.yaptigin yerin anestezisi iyi olmali
2.dogumdada istedim ama dr istemedi
Zaten cok iyi bir hastane degildi bende yapmadim
Bu hastanenin aanestezisinin iyioldigunu biliyordun dr da yap diyince tamamdir dedim
Kimi insanin ayagi bile uyusuyormus o yuzden ikinamiyor olabilirler
AminAlalh tamamina ersirdin insallah saglikla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?