Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar yaa diş jeli kullanan var mıı yaa colgel di sanıurımm kullanan varmıı aceba dişşlerin geç çıkmasına neden olur mu

Canım ben en fazla 7-8 kere sürmüşümdür..Alttan iki dişimiz çıktı zaten..
Pek bir fayda sağlamıyorr..bir 10 dakika işe yarıyor ferahlatıyor galiba..
Bir yerde okumuştumm,çok sürmemeliymiş çünkü içindeki bir madde haiffi uyuşkanlık yaptığı için boğazınıda uyuşturduğu için yutkunmasını güçleştiriyormuşş buda boğulma riski filan yapabilirmiş böyle bir şeyler yazıyordu...[/B]

hoşgeldin canım Şeniz
nasılsın cemrenin dişleri mi geliyor ? jel kullanmıyorum ben ....huzursuzluğu var bugünlerde, üst damağı kabarmış ama diş yook hala ....

Bizimkide kabardıktan 1 ay sonra filan çıkardı,sizinkide yakındır o zaman

benim kızın fırından yeni çıkmış görüntüleriii

ALINTI YAPMAYIN EMİİİİİİ SİLCEMMMM

[/URL]

Oy oy Maşallah zilli...

herkese iyi geceler hasta olan tüm bebişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum bende bayadır giremiyordum geçmişide çok okuyamadım
gül canım geçmiş olsun 1 haftada biz ugraştık şükür şimdi şimdi düzeldi ata bey 39 derece ateşi sabaha kadar düşüremedik diş çıkartıyor zannettik doktorda yakın diyince huysuzluğu ondandır dedik baktım olcak gibi değil sabah halen ateşi 39 aldığım dibi dr. soguk algınlığı grip dedi dr ateş düşürücü değiştirdi antibiyotik falan verdi şimdi iyi çok kötüydü Allah kimseyi evladiyla terbiye etmedin 3 kere kan aldılar kanda promlem var dediler çoçuğumu delik deşik ettiler şükür temiz çıktı :Saruboceq:hemşireler alırken zorlandıysa ilk sonuçlar o yüzden kötü çıkmıştır dedi dr pıhtılaşmıştır dedi son biyokimya sonucu temiz çıktı şükür rahatladık ama çocuğumda agla agla bitti zor günler de anlıycanız :çok üzgünüm:

Herkese ıyi geceler..Biz saat 20.00 dan beri Egeyi uyutmaya çalışıyoruz daha 10 dakika önce uyudu:çok üzgünüm:Neler denedik...Beşikte salladık,ayakta salladık,battaniyede salladık mümkün değil..Uyku yapar belki diye yoğurt falan verdim ağzını kitliyor yemiyor(En sonunda çıldırcaktım eşim yürü arabayla çıkalım gezelim ne zaman uyursa döneriz dedi..Sardık battaniyeye dolaş,dolaş en sonunda uyuya kaldı eve geldik ve uyuduAma bende bittim..Allahım ne bu yaa ben anlamıyorum..Doktor dişten diyor..Calpol veriyoruz günde 4 kere...Tabi daha 2 kere verdik gece uyanırsaki kesin uyanır bir daha vercez bakalım..
Oynat zıplat gayet mutlu ama iş uyumaya gelince..Katıla katıla ağlıyor..
Cuma gelsede kontrole gitsek..O zaman kan ve idrarda aldırcaz bakalım..Ultrasonada gircek..ınşallah birşey yoktur kuzumda yaa.Allah bütün yavrularımızı korusun..Hoşçakalın...

Canım sizede geçmiş olsun...
Ben de kan alınırken çok kötü olurum almaya yakın kanını yüzüm benzim gidiyorr...
Amma mecbur kalıyoruz işte..
Ben kanını bebek hemşirelerine aldırıyorum...Geçen hafta aldırdık..Dr. ve hemşire titizlendiğimi gördü, çok şükürde canını çok acıtmadılar..
Gerçi tüm anneler titizlerniyor ama bunu onlara hissettirmek gerek...

Geçmiş olsun..bizde yeni atlattık diş olayını yanında da 6.hastalığı..
Geçen hafta diş çıkardığı zaman bir gecede 3 hastane dolaştık..Gerçi hiç birisi yapılacak bir şey yok diştendir dedi..1 dakika durmuyordu..Araba en sevdiği şeydi ki arabada bile katıla katıla ağlıyordu..Dr. atarax verdi kullanmakta tereddüt ettim çünkü ben anasona bile karşı olan birisiyim...
Zaten bir kere kullandım,sadece ogün...1 çay kaşığı Şeytanın kulağına sağır şükürler olsun o günden beri o kadar iyi....
uyuma şekli bile değişti..
Sende dr.a bir sor...En son basamakta kullanabilirsin belki..Hani senin çıldıracağın ve Egenin ağlamaktan heba olduğu dakika

Birde emzik kullanıyorsn bir emziği emerken ötekini dolaba koy soğusun ve soğuk ver o biraz ağrısın hafifletir...
Tekrar geçmiş olsun

ıyi geceler herkese bende bikaç zamandır yoktum geçmişi okuyamadım çünkü çok uzun,hasta olan tüm kuzulara acil şifalar dilerim..Benim kuzuda biraz önce uyudu ama son günlerde acaip huysuz geceleri bağırarak uyanıyor daha sabah olmadan bi ağrısı var anlayamıyorum bende eşimde bittik birazdan gidip yatıcam ama her gece bugünde aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum ne yapalım bugünlerde geçer sanırım bütün bebişlere ve sizlere iyi geceler dilerim umarım rahat bi uyku uyur kuzucuklar...

gül çok geçmiş olsun arkadaşım,kıyamam ayçamıza eda ve gülden hastalıkları atlattığınıza sevindim,Allah bir daha yaşatmasın.Benimki acıktı,iyigeceler.

gül çok geçmiş olsun arkadaşım,kıyamam ayçamıza eda ve gülden hastalıkları atlattığınıza sevindim,Allah bir daha yaşatmasın.Benimki acıktı,iyigeceler.

Saol canım,sizinkinin de huzursuzluğu bir an önce geçer umarım...
Küçücük bedenleriyle ağrı çekiyorlar ya..Allah beterinden saklasın

Bende yatayım bari...
İyi geceler..

Sağol Eda..Sizede geçmiş olsun ama gerçekten çıldırmamak elde değilmiş..Atarax çok ağır bir ilaç değilmi ya hani şu büyüklerde kullanıyor demi sakinleştiric tarzı birşey sanırım..
Haklısın böyle giderse çıldırcam yani az kaldı..
Emzik hiç kullanmadık biz kesinlikle almıyor ağzına..
yattıgından beri 3.kez uyanıyor yaa Allah bana Peygamber sabrı versin yarabbim:Saruboceq:

kızlar yaa diş jeli kullanan var mıı yaa colgel di sanıurımm kullanan varmıı aceba dişşlerin geç çıkmasına neden olur mu

ben arada çok huysuzlaşınca kullanıyorum elimle masaj yapıyorum ama benim kullandığımın adı DENTİNOX JEL canım zeylininde damakları şişmiş nerdeyse çıkacak dişi ama inat ediyor inciler işte

eee o kadar kişi varr nereye yazıyonuzz yaaa

ben sayfayı açık bırakıyorum yemek ti bulaşıktı kızla ilgilendim malum huysuz gelirim sandım ama daha yeni uyudu zilli mamasını verdim şimdi uyurken içti çok şükür
ama bugün gene 1 öğün atladıkk yemedi midesi kalkıyor öğürüyor gene bu ara reflü için ilaçlarımızı kullanıyoruz ama arada böle dengesizleşiyor bunada şükür bir ara 6-7 saatte bir yiyordu o günleri hatırlamak bile istemiyorum sabaha kadar oturuyordum uykuda mama vermeye çalışıyordum

Yarın bende komposta deniyeyim ama nasıl yedireceğim((
Ne meyva püresi ne suyu ne normal su hiçç birşey içmiyorr..offf

şeker falan koyma sakın kompostosuna yer suyundanda koy mikserde iyice püre yap yedir yer inşallah bizimki ilk 2-3 kaşıkta burun kıvırıyor ama binbir şarlatanlık yapıp yarısı ağzına yarısı üstüne bi şekilde yediriyorum işte ceylinde hapur hupur yemiyor sonuçta ama ne kadar yedirebilirsen kardır yanii

geçmiş olsun canım yaa bu ara salgın var resmen o yüzden pek kalabalık ortamlara girmemeye gayret ediyorum dışarı bile bizim dr bu ara çıkarma fazla polenler vss dedi hastalık havası dedi o nedenle balkonda idare ediyoruz bazen 10-15 dk kadar başkada çıkarmıyorum pek allah acil şifalar versin

hay allah huysuzladı demek çocuğun sıkıntısı varki uyumuyor canım yaa bizimkide yapıyor dişlerden dedi bizim dr da başka bir sorunumuz yok şuan çünki inşallah olmazda dişler fena sıkıntı yapıyor kulaklarına falanda vuruyormuş ya eli hep ya ağzında ya kulağında bizimkininde uyutunca bile 10-15 dk sonra uyanıyor ağrı yapıyor demekki sizinkide öledir bu diş faslı sürecek baya ama ilkler zor oluyor sanırım işte allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

kız ben diş kaşıyıcısını yapıyorum öle ama bizimki ağzına pek koymuyor onları kaç çeşit aldım hemde ama emziği dolaba koymak aklıma gelmemişti bende deneyeyim allah razı olsun bak akıl akıldan üstündür derler işte kanıtııı ben neden akıl edemedim bunu yaaaa:uhm::roflol:

kızlar size oğlumun en düzgün yatan halini gönderiyorum... daha da dağınık yatıyo yani... ben beşiğinin üstünü battaniyeyle kapatıyorum... sabah bi açtım beşikte yok... meğer ayakucuna koyduğum yatak başlıklarının altına girmiş... :roflol:ama çok korktum göremeyince... aklım başımdan gitti 1 saniyede...

silindiii

pek de rüküşüz farkındayım... alıntı yapmayın da silicem bi ara...

Son düzenleyen: Moderatör:
mervecim kayısılı kahvaltıyı nasıl hazırlıyosun tarif alabilir miyiz mümkünse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…