Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarrrr
gül , gülden çok geçmiş olsun bebişlere kısa zamanda atlatsınlar inşallah . ateş çok zor ama bu iltahap denilen merette antibiyotiksiz geçmiyor ...
amcamın kızının ukraynalı bi bakıcısı vardı ... hayret ediyodu burdaki doktorlar hemen antibiyotik veriyor diye ... kendi kızı 7 yaşındaydı daha hiç antibiyotik kullanmadı diyordu kendisi 30 yaşındaydı daha 1 kere kullandım onu da türkiyede demişti kadın.
soğan suyu damlatıyolarmış burnuna ve içiriyolarmış ...soğan doğal antibiyotik tabi. ama bilmek lazım tabi ne yapıldığını nasıl yapıldığını ...bizim doktorlar hemen sarılıyor antibiyotiğe

Hayırlı olsun canım..sen emzirmiyordum değil mi..çünkü emzirenler yaptıramıyor diye biliyorum..

sağol canım ,emziriyorum ben hala ... ama çok yere sordum hepsi yapılabilir dedi ... yaptırıyorum bende ....

duygucum size de geçmiş olsun zor bir gece geçirmişsiniz ... nasıl etkiliyor küçücük dişler hyawruları dimi bizim bile 20lik dişler çıkarken ağrıyor onlar napsın ... yaşıycaz hepimiz bunları .tek dertleri varsın diş olsun ,allah başka dert vermesin...

deniz el çırpmayı öğrendi şarkı söylüyorum ellerimi çırpıyorum oda çılgınlar gibi ellerini çırpmaya başlıyor bi yandan da çığlık atıyor , bide eliyle gel gel yapıyor :) ne kadar güzel hergün değişik bişeyler yaptıklarını seyretmek deniz her yeni bişey yapmaya başlayınca gözlerim doluyor ... anne olmak ne değişik bir duyguymuş

canım çok geçmiş olsun
bizimde 1 kere kan alınmıştı gerçekten felaket oluyo
almayı beceremiyolar herhalde kuzucuk baya ağlamıştı.

çabucak düzelir inşallah kuzucuk
oynarken unutuyor herhalde dişinin sıkıntısını yavrum
paranoks (paranoks -s değil sadece paranoks olan) fitilinin rahatlatıcı sakinleştirici özelliğide var canım belki işine yarar.

oyy kuzucuk maşallah pek tatlı
yatağı dört dönüyor demek
ipek de hiç üstünü örttürmüyor ben örtüyorum o açıyorkaydirigubbakcemile2
tatlı suratlar:asigim:

günaydın kızlar

gülsüm nasıl uyuyor ya mustafa aynı onur gibi önceden yattığı gibi kalkardı onur şimdi ne mümkün yataklara sığamıyor kerata

ay deniz alkış mı yapıyo ya ben de uğraşıyorum bakalım ne zaman öğrencek alkışı ama gelgeli çok güzel yapıyo maşallah kuzulara

silindiii...
.jpg

bu da yürütecimiz... yavrumu şuna bindirdim nasıl sevindi nasıl zıpladı içinde... keşke ömür boyu böyle küçük şeylerle mutlu olabilseler..

Son düzenleyen: Moderatör:
tunahan da hiç durmuyor artık eve gidince bu yüzden hiç açıp size bakamıyorum elleri sürekli ağzında öyle bi emiyoki bi yandan da bağırıyor...hayırlısıyla şu sişleri bi çıkarsalar rahatlasalar...normalde tunahan da husuz bir bebek değil çünkü

evet ya... biliyosun musti baya 2 auydır böyle... bu en düzgün hali dediğim gibi...

Gunaydınlar herkese..

Gecmıse soyle hızla baktım.. anlasılan dıs sıkıntılarımız baslıyor hepımızde yavas yavas..

Allah yardım etsın bebeklere de anne babalara da zor donemlerden bırı de bu dıs cıkarması ıste..

Hasta olan kuzulara da acıl sıfalar dılıyorum hepsıne cok gecmıs olsun..

Günaydın herkese...
Gece 1 den sonra uyanmadı saat 6 ya kadar Ege ama neye yarar...Ondan sonrada uyumadı..Cumartesi gününden beri antibiyotik kullanıyorum ama yorgunluktan hala iyileşemedim..Zaten sıkıntısı olmadan ağlayan bir çocuk değil ama çıksın artık şu dişler yaa ben hiç alışkın değilim bu kadar ağlamasına mahfoluyorum:çok üzgünüm:

Hicrancım dediğin gibi 10 15 dakika uyuyor uyanıyor ağlıyor..Her seferinde memeye tutmakta istemiyorum ama bir tek memede susuyor..Artık emzirmekten içim çekildi..Yalancı meme gibi oynuyor memeyle..
Ama tabiki Allah sağlık versin beterinden saklasın..Dertlerini anlatamamaları en kötüsü yavrum ağlıyo ama o anda ne oluyor keşke söylesede yardım etsem:a015:

41 kere maşallah kuzu çok deli yatıyormuş gerçektendekaydirigubbakcemile3
Maşallah denize ne güzel çırpıyordur ellerine bonbon:)
Canım evet tek dertleri bu olsun ama sen gece yatıp sabah kalkan maşallah bir çocugun var şimdi 3 gün sonra sabaha kadar 20 kere kalkınca neye uğradığını şaşırıyorsun..Egenin huysuzlugu 7 aydır hiç alışmadıgımız bır durum onun için çok ama çok yoruyor beni...

Paranoks aldım canımda s varmı bakayım sonunda..Bunu sık sık atmak zararlı değilmi ama?
Yani hergün atmak iyi değil sanırım ben daha 1 kere attım..Ondada kakasını yaptı zaten geri attı

duygucum seni o kadar iyi anlıyorum ki tunahan da normalinde huysuz bir çocuk değildir ki hasta olduğunda yavrum hiç durmadı bi cumartesi günüydü ve ben bütün gün kucağımda ve ayakta tuttum onu hiç ağlamayan yavrum o kadar ağlıyodu ki içim parçalanıyodu bende onunla beraber ağlayıp durmuştum tabii iki güne kalmadı yorgunluktan üzüntüden bende hasta oldum...Allahım bebişlerimizi korusun Yarabbim biran önce ege de bütün bebişler de sıkınısız çıkarıversin şu incilerini yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…