- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.221
Hayırlı olsun canım..sen emzirmiyordum değil mi..çünkü emzirenler yaptıramıyor diye biliyorum..
herkese iyi geceler hasta olan tüm bebişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum bende bayadır giremiyordum geçmişide çok okuyamadım
gül canım geçmiş olsun 1 haftada biz ugraştık şükür şimdi şimdi düzeldi ata bey 39 derece ateşi sabaha kadar düşüremedik diş çıkartıyor zannettik doktorda yakın diyince huysuzluğu ondandır dedik baktım olcak gibi değil sabah halen ateşi 39 aldığım dibi dr. soguk algınlığı grip dedi dr ateş düşürücü değiştirdi antibiyotik falan verdi şimdi iyi çok kötüydü Allah kimseyi evladiyla terbiye etmedin 3 kere kan aldılar kanda promlem var dediler çoçuğumu delik deşik ettiler şükür temiz çıktı :Saruboceq:hemşireler alırken zorlandıysa ilk sonuçlar o yüzden kötü çıkmıştır dedi dr pıhtılaşmıştır dedi son biyokimya sonucu temiz çıktı şükür rahatladık ama çocuğumda agla agla bitti zor günler de anlıycanız :çok üzgünüm:
Herkese İyi geceler..Biz saat 20.00 dan beri Egeyi uyutmaya çalışıyoruz daha 10 dakika önce uyudu:çok üzgünüm:Neler denedik...Beşikte salladık,ayakta salladık,battaniyede salladık mümkün değil..Uyku yapar belki diye yoğurt falan verdim ağzını kitliyor yemiyor(En sonunda çıldırcaktım eşim yürü arabayla çıkalım gezelim ne zaman uyursa döneriz dedi..Sardık battaniyeye dolaş,dolaş en sonunda uyuya kaldı eve geldik ve uyudu Ama bende bittim..Allahım ne bu yaa ben anlamıyorum..Doktor dişten diyor..Calpol veriyoruz günde 4 kere...Tabi daha 2 kere verdik gece uyanırsaki kesin uyanır bir daha vercez bakalım..
Oynat zıplat gayet mutlu ama iş uyumaya gelince..Katıla katıla ağlıyor..
Cuma gelsede kontrole gitsek..O zaman kan ve idrarda aldırcaz bakalım..Ultrasonada gircek..İnşallah birşey yoktur kuzumda yaa.Allah bütün yavrularımızı korusun..Hoşçakalın...
kızlar size oğlumun en düzgün yatan halini gönderiyorum... daha da dağınık yatıyo yani... ben beşiğinin üstünü battaniyeyle kapatıyorum... sabah bi açtım beşikte yok... meğer ayakucuna koyduğum yatak başlıklarının altına girmiş... :roflol:ama çok korktum göremeyince... aklım başımdan gitti 1 saniyede...
pek de rüküşüz farkındayım... alıntı yapmayın da silicem bi ara...
biz üç kişiydik ayten gözde ve bennn
Allahım hep sabahları biz kalıyoz kızlar burda yaaa
hay allah huysuzladı demek çocuğun sıkıntısı varki uyumuyor canım yaa bizimkide yapıyor dişlerden dedi bizim dr da başka bir sorunumuz yok şuan çünki inşallah olmazda dişler fena sıkıntı yapıyor kulaklarına falanda vuruyormuş ya eli hep ya ağzında ya kulağında bizimkininde uyutunca bile 10-15 dk sonra uyanıyor ağrı yapıyor demekki sizinkide öledir bu diş faslı sürecek baya ama ilkler zor oluyor sanırım işte allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar size oğlumun en düzgün yatan halini gönderiyorum... daha da dağınık yatıyo yani... ben beşiğinin üstünü battaniyeyle kapatıyorum... sabah bi açtım beşikte yok... meğer ayakucuna koyduğum yatak başlıklarının altına girmiş... :roflol:ama çok korktum göremeyince... aklım başımdan gitti 1 saniyede...
pek de rüküşüz farkındayım... alıntı yapmayın da silicem bi ara...
günaydın kızlarrrr
gül , gülden çok geçmiş olsun bebişlere kısa zamanda atlatsınlar inşallah . ateş çok zor ama bu iltahap denilen merette antibiyotiksiz geçmiyor ...
amcamın kızının ukraynalı bi bakıcısı vardı ... hayret ediyodu burdaki doktorlar hemen antibiyotik veriyor diye ... kendi kızı 7 yaşındaydı daha hiç antibiyotik kullanmadı diyordu kendisi 30 yaşındaydı daha 1 kere kullandım onu da türkiyede demişti kadın.
soğan suyu damlatıyolarmış burnuna ve içiriyolarmış ...soğan doğal antibiyotik tabi. ama bilmek lazım tabi ne yapıldığını nasıl yapıldığını ...bizim doktorlar hemen sarılıyor antibiyotiğe
sağol canım ,emziriyorum ben hala ... ama çok yere sordum hepsi yapılabilir dedi ... yaptırıyorum bende ....
duygucum size de geçmiş olsun zor bir gece geçirmişsiniz ... nasıl etkiliyor küçücük dişler hyawruları dimibizim bile 20lik dişler çıkarken ağrıyor onlar napsın ... yaşıycaz hepimiz bunları .tek dertleri varsın diş olsun ,allah başka dert vermesin...
deniz el çırpmayı öğrendi şarkı söylüyorum ellerimi çırpıyorum oda çılgınlar gibi ellerini çırpmaya başlıyor bi yandan da çığlık atıyor , bide eliyle gel gel yapıyor :) ne kadar güzel hergün değişik bişeyler yaptıklarını seyretmek deniz her yeni bişey yapmaya başlayınca gözlerim doluyor ... anne olmak ne değişik bir duyguymuş
çabucak düzelir inşallah kuzucuk
oynarken unutuyor herhalde dişinin sıkıntısını yavrum
paranoks (paranoks -s değil sadece paranoks olan) fitilinin rahatlatıcı sakinleştirici özelliğide var canım belki işine yarar.
tunahanımın da bugün altı ayı bittiiiiihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?