Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım bebeğin direk dışardah ateşinin düşürülmesi yanlışmış yani önce mutlaka fitil verilip iç ısısını düşürmeliymişiz daha sonra ılık duş vs yapılacak

amaaaan Fatmişcim kafa mı kaldı bende yaaa
hiç kilo almamış olması normal değil acaba aldı verdi mi geri???

Canım SerkanBora ateşli zamanında 200 gr verdi...hala da almamış kilosu aynı..çünkü iştahsızlığı devam ediyor..Hastayken kilo verebiliyorlar ..
Ancak Ayçanın iştahsızlığı hastayuken olmadıysa yani yemesi sürekli aynı seyirde devam ettiyse kilo alımı farklı nedenlerden olabilir,yedikleri yaramıyordur yada yakıyordur..

Ya ben ferroyla ferrumu aynı biliyordum hatta sağlık ocağından verdiler kabızlık yapıyor diye attım ferrum aldım..gerçi ferrumda yaptı...
Saol verdiğin bilgiler için
Ben ellerinin ayaklarının sıcak tutulacağını bilmiyordum...

Sen rejim topiklerinde ne geziyon hala klava:manken gibisin maşallah ekmek,hamur gibi gıdaları kessen verirsin zaten 5 kiloyuda...

Bizde bugün kontrole gittik..Beylikdüzü medicana diye bir hastane..
Hastane çok güzel ama yine dr.a öylee aman aman ısınamadım..
Ya benmi çok takıntılıyım yoksa dr. konusunda çok mu şanssızım:sm_confused:

Kabızlık için şurup verdi..Duphalac 1 ay kullanacağız..Burda bu ilacın sanki ismi geçmişti..Hicran sizmi kullanıyordunuz?
[/QUOTE]

iltifatın için çok tenk yu canım

biz ege 1 aylık olduğundan bu yana kullandık duphalac doktor bana anne sütünde olan bişey içeriyor hiç korkma kullan dedi, biz 2 hafta öncesine kadar kullandık canım, artık ek gıdalardanmıdır nedir yapabiliyo kakasını artık. biz bu şurubu sabak 3 çay kaşığı akşam 3 çay kaşığı şeklinde kullandık.

amaaaan Fatmişcim kafa mı kaldı bende yaaa
hiç kilo almamış olması normal değil acaba aldı verdi mi geri???

gül geçmiş olsun canım, büyük ihtimalle aldı verdi, çünkü baksana yavrum enfeksiyon kapmış, bence antibiyotikten korkma zaten bebekler için üretiliyor, b,z kaç aylar kullandık, şimdilik ara verdik bakalım. üzme kendini allah bize aşılmayacak dertler vermesin yeterki, insanlar nelerle uğraşıyor, ben her sabah şükrediyorum sağlığıma ve sevdiklerimin sağlığına. çok şükür tedavisi var yavrularımızın hastalıklarının.

sağol Hicrancım
bir de 2 aydır hiç kilo alamamış ona çok üzüldüm hala 8 kilo yerinde sayıyor köpüüşşş

üzülme canım yaa sağlığı yerinde olsunda kilo bi şekilde olur inşallahh benim kız da kilo almıyordu reflü yüzünden yemiyordu ama tedaviye cevap verdi çok şükürr alıyor artık normal şekilde maşallah seninkide alır inşallah bazı bebekler sağlığı yerinde oluyor ama iştahsız oluyor kilo almıyor böle oluncada allah sağlık sıhhat versin

yok canım biz kabızlık için debridat şurup veriyorduk şuanda kabızlık yine oluyor ama ben kayısı ve armut komposto gibi yapıyorum meyveleri püre yapıyorum içinden ayıklayıp suyunu da içiriyorum geçince armutu taze taze veriyorum hergün ekler verilmeye başlanınca kabızlık mutlaka çıkıyor ortaya işte ceylinde çok sıkıntı yaşıyor bu konuda bende devamlı kayısı vermek istemedim bağırsaklar tembelleşir diye korkuyorum o nedenle arada kayısı veriyorum kabızlık geçmeyince

benim kızın fırından yeni çıkmış görüntüleriii

ALINTI YAPMAYIN EMıııııı SıLCEMMMM

[---------------------------------------]

Son düzenleme:
Kız niye hayırsız deyooon...:1ninca:uğraşıyoz okuldu kızdı felan
geldik de oralara uğramadık mı sankiim

doğru diyosun canım
iyi bak ayçamıza kendinide üzme
böyle böyle büyüyecekler ne yapalım

Yarın bende komposta deniyeyim ama nasıl yedireceğim((
Ne meyva püresi ne suyu ne normal su hiçç birşey içmiyorr..offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…