Doğum yapmış olan anneler buraya....

selamlar kızlarr:1hug:
hasta olan bebişlerimiz varmış kıyamam ya gecmiş olsun aycacıga gülcüm güldencim sizede gecmiş olsun canım ya..daha varsa hasta olan hepsine acil şifalar olsun..rabbim bebeğimzle imtihan etmesin..a.s.

ayten cok güldüm yaa okurken o yazıya 2. gün ve 4. gün..cok yasa emi..:1hug:
kızlarrr dün kadın doğuma gitmiştm muayene oldum..adet göremediğim için ultrasona da girdim
gebelik görünmüyo dedi bide kan alalım bakarız dedi..kan sonucumu bugun 4 de alcaktıımm
:hooray: ama kiii fıışşt adeeett oldumm..süprizzzzzyaşasınn yaww hihoyyyt20 günden fazla oldu nerdeyse
cook rahatladım..ya varsa diye o korku beni yedii valla...kafamçokkarıştı:allah olmayana versin hayırlı zamanda versin 2. bebişleri..inşallah::asigim:

e hadi gözün aydın olsun canım, ben bu hikayede en çok hortumuda kestiler beee demesine bayıldım.

bencede derya kilon gayet süperrrrrrrr, yaa yiyor hem zayıff yaaa nasıl bir çelişkidir buuuuuuu senağlama

bebişlere bak yaa baktıkça içim açılıyoo uyy hepsii de ball ball:sm_cool:
hepsii nur yüzlüü bunlarınn rabbim korusunn...
betül bayadır koymuyodun kıss büyümüş valla tosbalak..yesin onu teyzesi..Şeniz

herkese slm arkadaşlar iyisiniz inşallah papatyam ,mavili06 ,karçiçek fatih derya, betül,ayten
bebişlerde iyidir umarım bizim emiralp in öksürüğü vardı gripde tabi dra gittik bugün eşimin yoğun ısrarlarıyla beni okuldan çağırdı son iki derse giremedim drbişeyi yok ciğerleri temiz dedi eşimede çok paniksin böyle yapma dedi sen böyle en ufak bi sıkıntıda gelirsen bizi zengin edersin dedi çocuğun bişeyi yok dedi yolladı
yav arkadaşlar benim eşim çok panik çocuk hapşırsa öbür odadan koşup geliyo bu kadar yani çıldırtıyo beni sizinkiler nasıl? eşim çok abartıyo dr psikoloğa yönlendirdi aşırı bağlılık durumu var sende dedi

gözün aydın salihacım, bebişlere kardeşi, hayırlı zamanda nasip etsin Allahdediğin gibi... inşAllah :CüvCüv:

geçmiş olsun canım..önemli birşeyi yokmuş çok şükür...,
benimki de öyle...ufak birşey olunca dr.a gidelim diyor hemen....ben gerek yok dersem ısrar etmez ama kaydirigubbakcemile3

öncelikle geçmişolsun canımm allah acil şifa versin size kocişlere gelince benimki olmaması gereken durumda çok panik yapar gereksiz yerde de panik kralı olurrrkaydirigubbakcemile3

nurdancım benim eşimde paniktir, yanağında kızarıklık görsün bu ne der, yada ben akşamları mesela onunla oynuyorum gözü bende dikkat et orasını burasını der durur deli eder beni. sarsma hayatım der durur :mymeka:

Geçmiş olsun nurdancım,benim eşimde tam tersidir herşeye bişeyklava: olmaz der ve ben bu huyuna çok sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…