Doğum yapmış olan anneler buraya....

emelll oğlun büyüyünce ev telefonun hiç susmayacak, yada ona cep telefonu alırsanız onun cep tellefonu hiç susmayacak valaa maşallahhh

mert ve ceyline maşallah

mert nasıl da saklamış pipisini terbiyeli bebek bende koyayım onuru banyodan sora çekmiştim

SıLıNDıZZ

kızlar alıntı yapmayın da hemen silicem biraz müstehcen bir resim olduğu için .....

Son düzenleme:
yaaa şunların hepsi bir yere toplansada yesek dimii vallaa ben çok istiyorum bunları yemek maaşşaaallaahh yaaaaaaa fatma nazardeymesin

ay elme yiyiyordum boğazıma duracaktı HİCRANNN :))))

helalll helallllll kız valla dolapları karıştırıyordum bişey ararken peruklamın olduğu çantayı buldum tabiiii hemennn:jeyyar: ceylinin uzun saçlı hali nasıl olur diye baktım çok tatlı oldu yaa bu anıda ölümsüzleştirdim hemen tabiikaydirigubbakcemile3

Selamlar herkese:)
Ben kuaföre gittim ağdamı yaptırdım ohhh temizlendim geldim birazdanda banyomu yapıcam:)
Bütün bebişlerimize maşallah hepsi çok güzeller yerim ben onları yaa ne kadar büyüdü bunlar...Allah hepsine uzun ömürler versin inşallah...

Aytencim o video dan neden ses gelmedıgını hala anlamış değilim ama orda babaaaa diyor kuzucum

busa ceylinimin videosu ALINTI YAPMAYIN KIZLAR BAKIN SıLıCEMMM OKKKK

-------------------- silindi videomuzzzzzzzzz

Son düzenleme:
kızlar bebişlere maşallah
silinenleri göremedim.
mert yağuşuhluu olcek hakkatten denizde öyle maşallah
ceylinin fotoyu alıntıdan gördüm çok güldüm çok tatlı olmuş prenses

Herkese Merhabalara.s.
Bol bol resimler konulmuş kaldırılmış Görmesemde ne tatlıdırlarr Maşallah tüm bebişlere...
Gerçi Emelin yakışıklı oğlunu ve hicranın kızını gördüm koptum zaten ceylini görünce:roflol:
Bizde bugün pazara gittik..Bayağı yorulduk...

Saol canım bugün yaptık bal kabağı kayısı vs.. sen neyden yapıyorsun? birde kurutulmuş şeylerden mi yapıyorsun? yoksa taze meyvalardan mı?

a.s.Bende bir çok şeyi sizlerden öğreniyorum...
Bakınız > şekil A üstte:roflol::roflol:

çalışan bayanlar süt parası alıyomusunuzzz öyle bişey varmı?

Canım benim sigortam var ama başvurmadım,hamilelikte başvurmak gerekiyordu zannedersem..

kayısıyı kurudan yapıyorum ama armutu tazeden yapıyorum canım elmayıda öle yapıyorum arada

ay maşallah ceyline ne güzel olmuş... :roflol:

kız hicran avatarda peruğu sen mi taktın.. yoksa normalde öyle siyah mı senin saçların...

ne güzel de bay bay yapıyo maşallah maşllah...

ay maşallah ceyline ne güzel olmuş... :roflol:

kız hicran avatarda peruğu sen mi taktın.. yoksa normalde öyle siyah mı senin saçların...

ne güzel de bay bay yapıyo maşallah maşllah...

peruk o canım kafamdaki ama koyu kumral röfle var yer yer perukta benim kendi saçım kumral ama koyu değil o kadar kaydirigubbakcemile3

slmmm ben geldimmmm ya ceylin bugün sabahtan beri gene iştahsız yemek istemiyor mahvetti beni bugün gene yawww
bir ara artık çok huysuzlanınca yarım fitil verdim rahat etti 45 dk kadar da uyudu ama uyandı yine yemedi zorla binbir şaklabanlıkla 90 cc kadar mama verdim mecburen netçem bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…