- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.341
ay elme yiyiyordum boğazıma duracaktı HİCRANNN :))))
nunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşşş kız alıntı yapmışsın sil onu hemennnnnnnnnnn ben fotoyu sildimmm
nunuş mu kaydirigubbakcemile3
alemsin :roflol:
şeker falan koyma sakın kompostosuna yer suyundanda koy mikserde iyice püre yap yedir yer inşallah bizimki ilk 2-3 kaşıkta burun kıvırıyor ama binbir şarlatanlık yapıp yarısı ağzına yarısı üstüne bi şekilde yediriyorum işte ceylinde hapur hupur yemiyor sonuçta ama ne kadar yedirebilirsen kardır yanii
kız ben diş kaşıyıcısını yapıyorum öle ama bizimki ağzına pek koymuyor onları kaç çeşit aldım hemde ama emziği dolaba koymak aklıma gelmemişti bende deneyeyim allah razı olsun bak akıl akıldan üstündür derler işte kanıtııı ben neden akıl edemedim bunu yaaaa:uhm::roflol:
çalışan bayanlar süt parası alıyomusunuzzz öyle bişey varmı?
Herkese Merhabalara.s.
Bol bol resimler konulmuş kaldırılmışGörmesemde ne tatlıdırlarr Maşallah tüm bebişlere...
Gerçi Emelin yakışıklı oğlunu ve hicranın kızını gördümkoptum zaten ceylini görünce:roflol:
Bizde bugün pazara gittik..Bayağı yorulduk...
Saol canım bugün yaptık bal kabağı kayısı vs.. sen neyden yapıyorsun? birde kurutulmuş şeylerden mi yapıyorsun? yoksa taze meyvalardan mı?
a.s.Bende bir çok şeyi sizlerden öğreniyorum...
Bakınız > şekil A üstte:roflol::roflol:
Canım benim sigortam var ama başvurmadım,hamilelikte başvurmak gerekiyordu zannedersem..
ay maşallah ceyline ne güzel olmuş... :roflol:
kız hicran avatarda peruğu sen mi taktın.. yoksa normalde öyle siyah mı senin saçların...
ne güzel de bay bay yapıyo maşallah maşllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?