Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizimki hiç takılmaz böyle şeylere hep bişey olmaz bişey olmaz der durur ... hatta niye biz her ay doktora gidiyoruz durduk yere diye soruyodu bu ay doktor artık her ay gelmenize gerek yok 2 ayda bir gelin deyince pek bi sevindi bak ben sana diyodum her ay gerek yok diye diyor :))))

Nurdan hosgeldın, bız ıyıyız canım.. sizede gecmıs olsun..
Bazı seyleri benım esım de abartır bazen ama senınkı kadar degıl :) olsun ılgısız babalardan cok daha ıyıdır canım..
Zamanla azalır belkı cok kucukler ya ondan dır endısesı belkı canım..

valla bizimkinde de o hasassiyt varda çok abartmaz ölee ama korur..o en cok
kafası terlesin ona takar kafayı hasta olcak diye gelir gider kurulardelikafadulden kafasını kendide terlediği için bilio yani..kaydirigubbakcemile3bazen işime cok karışır bazende bakarım hiç karışmaz onada gelip gidiolar anlıceen:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yaw ilgili olsunlarda abatmasınlar tabii.... mervecim sanada teşekkür ederim cnm benim hayırlıı zamanda versin mevlam

Son düzenleme:
Aynen ıkı kere ustuste opunce cok opme dıyor, aman dıkkat et dusmesın, tukurugu kacıyo oksurup hastamı oluyo der,
yanagında kırmızılık gorunce aynı bıseymı ısırdı, bıberon temızmı kasıgı ıyıce yıkadınmı.. kaydirigubbakcemile3

Oy oy mert paşaya bak.. pek de cool anacım.. yatıslar bakıslar fılan.. bılıyo tabı yakısıklı oldugunu agır takılıyo :))

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR benim kızımın saçı kadar uzun saçı olan varmı aranızdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

[IMG

silinmiştirrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

ya kızlar bana yardım edinde benim minişe bi takvim yapalım site ingilizce hiçbişey anlamıyom ben ya
bu arada minikler süper çıkmış fotoğraflar yıkılıyo hepsine maşallahhhhhhhh nazar değmesin

ayy hicran ya valla süper olmuş..ne diyeyeim.güzel kızımızaaa..yapma bebekler gibi olmuş...rep veremedim. başka zamna artık ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…