Doğum yapmış olan anneler buraya....

yakışıklı denzioyu ben pınarın asıl reklamında ki bebeğe benzetiyorum bebeğin kırmızı giydiği resim karesinde aynı denizo :1rolleyes:

aaa hiç dikkat etmemiştim bakıyım bi ona ...
sağol teyzesi iltifatların için :)
bende denizi coca cola reklamında ki yeni doğan umut bebeğe çok benzetiyorum tabi denizin küçüklüğünü
şimdi çok büyüdü ya küçüklüğünü benzetiyorum :)))))))))

denizo doğuştan reklam yıldızı zengin(büyük) adam olacak büyüyünce sengözlerimebaksanab :roflol:

gözdecim hoppalayı kapıeşiği dışında nereye tutturdunuz?..pınarsüt klibin beni ağlattı..pamuğun,kuzun,yavrunla biömür gül..

ne kavga ediyonuz beeeeklava:

kavga yok yavrım, ben kavgayı hakedene verırım haketmeyen ıstesede alamaz kuzum..
Hele senın gıbı boğa karusuna hec... :roflol: Şeniz

Hee bumuydu dıyormus gıbı olduuu... :roflol: Allah ıyılıgını versın emı.. :roflol:

Aynen bende sesımı dısardan duyunca cok komık gelııyo nedense.. :)) vıdeo acılınca ılk ses duyunca cok benzettım... CADIARZU

kızlar aranızda mantı yapmayı bilen var mı....

kocişten akşam ekmek yapma makinesi istedim... bunu alıcaz bi daha hiç ekmek masrafımız olmicak dedim... oda bana un almicaz mı dedi... ben de alıcaz dedim... oda boşa gidecek yine ekmek alıcaz dedi... :roflol:

akşama şöyle güzel bi mantı açayım da görsün... var mı bilen duyan yapan...

caniko tr tube a üye ol.
ordan yükleyebiliyorsun , 100 mb ye kadar olan videoları ...
denizin başka videosuda var h.sonu çekmiştim ama uzun buraya yükleyemedim , onun için de uğraşıyom bakimm becerirsem göndercem

yemin ettt :roflol: kıss orasını çok şükür yüksek IQ ile anlayabildim içne girince pek anlayamadım, üye bile oldum da gerisi nasıl

günaydın kızlarrr bu gün misafirlerim gelcek sölemiştim çok işim var ama size günaydın demeden içim rahat etmedi hepinizi öpüyorum kalamicam ama bakim dedim kimler var diye
MAŞALLAH HERKES BURDA GİBİ

gözdecim hoppalayı kapıeşiği dışında nereye tutturdunuz?..pınarsüt klibin beni ağlattı..pamuğun,kuzun,yavrunla biömür gül..

canım salonun ortasında duruyor tavana asıyoruz :)
hoppalanın ucuna halat yaptı babası tavana da bir kanca oraya takıyoruz. ben sevmiyorum kapı eşiğinde ...
canım bende her reklamı seyrettiğimde gözlerim doluyor hala ,pek sulu göz oldum doğurduktan sonra sağolasın canım benim allah hepimize güzel günler göstersin yavrularımızla birlikte onların acısını göstermesin bize.

yemin ettt :roflol: kıss orasını çok şükür yüksek IQ ile anlayabildim içne girince pek anlayamadım, üye bile oldum da gerisi nasıl

delüüüü :)))))))
şimdik üye girişi yaptın ya
hesabım yazar oraya tıkla , açılan sayfada video upload et yazar oraya tıkla
sonra browse dan bilgisayarındaki videoyu indir 24 saat içinde yayınlanıyor...
yine aynı şekilde hesabım videolarımdan görebiliyorsun 100 mb yi geçmemesi lazım yoksa yükleyemiyorsun

Kızlar biraz önce ege yerde battanıye serili orda oynarken uyuyakaldı bende getırdım ustune battanıye orttum eşimde koltukta bilgisayara bakıyor dışardan birileri taşınıyor gürültü patırtı gelmiş sen kalk bakcam diye uyurken bas çocuğun ayağına nasıl bir bağırmak,nasıl bir ağlamak inanamazsınızsenağlamaşaka gibi bir olay güleyimmi ağlayımmı şaşırdım yaa canım benim kıyamam yaa..Şu erkeklere inanamıyorum ne kadar dikkatsiz koca çocuğu yerde görmedinmi yaaa farketmedim diyor yaaa Allahım neyseki tekrar uyudu ama birşey olmuşmudur acaba ayağına içime dert oldu şimdi küçük kuzumun ayakları:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım yaa valla babalar anne gibi ince düşünemiyor.
Gülün başına gelen olay daha öncesinde benimde başıma geldi benim karnım ağrıyordu kocam aldı çocuğu gel kızım uyutayım seni dedi. Çocu aldı gitti 5dk sonra çocuk yataktan düştü nasıl ağladı yavrum bende babasına bağırdım tabi adam sen 2dk da nasıl uykuya dalarsın çocuğu düşürürsün birde diyorki ayaklarının üstüne düştü kafası gelmemiştir yere allahtan bişey olmadı. bizimkide çok korktu pişman oldu ama çocuk düştü bir kere

siz beni unutmuşsunuz emme (canan hariç) bende yazam bari enlerimi

en kendine güvenen duygu
en güzel eda
en çekici umut
en narin canan
en alıntı yapıp unutan nuray
en süpriz gülsüm müjde
en kibar merve
en çalışkan ayten derya(fatihderya) gözde
en eğitimci canan gül
en tatlı gözde
en türk lokumu hicran gül
en çıtır betül eda
en gezgin tanger
en konuşkan arkadaş canlısı ayşe-serkan
en ilgili düşünceli merve
en mavi boncuk emel
en manken eda canan derya(fatihderya)
en anlatsam roman olur umut hicran
en şirine fatmam
en neşeli canan gül ayten
en arayı açan juniorprof swetcourse seda anessa nuray aslı seren
en becerikli betül hicran
en açıksözlü ayten gül
en süslü duygu
en iyi kalpli karçiçek gözde merve naime derya
en fotosunu görmediğim merak ettiğim gülsüm
en güzel yanak duygu gül hicran gözde
en güzel gözler emel canan betül
en güzel bacak ayten
en güzel dudak umut
en içten gülüş derya(fatihderya)

en fotosunu görmediğim merak ettiğim gülsüm
en güzel yanak duygu gül hicran gözde
en güzel gözler emel canan betül
en güzel bacak ayten
en güzel dudak umut
:roflol::roflol:
canım benim en iyi kalpli benide yazmış :1hug:a.s.

duygucum çok geçmiş olsun birşey olmadığını umuyorum uyanınca gene bi kontrol edersin...

canım benimm çok teşekkür ederimmm mutlu oldumm muttluuukaydirigubbakcemile3

canım benim sağolasın çok tatlısın ....
sende benim en içten , en temiz yüzlü , en köfte annesi derecelerimdesin :)

ayten ,derya bütün en listelerinde beraber adımız var len , en işçi en çalışan ,ah bizim makus talihimiz ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…