Doğum yapmış olan anneler buraya....

gözdecim fotosunu koymayı unutma bende almayı düşünüyorum çünkü yazlık tulum ama seninkini görelim de bizim de bir terzimiz var diktiririz oraya olmassa...

bu arada platese başlaman da ne iyi olacak senin için...ya ben mekik bile çekemiyom kaldıramıyom popomu valla nolcak bilmiyom al işte yaz geldi denize girmeye ne kaldı şurda

Günaydın arkadaşlar...umarım herkes iyidir.

benimkine ekmeği kahvaltısına doğruyorum ama eline vermiyorum boğulur diye..acaba bende mi vermeliyim? çok mu geç kaldım bu tür şeyler için?? boğulur gibi geliyor bana alışamadı henüz katı gıdaya... bu aradaben 2 gündür rejime girdim hayatımda ilk defa rejim yapıyorum ne zor şeymiş, çok zorlanıyorum :)

cok teşekkürler gözdecim..haklısın kızartma ağır gelir..süper yaptırmışsın ..mahsuru yoksa bende o dukkanın adını rica edebilirmiyim..tulumunuda merakle beklıyoruz..ama o kumaş harıka hakıkaten anladım..yaratıcılık bu işte valla tebrikler...
sedacım bi iki dene istersen..hazır dişte var artık..hiç geç kalma dıye bişi oldugunu sanmıyorum hoş bunlar 2 yaşında deil yaa..o yaşta pütürlü yiyemeyen bebek var..benımkınınde yemeklerı hep pütürsüz oyuzden ekmeği alıştırmak için veriyorum..dediğim gibi korkuyorumda ama............
maşallah onura..nede olsa abi o yaa..onurabiii....gör bak neler edecek:)ne fırlama olcak dimii:))

hoşgeldin amin hicrancım....mubarek günde açılan eller geri çevrilmesin,dileyen gönüller kırılmasın,umutla bakan gözler ağlamasın....allah dermansız dertle derman aratmasın.........dünya denilen şu alemde dağdaki koyunun bile yerdeki karıncanın bile bir tohumun yada bir dal çiçeğin bile bu alemde hesabı kalmasın.........pencereler güneşe doysun..bacalar hep tütsün....aydınlık bir gelecek,gülen bir talih,sağlıklı ve huzurlu bir ömür bizim ve yavrularımızın olsun.....

amin ne güzel yazmışsın.

aminn canım mübarek günde dualarımız kabul olsun inşlh
hayırlı cumalar herkese

göğsüm çok şişmezdi,kızarıklı ve hassiyet olurdu hafif ama ateşim yükseliyordu,hasta yapıyordu.dikkat et kendine,sağ göğsünü

sana da geçmiş olsun naimecim mastit neydi canım yaa göğsün iltihaplanmasımıydı benim pek bilgim yok

canım benim göğsüm şişiyor sertleşiyor çok ağrı yapıyor iki seferde kızardı ve ateşte yaptı bütün vücudu etkiliyor yorgun düşüyorum öyle olunca

sehercim doğru biliyorsun mastit göğsün iltihaplanması

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…