Doğum yapmış olan anneler buraya....

göğsüm çok şişmezdi,kızarıklı ve hassiyet olurdu hafif ama ateşim yükseliyordu,hasta yapıyordu.dikkat et kendine,sağ göğsünü

herkese merhaba

emelcim geçmiş olsun.artık pek sık giremiyorum siteye.emirciğimden fırsat kalmıyor.hergün işten geldiğimde yemek yapıyorum sonra emirle ilgileniyorum eğer yemeğim varsada apt.nımızın önünde park var oraya götürüyorum emiri.bugün yemeğim var birazdan ineriz parka.bi bakayım dedim sizlere.kendinize iyi bakın.

canım geçmiş olsun

ayy ben de bu sene sürekli hasta oldum. her ay muhakkak ya grip ya diş ağrısı ya bel ağrısı oldu. atasözü "kızı kızken değil gelin olunca gör, gelini gelinken değil ana olunca gör " valla sizi bilmem ya ben öyle oldum bi oğlana bi diş bi de bel feda ettim

geçmiş olsun emelcim allah düşürmesin kimseyi
ne varsa kendi annende var kayınvalide falan hikaye
canım sen mastit oldun mu belirtileri neydi bende oldum sanırım göğsüm çok fena ağrıyor şişiyor

sana da geçmiş olsun naimecim mastit neydi canım yaa göğsün iltihaplanmasımıydı benim pek bilgim yok

güle güle kullan umutcum .eeee fazla kilo olmayınca giyilir anacım yakışır sana da alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

emelcimmmçok çok geçmiş olsuın canım yaa...insan böyle günde anlar iştedostunu...bende mastit olmuştumbi defa ama göğsümçok ağrımıştı ilk ayımda...sürekli sütümüsağmıştım amakaç gün çekmiştim acısını...aymevlüde benim kocişşte kurtlar vadisiizliyo sizinde bugün misafirinizvardı dimikurtları izlemeye gelecekti:) yarın da benim misafirimvar didim denn aytencimmmm aydın bilmem yanii taaa ortaokuldan arkadaşım şimdi kanlıcada yarın da bana gelecek Allah kısmet ederse...kimseler yok geneöpüyom hepiniziii...

ooooo umuttt süpermiş mayokini güle güle giyinşallahhh...mevlüdecim tunahan da uyandığı zaman hemen tunahannn diyorum başlıyo gülmeye cilveler yapıyooo yiyorumzaten o dakikaa...maşallah bunların hepsine Allah gülen yüzlerini hiç soldurmasın inşallahhh...

saolun kızlar...28 tl ye nelsonun fabrıka satış magzasından alldım..vaktım yoktu fazlabakamadım ama 4.5 mılyona gayet kalıtelı erkek şortları bile var...edirnekapı koçtaşın hemen yanında...aman ne yakıcam plajlarıı yavv..geçti bizden.....eşimzaten cok dekolte buldu ??dekolte olmayan bikini nasıl oluyo acaba...ammaan cokda fiifiii..bide kırmızı uzun şifon bi v yaka ayarladımmı üstüne süper olur..diktiririm onuda burda bı terzıye..taş çatlasın 15 20 e dıkerler..kumaşı bı paradeıl emınonunden alırım..yanıı hayata baglanmak ıcın bazen küçük sebepler gereklı işte:)
tunahan cok tatlı derya..maşallah....tambi badem....badem kurabiyesi gbi bişi...çok masum duruşlu....gözlerini falan senden almış annesi..bi ömür mutlulukla yaşa yavrunla...cümlemiz inşallah..

umut baya uygun fiyata almışsın hakkatten bikininin de dekolte olmayanını hiç görmedim kaydirigubbakcemile5

günaydın eylülcüler:)...ya benımkı dün komşu hamur yapmış..hazır hamuru almış kızartmış..ne sevdi eline verdimde..amabi sakıncası olurmu kızartmasonucta..ama yumurta falanda yokmuş içinde..ben pek bılmem o hamur işi baya popülermiş bi mısafır oldugunda hemen yapmalık..bayada kilo aldırır o..bende dayanamadım lup lup yedım valla..ama keşke benımkıne versem dıyorum sabah verıcek bişi yok muhallebıden,çorbadan başka....ekmeğide verıyorum eline,sırtını az zeytınyagına banıp verıyorum..amakorkuyorumda yaa arada takılıyıo boğazına ama annem ekmek bogmaz dedi..sizde verıyomusunuz ekmeği....

dün bide modesa dıye bıyere gıttım..edırnekapıda...1300 tlye harıka bebek odaları var..ve siparişle herbişiyi yapablıyolar...ben şimdilik bişi alamam ama aklınızda bulunsun..ben okadar yer araştırdım burası gercekten uygun..esnafıda baya efendı..pazarlık paylarıda çok anladım:)

günaydın annişler ve güzel bebeklerr :)

umutcum kızartma hamur verme bence yani arada tadımlık bişey olmaz ama , sonuçta kızartma işte yağın içinde pişiyo .
ben de ekmek veriyorum ,gerçi eline verince deniz fırlatıp atıyo ama lokma lokma ağzına veriyorum hep .
bakalım testlerin sonucu çıksın da belki ona göre menünüzü biraz genişletir canım , kızartma türü şeyler yerine evde kendin kurabiye kek tarzı şeyler yapıp verebilirsin canım ismete. deniz keke bayılıyo mesela , gerçi senin ki pek tatlıcı değil di dimi :)

canım ben denizin odasını 1100 e yaptırmıştım , için de bir de kitaplık vardı ,büyüyen yatak , şifonyer , 3 kapılı dolap ve kitaplık , gayette güzel hem o zaman kriz de bu kadar yoktu şimdi belki pazarlıkla falan daha ucuza bile yaptıtılır ,kadıköyde bi mobilyacıya yaptırmıştım ...

denize yazlık uyku tulumu diktirdim kızlar .... havalar ısındı kışlık tulumda terliyo tuluma koymayınca üstünü açıyo napıyım napıyım diye düşünürken kafamda bir ampul yandı :)
belki bilirsiniz ucu saçaklı çarşaflar vardır saçak saçak örgüler olur ucunda dokuma çarşaf derler ( yöresel bişey de olabilir ) çarşafı götürdüm terziye ve de kışlık tulumunu dedim 4 kat olacak şekilde bunun aynısını dik ,o kadar da güzel oldu ki 20 liraya dikti yarın koyarım fotosunu .

bu arada ben de platese başlıyorum , bizim şirkette spor salonu var hamilelikten önce de gidiyordum zaten öğlen arası .dışardan bi hoca getirtiyoruz . şimdi tekrar grup oluşturduk salı perşembe gelecek hoca , öğlen arasında biraz zor oluyor ama napıyım başka zamanım yok gidecek belki bi 10 gr veririm koca dötümden :))))

günaydın kızlar onur 6 aylığından beri yiyor ekmeği kızlar bişey olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…