- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.261
Geçmişi pek okuyamadım,tüm hasta bebeklere acil şifalar dilerm.ben fena üşütmüşüm,dün ateşlendim,yorgan döşek yattım..bugün biraz daha iyiyim..boğazlarım feci..öyle zor oluyoki hastayken bebeğimle rahat ilgilenememek..dün anneannem geldi baktı sağolsun,eşimde pek merhametli sayılmaz,hatta önceki gün hasta halimle ağlattı,dün biraz daha ilgiliydi,hatasını anladı herhalde..kayınvalidem deseniz hiç iş yok..bugün hayret, geçmiş olsun diye aradı..bana çorba tarifi veriyor,yapıp getirsene bi tas sıcak çorba,yada burda yapsana..off,Allahım kimseye muhtaç etmesin çok zor,8 ayda 7. ateşlendim..bi mastit,bi romatizma şimdide bu..çok sağlam olmalıyım..kimseye muhtaç olmamalıyım..her gün durmadan çalan kapılarım,2 gündür çalmıyor(((
geçmiş olsun emelcim allah düşürmesin kimseyi
ne varsa kendi annende var kayınvalide falan hikaye
canım sen mastit oldun mu belirtileri neydi bende oldum sanırım göğsüm çok fena ağrıyor şişiyor
günaydın eylülcüler:)...ya benımkı dün komşu hamur yapmış..hazır hamuru almış kızartmış..ne sevdi eline verdimde..amabi sakıncası olurmu kızartmasonucta..ama yumurta falanda yokmuş içinde..ben pek bılmem o hamur işi baya popülermiş bi mısafır oldugunda hemen yapmalık..bayada kilo aldırır o..bende dayanamadım lup lup yedım valla..ama keşke benımkıne versem dıyorum sabah verıcek bişi yok muhallebıden,çorbadan başka....ekmeğide verıyorum eline,sırtını az zeytınyagına banıp verıyorum..amakorkuyorumda yaa arada takılıyıo boğazına ama annem ekmek bogmaz dedi..sizde verıyomusunuz ekmeği....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?