Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarr
çok işim var bugün yarına yemeklı mısafirim var bu gun aksamda eşimın bı arkadaşı gelıcek kurtlar vadisi izlemeyee bu gun temızlıgı bı kız gelcektı aksam aradı işi çıkmış gelemıyomuş cumartesıye gelcek iş çok yanii yarına lahana dolması sarıyodum lahananın ortası bozukmuş eşim alıcak bugun gene sarıcam çayın yanına da bişeyler yapmam lazım...
çok işim var çok
bide benı yemek yapamıyo sanıyolar ya sınır oluyorum açıgız makyaj yapıyoruz dıye yemek yapamıyo anlamına mı gelıyoruz hemen yargısız infaz yapıyolar eşimin ailesı bıle soruyo ara ara eşime yemek yapmayı bılıyomu dıye :roflol::roflol::roflol:
hiç bişey olmasa 2 yumurta kırmayı bılıyoz heraldee....:roflol::roflol::roflol:

kızlar ya siteye süreklı giriş yapmam gerekıyo nedense açık bırakıyorum döndüğümde kapanmış oluyo eskıden böle değildi ne oldu acaba sitede hata mı var yaa

sormayın yaa..bu sabahda muge anlıda kayıp muhammedın cesedı bulundu..bi deri kemık kalmış..naylon torba içinde bi tarlada..anası fuhuş yaparken görünce babasına şikayet etmesın dıye adamla beraber dövmüş,tamölmedende bogulsun dıye torbaya sarıp atmışlar..buyrun burdan yakın..akıl alıyomu...........bılemıyorum..idam hak.

umutcum ben artık izlemıyorum bıle yaa bi anne evladına nasıl yapabilir böle aklım almıyoo allahım sen bizleri doğru yoldan şaşırtma rabbimm....

bunlar nasıl insan nasıl bir yürek yaa

herkez çocuk yapacak diye bişey yok bence yada çocuk doğurmak hak değil.
madem o çocuğa bakamayacaksın ilgini sevgini göstermeyeceksin...

bizim üst katta bi kadın var inanırmısınız günde en az 5 kere çığlık çığlığa bağırıyo
bağırdığıda küçücük çocuk yani
o çocuk ne anlar bağırmadan kızmadan
sanki bunlara silah zoruyla çocuk yaptırmışlar. kendin isteye isteye yapıyorsun sonrada
çocuğa yapmadığını bırakmıyorsun.
çok cahil insanımız var çok
geçen açık lise sınavına kadının biri çocuğunu getirmiş
çocuk annesinin yanından ayrıldı diye kadın bir vurduki şaaap diye
çevremden görüyorum hep çocuk kalbi kıranın başı esen gitmez kesinlikle

“PEYGAMBERİMİZİN ÇOCUK SEVGİSİ”
-“Bir anne ağlayan çocuğu susuncaya kadar sabrederse gönlünü ederse Allah ‘da ona cennette doyuncaya kadar ikramda bulunacak.”

“çocuklarınızı çok öpün zira her öpücük için size cennette bir derece verilir ki, iki derece arasında beş yüz yıllık mesafe mevcuttur. Melekler öpücüklerinizi sayarlar ve sizin için yazarlar.”

biz çocuklarımızı tabir yerindeyse pamuklara sarıp büyütüyoruz sevgiyle ilgiyle içimiz titreyerek
ama maalesef
bazı çocuklar bu sevginin bir parçasını bile göremiyorlar
çok yazık...

canım valla çok haklısın herkes çocuk doğuracak diye bi kural yok bakamayan doğurmasın bide çok bakıyolarmış gibi 5-6 tane doğurmazlar mı sinir olurum tek doğurmaka iş bitsee malesef bitmiyo eğitimi terbiyesı bakımııı ilerde iyi bir insan olması için elinden gelenın fazlasını yapmak zorunda anne baba
bize burda çok iş düşüyooo ama anlayana bilene tabiiii.....

bende böyle haberler duyunca aklım almıyor bir anne baba yavrusuna nasıl kıyabilir

geçen gün zeynebi parka götürdüm 1 yaşlarında bir kız salıncakların yanına doğru geliyordu salıncak çarpacaktı az kalsın annesi zannediyorum geldi sinirli sinirli ben çocuğu çekecek zannederken salıncağı tutmaya kalktı (ben olsam çocuğu kaptığım gibi çekerim) salıncağı tutarken kıza hafif çarptı kız düştü yere üstüne birde annesinden tokat yedi ee be salak kadın sen çocuğu parka getirmişsin göz kulak olsana ilgilensene çocuk ne anlar onun tehlikeli olduğunu öyle kızdım ki böyle manyak insanlarda var belkide diyorum bakıcısı falan mı annesi değil mi

ay inanamıyorum ya böyle şeyler o kadar çok oluyr ki çok sinirleniyorum...ben bebeğim için neler yaparım onun bir damla gözyaşına bile kıyamıyorum böyle yapanları da anlayamıyorum bunlar nasıl anneler böyle...o bebelerin çocukların günahı ne o zaman niye doğurdun?Allah akıl fikir versin

ay inanamıyorum ya böyle şeyler o kadar çok oluyr ki çok sinirleniyorum...ben bebeğim için neler yaparım onun bir damla gözyaşına bile kıyamıyorum böyle yapanları da anlayamıyorum bunlar nasıl anneler böyle...o bebelerin çocukların günahı ne o zaman niye doğurdun?Allah akıl fikir versin

deya naime işim çok benım yaa mısafır gelcek ya bugun temızlık yaptım bıraz şimdi de alp uyandı bişyey yapamıyorum eşim alıp dışarı çıarııcak alp berk ı bende işlerımı yaparım arada bakarım ozaman topiğeee

ay kızlar alp uyandığında çok sevımlı oluyo yatakyan benı görunce bu gülüşü var ömre beden kucagıma aldığımda duydugum huzur ve oğluşumun kokusuu bambaşka yaa şizede oluyomuuu öleee...

ay kızlar alp uyandığında çok sevımlı oluyo yatakyan benı görunce bu gülüşü var ömre beden kucagıma aldığımda duydugum huzur ve oğluşumun kokusuu bambaşka yaa şizede oluyomuuu öleee...

kolay gelsin canım

zeynepte uyanınca beni görüp gülümser kucağıma alınca başını omzuma koyması hareketleri bitiriyor zaten beni bayılıyorum çok tatlı oluyorlar :1hug:

Geçmişi pek okuyamadım,tüm hasta bebeklere acil şifalar dilerm.ben fena üşütmüşüm,dün ateşlendim,yorgan döşek yattım..bugün biraz daha iyiyim..boğazlarım feci..öyle zor oluyoki hastayken bebeğimle rahat ilgilenememek..dün anneannem geldi baktı sağolsun,eşimde pek merhametli sayılmaz,hatta önceki gün hasta halimle ağlattı,dün biraz daha ilgiliydi,hatasını anladı herhalde..kayınvalidem deseniz hiç iş yok..bugün hayret, geçmiş olsun diye aradı..bana çorba tarifi veriyor,yapıp getirsene bi tas sıcak çorba,yada burda yapsana..off,Allahım kimseye muhtaç etmesin çok zor,8 ayda 7. ateşlendim..bi mastit,bi romatizma şimdide bu..çok sağlam olmalıyım..kimseye muhtaç olmamalıyım..her gün durmadan çalan kapılarım,2 gündür çalmıyor(((

ay umut inanamıyorum..böyle haberler duyunca hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ,ama fazla üzülme iyi olmaz diyorlar,başına gelir diyorlar..atıyorum bende hemen kafamdan..önceden balığımız ölse ağlardım,önceden dediğim 3 ay öncesine kadar..

geçmiş olsun emelcim allah düşürmesin kimseyi
ne varsa kendi annende var kayınvalide falan hikaye
canım sen mastit oldun mu belirtileri neydi bende oldum sanırım göğsüm çok fena ağrıyor şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…