- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.241
sormayın yaa..bu sabahda muge anlıda kayıp muhammedın cesedı bulundu..bi deri kemık kalmış..naylon torba içinde bi tarlada..anası fuhuş yaparken görünce babasına şikayet etmesın dıye adamla beraber dövmüş,tamölmedende bogulsun dıye torbaya sarıp atmışlar..buyrun burdan yakın..akıl alıyomu...........bılemıyorum..idam hak.
bunlar nasıl insan nasıl bir yürek yaa
herkez çocuk yapacak diye bişey yok bence yada çocuk doğurmak hak değil.
madem o çocuğa bakamayacaksın ilgini sevgini göstermeyeceksin...
bizim üst katta bi kadın var inanırmısınız günde en az 5 kere çığlık çığlığa bağırıyo
bağırdığıda küçücük çocuk yani
o çocuk ne anlar bağırmadan kızmadan
sanki bunlara silah zoruyla çocuk yaptırmışlar. kendin isteye isteye yapıyorsun sonrada
çocuğa yapmadığını bırakmıyorsun.
çok cahil insanımız var çok
geçen açık lise sınavına kadının biri çocuğunu getirmiş
çocuk annesinin yanından ayrıldı diye kadın bir vurduki şaaap diye
çevremden görüyorum hep çocuk kalbi kıranın başı esen gitmez kesinlikle
“PEYGAMBERİMİZİN ÇOCUK SEVGİSİ”
-“Bir anne ağlayan çocuğu susuncaya kadar sabrederse gönlünü ederse Allah ‘da ona cennette doyuncaya kadar ikramda bulunacak.”
“çocuklarınızı çok öpün zira her öpücük için size cennette bir derece verilir ki, iki derece arasında beş yüz yıllık mesafe mevcuttur. Melekler öpücüklerinizi sayarlar ve sizin için yazarlar.”
burası gene bş çoookkk boş
deya naime işim çok benım yaa mısafır gelcek ya bugun temızlık yaptım bıraz şimdi de alp uyandı bişyey yapamıyorum eşim alıp dışarı çıarııcak alp berk ı bende işlerımı yaparım arada bakarım ozaman topiğeee
ay kızlar alp uyandığında çok sevımlı oluyo yatakyan benı görunce bu gülüşü var ömre beden kucagıma aldığımda duydugum huzur ve oğluşumun kokusuu bambaşka yaa şizede oluyomuuu öleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?