- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.341
duygucum aynı sorun bizde neyseki üst diş göründü bizdede rahatladık canım ben söle yapmıştım 4 saate bır ateş düğürücü calpol veriyodum atesi olmasa bile verıyodum çunku ilacın etkısı geçince tekrar çıkıyo zaten dr larda 4 saate bi ver dıyodu ben fitili gece veriyodum canım paronox yada spazmo panalgine s spazmo panalgin uyutuyo da türkiyeden getirmiştim alp çok huysuz ve gece uyumadığı için onu veriyoodum yoksa çocuk mahvoluyo hiç değilse gecedınlensın uyusun sabah rahat eder dıye sende böle yapabilirsın bıde hergun duşa sokuyodum az dişi görünse ınan geçiyo bizimkı baya görundu üste tek bı dişş gülünce çok komik duruyo keyiflı tarafı da var yani ama yavrum acı çekıyo elımızden gelen onu hoşnut tutmak başkada bişey gelmiyoo
Canım bizim dişin ucuda göründü ama hala ateş devam ediyor..Doktor 3 gün sürebilir ancak etkisini gösterir dedi.Ben zaten 4 saati iple çekiyorum çünkü en geç 3.saatte ateş 39 40 lara çıkıyorsenağlama
Allahım ne zormuş yaaa,alt diştede olmuştu ama bu kadar değildi üst diş gerçekten daha zormuş mahfolduk
Sizinde bu kadar yükseliyormuydu ateş canım?
betülşimdi seni içimden geçirdim tam diycektim betül çok yoğun heralde uğramıyo dıye şimdi gördüm seni nasılsın aslan nasıl sınavlar nasıldıı özledik şeker seniiii.....
Kızlar berbat durumdayım tatilin neşeini yaşamadan kabusa döndü herşey..Ege dün gece 40 derece ateşle yandı..Üstten diş geliyor doktora gittik kulaktada hafif enfeksiyon başlamış geçen seferde diş çıkarken olmuştu.Çıldırmamak elde değil..Geçen haftada olmuştu ama 38.5 falandı en fazla..Bu sefer 40 lardaydı..2 değişik doktora gittik ikiside yapılcak hiç birşey yok ilaçla düşürülcek dedi..Bütün gece sabaha kadar banyodaydık uyuyor ateşi ölçüyoruz 40 uyurken kaldırıp banyoya giriyoruz..Şuanda 38.7 civarında gidiyor..Kulak dişten yaparmış suprax kullanıyoruz birde calpol..Arada paranox fitil atıyorum bu fitil kaç saatte atılıyor??3 kere dedi doktor günde.Daha fazla kullanan varmı?Allahım sen yardım et ne dişmiş ömrümü yedi...
edacım gözünaydın ......serumsuz atlatabılmenıze hele şükürler olsun.....rabbim birdaha göstermesin..yaşadığınız yaşicanız enbüyük sıkıntı bu olsun...her gecenin sabahı,her kışın baharı gibi,geri gelen sağlıkla bugünümüze şükür ve kocamaan geçmişler olsun ......
ayşecim geçmiş olsun sizede...halao soguk algınlıgımı devam ediyo...
geçmiş olsun edacım ayşecim
ayy çok iyi ya iyileşti demek şükür
çabucak toparlar inşallah kendini kuzucuk
fiili olarak ihanete uğrarsam ya vurmaktan yada adilik yapmaktan korkumdan hemen ayrılırım ben anladım.......bulunmadı ihanetin ilacı ........çok kıskanç bir eşim ben...............bunuda ödeticem.
merhaba arkadaşlar
geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın canım.artık düzeldi ya toparlar kendini inşallah
merhabalarr arkadaşlar.
Edacım geçmiş olsun güzelim atlatmanıza çok sevindimm.
.
Kızlar berbat durumdayım tatilin neşeini yaşamadan kabusa döndü herşey..Ege dün gece 40 derece ateşle yandı..Üstten diş geliyor doktora gittik kulaktada hafif enfeksiyon başlamış geçen seferde diş çıkarken olmuştu.Çıldırmamak elde değil..Geçen haftada olmuştu ama 38.5 falandı en fazla..Bu sefer 40 lardaydı..2 değişik doktora gittik ikiside yapılcak hiç birşey yok ilaçla düşürülcek dedi..Bütün gece sabaha kadar banyodaydık uyuyor ateşi ölçüyoruz 40 uyurken kaldırıp banyoya giriyoruz..Şuanda 38.7 civarında gidiyor..Kulak dişten yaparmış suprax kullanıyoruz birde calpol..Arada paranox fitil atıyorum bu fitil kaç saatte atılıyor??3 kere dedi doktor günde.Daha fazla kullanan varmı?Allahım sen yardım et ne dişmiş ömrümü yedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?