Doğum yapmış olan anneler buraya....

soguk bişeyler ver canım emzik kullanıyosa az dolaba koy gerçekten çok ıyı gelıyo yada havucu koy çok kasıyo çunku çocuklar alp berk emziği resmen parçalıyo çocuk çok geçmiş olsun ege ye de canım kuzularım benım yazık bunlara yaaa

Canım bizim dişin ucuda göründü ama hala ateş devam ediyor..Doktor 3 gün sürebilir ancak etkisini gösterir dedi.Ben zaten 4 saati iple çekiyorum çünkü en geç 3.saatte ateş 39 40 lara çıkıyorsenağlama
Allahım ne zormuş yaaa,alt diştede olmuştu ama bu kadar değildi üst diş gerçekten daha zormuş mahfolduk
Sizinde bu kadar yükseliyormuydu ateş canım?

duygucum bizim okadar fzla olmuyo 38 38.8 falan oluyoru birkez 39 oldu ama çok huysuz canım.. duygucum senınkının bide kulak enfeksıyonu varmış o da ates yapıyo canım hemde çok fazla... kardeşimden biliyorum 14 yaşınde ve kulak iltihabı hiç geçmiyo nasıl ateşleniyo görsennn canım ya bu atra yokmuş çok şükürrr....

Merhaba arkadaslar sımdı göz attım
Yazını gordum duygu cok gecmıs olsun bu kadar atese doktor baska bır yontem dusunmuyormu ne bıleyım serum yada ıgne vs gıbı cunku 40 ates normal degıl kı
ınsallah duser bıran once Allah korusun...

betülşimdi seni içimden geçirdim tam diycektim betül çok yoğun heralde uğramıyo dıye şimdi gördüm seni nasılsın aslan nasıl sınavlar nasıldıı özledik şeker seniiii.....

tesekkur ederım canım yarın sınavım butun gun de calısamıyorum zaten oglandan evden arta kalan zamanla o yuzden buraya zaman kalmıyordu..
bende ozledım canım sızlerı Aslan da ıyı cok sukur hersey yolunda... yarından sonra rahat gorusuruz artık tabı tasınma ıslerı de var :)

duygucum geçmiş olsun canım yaa kıyamam ben egeye.

ben hiç fitil kullanmadım fitilin prospektüsünde kaç kere verilebilir diyor

bu bebişlerin ateşlenmeleri çok fena oluyo benim elim ayağım dolaşıyo birbirine

geçmiş olsun edacım ayşecim

ayy çok iyi ya iyileşti demek şükür
çabucak toparlar inşallah kendini kuzucuk

Çok saolunn Arkadaşlarrr,Allah tüm evlatlarımızı korusunn,hep yüzleri gülsün..

fiili olarak ihanete uğrarsam ya vurmaktan yada adilik yapmaktan korkumdan hemen ayrılırım ben anladım.......bulunmadı ihanetin ilacı ........çok kıskanç bir eşim ben...............bunuda ödeticem.

Canım Arkadaşım, için o kadar temiz ki her şey önüne çıkıyor,ablamında öyledirr her şeyden haberi olur öğrenir duyar bir şekilde...
ben de senin gibi problem yaratırdımm herhalde...
ama bunu kafanda büyütme,üzülme sakın..
Sen zaten en iyi şekilde verirsin dersini tavrınla,hareketlerinle,bir daha kalkışamaz..
o üzülsünn,sıkıntı yaşasınn,ezilsin karşında...
Serapın dediği gibi bir alışkanlık haline getirmemesi önemli...

merhaba arkadaşlar

geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın canım.artık düzeldi ya toparlar kendini inşallah

merhabalarr arkadaşlar.
Edacım geçmiş olsun güzelim atlatmanıza çok sevindimm.
.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.....iyi ki varsınıza.s.

Duygu canım geçmiş olsun...Üst dişlerr çok yoruyor bebişleri bir kaç günde geçer inşallah...
Bzimide bu hastalık arasında çıkardı,onunda sıkıntısını çekti garibim..

edacım cooookk gecmiş olsun
duygucum size de gecmişm olsun cnm paranox s gü nde 3 kez verilebiliyo ben vermiştim ama 2 günden sonra kullanılmıyor acaba sumu kacmış tatilde kuagına dişten eminmisin
egemende hasta dün 2 kez tüm yediğini kustu ishalden yeni kurtulmuştuk basladı yine ates 38,38.5 değişiyo verdim bende fitil calpolde 5 saatte bir veriyorum
fitili egenin yatma saatine göre ayarla cnm cocuk rahat uyusun

betull canım msj aldımm kontor yoıktu arayamadım akşama eşim gelince ararım canımm..
Cemre iyii arkadasım allah razı olsunn arayıp sordugun için gülümmm..

selamlar...........
duygu çok geçmiş olsun..ama bizim dr bu diş çıkarma işlerinde resmen saçmasapan işler olur gibi bi ibare kullanmıştı....sizinkidebu karmaşalardan biri....yüksek ateşini fitille hep kontrol altında tutmaktan başka yapıcak bişi yok heralde....allah başka sıkıntı vermesin tez atlatın işallah.
edacım..gül yüzün gülsün artık..dediğin gibi önüme düşüverir ne hikmetse:)benki körün değneğine takılıp düşmüş bi insanım..okadar dikkatsizim ama...neysee...serap ne akıllı:)teşekkürler serapçım aynen dediğin gibi yapıcam...kim naparsa kendine yapar..ama bi ara bakıcam o kazım kartalın mavi donuna:))).....
test sonucumuz çıktı..ismetin ne süt,et,yumurta,muz alerjisi yok..ama bu ismetalerjık bı bebek demek deil......bu kan testıyle alerjı cıkmıyomuş sananlar yanılır..benden oncekı hastası 4 aylıktı..et ve süt alerjısı aynen tespit etmiş profumuz..kendiside benım gibi solak ve ana tarafından hemşerim...hemen bi muhabbet etiim tabii:)bana iyi haberler vermiş bu aydınlık yüzlü hocamızla..ve GÖZDECıM bu hayra vesile oldugun için allahta sana hayırlar nasip etsin................
damla krem verdi..bir ay kullanıcaz..evde sigara,toz yok..sonra bakıcak.....bizden bukadar....hasta yavrulara tez şifalar olsun..berbat bi trafık vardı..çok yoruldum
..

kızlarr bide cemre asitliçiş yapıyoo çok pişik olduuu ondan dolayıı uyku falan yokk zar zor uyuyozz bide bizimle yatıyoo başka türlü uyumuyooo çok zorr yaa gecem gündüzüme karıştıııı
bu yetmez gibi hırıltımız başladı pazartesi dr gidiyozz yine uy,marım bişeycik çıkmazz

oyy yavrum
nazar değmiştir boncuğa oralarda
canım kolaycacık çıkıversin dişleri inşallah
üzme kendini
dolven şurupda baya iyi geliyo ateşe

umutcum gözün aydın canım ,
inşallah hepten düzelir ismetimin alerjisi , şimdi yavaştan yedirmeye başlıycan dimi et süt yumurta hadi hayırlısı bakalım
ne verdi canım krem ve damla olarak ...
bizim de egzamalarımız azdı yaa sadece kolunda var ama bayadır geçmiyo bizde bi gitcez herhalde reha hocaya bi ara

duygucum geçmiş olsun canım
tatilinizin iyi geçmesine sevindim ,arkasından bi de bu gelmeseydi
neyse olsunda dişten olsun hasta olmasın da ege varsın dişten olsun ama yüksek ateş yıpratıyo işte çocuğu tabi seni de ,en korktuğun şey ateşti zaten senin ...

kızlar bugün ipoşu kontrole götürdük
ordan sonrada biraz alışveriş yaptık
wenice diye bi marka var çocuk bebek kıyafetleri
çok güzel kıyafetler aldık
2 elbise
2 alt üst takım
2 tayt
bir badi
bir üst
hepsi 60 lira hemde çok kaliteli ve güzel
aklınızda bulunsun
size uzakmı yakınmı bilemiyorum istanbulda olan arkadaşlar ikitellide ünlü markaların
outletleri var bu wenicenin mağazasıda orda yolunuz düşerse uğrayın bugün %50 indirim vardı

ipoş
10kilo900gr olmuş boyuda 74cm
doktor çok beğendi biraz iri olcek herhalde
dikkat et çok yedirme evde kalır dediopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…