Doğum yapmış olan anneler buraya....

gülsüm canım çok geçmiş olsun
bişeyi yokmuş şükür
sende çok üzme kendini şeker
malum hamişsin
allahım bidaha göstermesin canım

ay canım çok çok geçmişş olsunn verilmiş sadakanız varmışşş

gülsümcümcanım çok geçmişolsun ay nasıldüştü yaaaAllahımkorusun verilmişsadakası varmış...serapçım sağol canım amabende minyonum bir altmış kız boyum:):)umutçum bende kıyaslamayı hiç sevmem hiç dekıyaslamam zaten bakıyorumnette de benimki normal sınırlarda ne en üst ne en alt ortada böle olması daha iyi..erkek ya biraz uzun olsun istiyom iştee:):):)olmasa da fark etmez gülen yüzü yeterhiçsoldurmasın Yarabbim hiçbi bebeğimizin...dün gittiğimizdr.dan memnun kaldımçok methediyolardı dedikleri kadar varmış en sonunda yakınımda bidr.buldum çok şükür...dedi ki herşeyi ayrı ayrı verin peynirinipekmezini hiç karıştırmayın..kabak haslayın azıcık ezin çatalla üzerine yoğurt ve azıcık zeytinyağ katın yedişrin mesela dedi dün yaptım bayıla bayıla yedi bugünde bahçeden topladığımızkirazları götürdü peşine mantı yedirdi annem kırkbir kere maşallah oğluma seçici bi bebek değil sanırım...

gülsüm canım çok geçmiş olsun güzelimm aman artık gözümüzün önünden bir dk ayırmamamız gerekiyor Allah'ım korusun bebişlerimizi.
Deryacım maşallah tunahana herşeyi yiyormuş ne güzel.
Ayşecim canım benim geniz etini nasıl anladınız drmu gördü bencede iyi dr bulmak hepimiz için şart.
Duygucum acil şifalar dilerim tekrar güzelim.

iyiyim deryacım sen nasılsın sanırım misafirin vardı senınde dr beykozdamı canım ismı nedir ben belkı tanıyorumdur benım dr um paşabahçe ssk hastanesınde çalışıyo şu anda özeli yok ama ben özel gibi götürüyodum nöbet gunlerii çok da memnundum canım ah ah kardeşimin astım boranşiti vardı onu bile düzelti çok ilgili hatasını unutmuyo en güzel yanıda o bende alp berk e bugun mucver yaptım kabak patates severek yedi çok şukür deryacım sana bide kötü haberim var ben gelmiyorum türkiye ye evm kiraya verildi orda şimdi ben orda tek uğraşmayayım zaten istemiyodumda eşimi bu zor günde tek bırakmak ama görüşemeyeceğimiz için üzüldüm yaa siz buluşun ben siz artıkın ...

İyi akşamlar kızlar kimseler gelmemiş bugün bizde alışverişe çıktık mecburen bezimiz
falan azalmıştı yeni geldik sayılır....Carefourda prima 20.90 arkadaşlar haberiniz olsun:)

Ayşecim teşekkür ederim canım dolven aldık bizde başladık bugün daha iyi bakalım 37.5 lara düştü ateşi bin kere şükürler olsun 40 derece gördükten sonra 37.5 çok iyi gibi geliyor inşallah yarına dahada düşer...
İnşallah canım çok sağol..
Oyy maşallah kuzuya egede dizlerinin üstünde duruyor ama dediğin gibi kısa süreli duruyor daha çok yürümeye meyili var ayakta durunca çok önemli bir iş yapmış gibi etrafına bakınıyor gururlu gururlukaydirigubbakcemile3
Gülsüm çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu çok şükür...
Ohhh maşallah Tunahana:)Egede kabak yemeye başladı ama ben havuç patatesle buharda pişirip ezip yoğurtla veriyorum tek başına denemedim bende deniyim bakalım iyi fikirmiş:)
Sağol canım benim..

mevlüdecim mahi özer bayan dr.çebi tıp merkezinde beykoz yalıköydecanımdaha önce nerde çalışıyordu bilmiyorum ama...gelmemene üzüldüm ama eşinin yanında olacaksın için daha huzurlu olacak en önemlisibu canım benim...duygucum egeye de afiyet olsun şimdiden çok şükür düşmüş ateşi...vallafacebook ta resimleri gördüm sonra burda ateşlendiğiniokuyunca aklımdan ilk geçen nazar oldu herhalde oldu.ama sana bişidemekistemedim canım yaa....valla ben hepmaşallah derim kırkbirkere derim bazı insan nedense demez bunu bende hep korkarım bu sebepten nazar olmasından...

Gunaydın arkadaslar..
Çok sukur sınavlardan da kurtuldum sonuclarda guzeldir umarım..

Bu havalardan mı ben anlamadım gıttı bebeklerımız ne kadar cok ateslenıyor..
Aslanda dun aksama dogru cok ateslendı fıskırma kusmalarından oldu yıne fıtıl verıp banyo yaptırdık.. sabah yıne vardı bır daha fıtıl verdık sımdı ıyı oynuyor cok sukur..
Usutme desek nerde oluyo anlamadım kı usutucek bırsey de yapmadık.. kus kanadından yel alır derler artık heralde en ufak bırseyden alıyor bunyesı zayıf bı cocuk da degıl ama olunca oluyor ıste..
Allah dermansız dert vermesın..

tesekur ederım canım cok sukur gectı artık rahatladım :)
Betül sanada sinavlarında başarılar...
Arkadaşlar atladığım şeyler içinde ayrıca özür dilerim uykusuzluktan gözümğn önünü görmüyorum kusura bakmayın...
tesekkur ederım, insallah daha ıyı olmustur ege ?

Kızlar herkese günaydınlarrrrrr......
Hava kapalı bizim burada. Yağacak gibi. Tam uyku havası ama , biz işe başladık. Uff ne kötü ya. Ben daha tatile gidecektim yav....
Neyse iş yerinde bakamıyom kızlar. Halen deneme de ve bi kızın yanında oturtulduğum için şimdilik. KIz da internete girmek yasak falan dyo. Tabii kimse yokken ben bakıyom yine. Akşam da fırsat olmuyo , eşim bu aralar bişeyler yapıyo bilgisayarda yedekleme falan.
Duygucum canım çok geçmiş olsun egeye. Neden ateşi yüksekti, diş mi dediler.
Bu arada kızlar bizim hala dişimiz çıkması , çok beyazladı, huysuzluğu var, calgel diye bi jel sürüyom arada rahatlıyo... Yavvv çok geç olmadı mı ? normalmi. Doktor ne kadar geç çıkarsa o kadadr iyi demiş. Dişler genetik annebabadan gelirmiş.%30 bizim bakmamız olurmuş. anneme de sormadım hiç ben ne zaaman çıkarmışım, bi sorayım bakayım.

Hasta bbekleri olan varsa herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
Ben bu arada işe alışmaya ve bebeğimi kayınvalidem şu ara baktığı için sabretmeye çalışıyorum. Ama Allaha şükür kızım da uslu uslu duruyormuş. Kendi kendine mızıldasa da uyuyormuş .Şu ishalini de atlattık Allaha şükür. Keşke rotayı vurdursaydım dedim ama içimden hep. Bu ara tüm akrabalarda bi ishal kusma salgını var. Dikkat edin arkadaşlar.
İşten 7de çıkıyorum bu arada, servis çok bekliyo, o yüzden eşim alıyo akşamları. Kızı al ymek ye derken 9 oluyo , sonra uyutmaya başlıyorum mama, meme derken 9.30-10.30 uyutuyorum. Bende sızıyorum , çok yoruluyorum. Çok geç çıkılıuyor bakalım ne yapacaz..
15 gün sonra annem gelecek kızıma bakmaya. İple çekiyom o zamanı, daha rahat hissdecem çünkü kendimi...
Zaman bulursam yazacam yine. Herkese bol güneşli iyi günler... Tabi hava kapalı olsa da sizin havanız güzel olsun :)

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Bizimki de oynamayı öğrendi, habire zıplatıyo kendini sallıyo. yrüteçten çıkacakmış gibi nasıl hızlı ve zıplayarak yapıyo bi görseniz. bide ellri kıvırmamız var müzik duyduğıumuzda sormayın..

Allah korusun bebeklerimizi.

Yavrum cok gecmıs olsun yaa o nasıl ıs anlamadım apartman merdıvenınden mı dustu yurutecle ?
Allah korusun kuzum ya basına darbe almadıysa bırsey olmamıstır yıpratma o kadar kendını sen..
Allah korumus hıcbırseyı yoktur ıns merak etme...

Günaydınlar güzel haftalar olsun...
Dün akşamdan beri çok şükür ateşimiz 37lere düştü..Allahım şükürler olsunki gecede rahat bir uyku uyuduk sorunsuz..Bugün daha iyi görünüyor ama bu seferde bütün surat kırmızı benekler olmuş..Benim aklıma şu 6.hastalık geldi hemen..Dişle karışınca iyice ateş yaptı ama kırmızı benekler yeni oldu zaten araştırdığım kadarıyla ateşten sonra döküntü olur diyor bilmiyorum artık..

Sağol canım ya evet haklısın nazarda değdi ne hikmetse tatilden döndük başladı.Malesef çevremde nazarının kesin değdiğini bilen bir kaç kişi zaten var onlar bana yetiyor.Allah kem gözden korusun bütün kuzuları:Saruboceq:
Ege daha iyi gibi çok şükür,sizede geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsınız...
Nuraycım teşekkür ederim evet dişte patladı ondan dediler ama şimdi kırmızı isilik gibi döküntü oluşunca ben 6.hastalıktan şüphelendim..ıkisininde belirtisi ateş olduğu için dişten gibi göründü..Neyseki atlattık çok şükür:Saruboceq:
Sizinde dişleriniz hayırlı olsun sıra sıra inci gibi olsun..Bizim doktorumuzda 3.dişi gelmesi gerekiyordu demişti ama bazı bbekler geç bazısı erken çıkarır dedi....
Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi canım geç çürür dişlerŞeniz

Betül hadi geçmiş olsun atlatmışsın sınavları da. Seneye bende katılacam bakalım,inşallah iyi gider.

Tesekkur ederım canım atlattık cok sukur but e gerek kalmaz ıns..

Hayırlısı olsun canım senın ıcınde.. sen sımdı calısıyrosun da ama olsun yapabılcegını dusunuyorsan oku tabıkı canım...

betülcüm asancığımıza da geçmiş olsun herhalde havalardan oluyor böle..tunahan dün akşam uyuyor gözleri açık ağlamaya başlıyor emziriyorum istemiyo kucağıma alıyom yok meğer susamış bebeğim nasıl anlamadım oturup ağladım kendime çok kızdım...

günaydın herkeslere

duygucum geçmiş olsun canım tatil nasıldı iyimiydi. ben dün felaket yoruldım yaaaa çok uykum varrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…