- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.381
herkese selamlar...
dün biz çok büyük kaza atlattık...
musti saniyeler içerisinde yürüteciyle merdivenlerden düştü...
nasıl oldu ne zaman gitti oraya anlamadık...
hemen apar topar acile götürdük...
rontgen ve tomografi çekildi 1 saat de gözlemlediler çok şükür bişeyi yokmuş..
Allahım ama öldük öldük geldik... çok zormuş evladının biyerinin incinmesi...
saatlerce ağladım, sabaha kadar başında bekledim...
aklım almıyor biz böyle gözlerinin içine bakarken o anne denilen yaratık 6 yaşındaki oğluna nasıl kıydı...
günlerdir ağlıyorum bir anne bunu nasıl yapar diye... offf off rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...
hiç bir meleğini de canilerin elinde bırakmasın inşallah...
duygu geçmişş olsunn canımm...
carpol u bizde bıraktıkk yeni dr önermedi dolven die bi şurup verdi içtikten 10 dk sonra ateşi düşüyoo sende dr bi danış istersen...
bu arada benim fıstıkk hazır mama yemiyooo çıkaracak gibi oluyooo bende biz ne yiyorsak onada veriyommm
tekrar geçmiş olsun duygucumm yaa
allah şifa versin yavrularımızaa.s.:1hug:
umutcum afiyet olsun ismet paşaya yesin de büyüsün
umutcum bende kıyaslamayı sevmem bizim alt komsunun kızı 40 gun buyuk alpden bıde tombiş yerinden zor kalkıyo ne zaman görseler aa küçük diyolar eşimde çok etkileniyo hele eşimin ailesi çocuğun resimlerını boy boy nete koyuyomuşuz nazar değiyomuş hata bizdeymiş hey allahım ya her bebek bir mii...
duygucum inşallah biran önce düzelir canım ya bu çocukların bu dişten çektiklerı ne yaa üff....
ayşe canım senın kı nasıl oldu... hala hırıltısı varmı....
kızlar aksam alpberk e 50cc süt verdim daha önce gunduz bisküvi ile vermiştim alerjı falan yapmadı aksamda verdim gecede saadece 1 kez uyandı karnı tokdu heralde mışıl mışıl uyudu..
dün bide kayısı yedi birtane yeni yeni meyve yiyo ya önceden çilekten başka bişey sürmüyodu ağzına neysekı kayısıyıda yedi bakalım yarında seftali vericem onu yıyecek mii.....
kızlar bu arada alp artık tam olarak dizlerının üzerine kalkıyo tam emekleme pozısyonu alıyo beklıyo az düşüyo sanırım bı kaç gune emekleyecek o zamanı düşünemıyorum bizim tv sehbası tam onun boyuna göre alp berk ın kıyafetlerıde salondakı komidinde hepsini döker dağıtır şimdiden pirizlere gidiyo hemen kapattım allahtan bide her odaya 4 tane piriz koymuşlar ya arapların kafası başka seye çalışmaz ama buna çalışmış apat kapat bitmiyooo
herkese selamlar...
aklım almıyor biz böyle gözlerinin içine bakarken o anne denilen yaratık 6 yaşındaki oğluna nasıl kıydı...
günlerdir ağlıyorum bir anne bunu nasıl yapar diye... offf off rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...
gülsümcümcanım çok geçmişolsun ay nasıldüştü yaaaAllahımkorusun verilmişsadakası varmış...serapçım sağol canım amabende minyonum bir altmış kız boyum:):)umutçum bende kıyaslamayı hiç sevmem hiç dekıyaslamam zaten bakıyorumnette de benimki normal sınırlarda ne en üst ne en alt ortada böle olması daha iyi..erkek ya biraz uzun olsun istiyom iştee:):):)olmasa da fark etmez gülen yüzü yeterhiçsoldurmasın Yarabbim hiçbi bebeğimizin...dün gittiğimizdr.dan memnun kaldımçok methediyolardı dedikleri kadar varmış en sonunda yakınımda bidr.buldum çok şükür...dedi ki herşeyi ayrı ayrı verin peynirinipekmezini hiç karıştırmayın..kabak haslayın azıcık ezin çatalla üzerine yoğurt ve azıcık zeytinyağ katın yedişrin mesela dedi dün yaptım bayıla bayıla yedi bugünde bahçeden topladığımızkirazları götürdü peşine mantı yedirdi annem kırkbir kere maşallah oğluma seçici bi bebek değil sanırım...
gülsüm canım çok geçmiş olsun güzelimm aman artık gözümüzün önünden bir dk ayırmamamız gerekiyor Allah'ım korusun bebişlerimizi.
Deryacım maşallah tunahana herşeyi yiyormuş ne güzel.
Ayşecim canım benim geniz etini nasıl anladınız drmu gördü bencede iyi dr bulmak hepimiz için şart.
Duygucum acil şifalar dilerim tekrar güzelim.
günaydınn canlarımm.
Duygucum güzel arkadaşım çok geçmiş olsun Ege paşamıza geçmiş olsun nazar degdi minik kuzuya.
Ayşecim sizede geçmiş olsun güzelim.
Umutcum İsmetin allerjik olmamasına çok sevindim inşllah bundan sonra daha iyi olur.
Serapcım İpoşumuza maşallah nazar degmesin.
Deryacım Tunahanımızada maşallah benim Ozan Egemde aynı canım benim bizde minyonuz biraz.
Arkadaşlar gerçekten salgın var sanırım. Ozanda evden dışarı arada bir çıkardım ama bogazları iltihaplanmış saglık ocagına götürmüştüm yarın kendi drumuza götürecegim randevu alıp. iki haftadır agız kokusu vardı ordan anlamıştım ama işte ne yaparsak yapalım hasta olacakları varsa oluyorlar.
Betül sınavında başarılar dilerim canım.
bizde bugün erkenciyiz uyudugunda bende uyumayı düşünüyorum. herkese güzel pazarlar.
tesekkur ederım, insallah daha ıyı olmustur ege ?Betül sanada sinavlarında başarılar...
Arkadaşlar atladığım şeyler içinde ayrıca özür dilerim uykusuzluktan gözümğn önünü görmüyorum kusura bakmayın...
herkese selamlar...
herkese selamlar...
mevlüdecim mahi özer bayan dr.çebi tıp merkezinde beykoz yalıköydecanımdaha önce nerde çalışıyordu bilmiyorum ama...gelmemene üzüldüm ama eşinin yanında olacaksın için daha huzurlu olacak en önemlisibu canım benim...duygucum egeye de afiyet olsun şimdiden çok şükür düşmüş ateşi...vallafacebook ta resimleri gördüm sonra burda ateşlendiğiniokuyunca aklımdan ilk geçen nazar oldu herhalde oldu.ama sana bişidemekistemedim canım yaa....valla ben hepmaşallah derim kırkbirkere derim bazı insan nedense demez bunu bende hep korkarım bu sebepten nazar olmasından...
Gunaydın arkadaslar..
Çok sukur sınavlardan da kurtuldum sonuclarda guzeldir umarım..
Bu havalardan mı ben anlamadım gıttı bebeklerımız ne kadar cok ateslenıyor..
Aslanda dun aksama dogru cok ateslendı fıskırma kusmalarından oldu yıne fıtıl verıp banyo yaptırdık.. sabah yıne vardı bır daha fıtıl verdık sımdı ıyı oynuyor cok sukur..
Usutme desek nerde oluyo anlamadım kı usutucek bırsey de yapmadık.. kus kanadından yel alır derler artık heralde en ufak bırseyden alıyor bunyesı zayıf bı cocuk da degıl ama olunca oluyor ıste..
Allah dermansız dert vermesın..
tesekur ederım canım cok sukur gectı artık rahatladım :)
tesekkur ederım, insallah daha ıyı olmustur ege ?
Kızlar herkese günaydınlarrrrrr......
Hava kapalı bizim burada. Yağacak gibi. Tam uyku havası ama , biz işe başladık. Uff ne kötü ya. Ben daha tatile gidecektim yav....
Neyse iş yerinde bakamıyom kızlar. Halen deneme de ve bi kızın yanında oturtulduğum için şimdilik. KIz da internete girmek yasak falan dyo. Tabii kimse yokken ben bakıyom yine. Akşam da fırsat olmuyo , eşim bu aralar bişeyler yapıyo bilgisayarda yedekleme falan.
Duygucum canım çok geçmiş olsun egeye. Neden ateşi yüksekti, diş mi dediler.
Bu arada kızlar bizim hala dişimiz çıkması , çok beyazladı, huysuzluğu var, calgel diye bi jel sürüyom arada rahatlıyo... Yavvv çok geç olmadı mı ? normalmi. Doktor ne kadar geç çıkarsa o kadadr iyi demiş. Dişler genetik annebabadan gelirmiş.%30 bizim bakmamız olurmuş. anneme de sormadım hiç ben ne zaaman çıkarmışım, bi sorayım bakayım.
Hasta bbekleri olan varsa herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
Ben bu arada işe alışmaya ve bebeğimi kayınvalidem şu ara baktığı için sabretmeye çalışıyorum. Ama Allaha şükür kızım da uslu uslu duruyormuş. Kendi kendine mızıldasa da uyuyormuş .Şu ishalini de atlattık Allaha şükür. Keşke rotayı vurdursaydım dedim ama içimden hep. Bu ara tüm akrabalarda bi ishal kusma salgını var. Dikkat edin arkadaşlar.
ışten 7de çıkıyorum bu arada, servis çok bekliyo, o yüzden eşim alıyo akşamları. Kızı al ymek ye derken 9 oluyo , sonra uyutmaya başlıyorum mama, meme derken 9.30-10.30 uyutuyorum. Bende sızıyorum , çok yoruluyorum. Çok geç çıkılıuyor bakalım ne yapacaz..
15 gün sonra annem gelecek kızıma bakmaya. ıple çekiyom o zamanı, daha rahat hissdecem çünkü kendimi...
Zaman bulursam yazacam yine. Herkese bol güneşli iyi günler... Tabi hava kapalı olsa da sizin havanız güzel olsun :)
Betül hadi geçmiş olsun atlatmışsın sınavları da. Seneye bende katılacam bakalım,inşallah iyi gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?