- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #27.361
selamlar...........
duygu çok geçmiş olsun..ama bizim dr bu diş çıkarma işlerinde resmen saçmasapan işler olur gibi bi ibare kullanmıştı....sizinkidebu karmaşalardan biri....yüksek ateşini fitille hep kontrol altında tutmaktan başka yapıcak bişi yok heralde....allah başka sıkıntı vermesin tez atlatın işallah.
edacım..gül yüzün gülsün artık..dediğin gibi önüme düşüverir ne hikmetse:)benki körün değneğine takılıp düşmüş bi insanım..okadar dikkatsizim ama...neysee...serap ne akıllı:)teşekkürler serapçım aynen dediğin gibi yapıcam...kim naparsa kendine yapar..ama bi ara bakıcam o kazım kartalın mavi donuna:))).....
test sonucumuz çıktı..ismetin ne süt,et,yumurta,muz alerjisi yok..ama bu ismetalerjık bı bebek demek deil......bu kan testıyle alerjı cıkmıyomuş sananlar yanılır..benden oncekı hastası 4 aylıktı..et ve süt alerjısı aynen tespit etmiş profumuz..kendiside benım gibi solak ve ana tarafından hemşerim...hemen bi muhabbet etiim tabii:)bana iyi haberler vermiş bu aydınlık yüzlü hocamızla..ve GÖZDECİM bu hayra vesile oldugun için allahta sana hayırlar nasip etsin................
damla krem verdi..bir ay kullanıcaz..evde sigara,toz yok..sonra bakıcak.....bizden bukadar....hasta yavrulara tez şifalar olsun..berbat bi trafık vardı..çok yoruldum..
kızlarr bide cemre asitliçiş yapıyoo çok pişik olduuu ondan dolayıı uyku falan yokk zar zor uyuyozz bide bizimle yatıyoo başka türlü uyumuyooo çok zorr yaa gecem gündüzüme karıştıııı
bu yetmez gibi hırıltımız başladı pazartesi dr gidiyozz yine uy,marım bişeycik çıkmazz
kızlar bugün ipoşu kontrole götürdük
ordan sonrada biraz alışveriş yaptık
wenice diye bi marka var çocuk bebek kıyafetleri
çok güzel kıyafetler aldık
2 elbise
2 alt üst takım
2 tayt
bir badi
bir üst
hepsi 60 lira hemde çok kaliteli ve güzel
aklınızda bulunsun
size uzakmı yakınmı bilemiyorum istanbulda olan arkadaşlar ikitellide ünlü markaların
outletleri var bu wenicenin mağazasıda orda yolunuz düşerse uğrayın bugün %50 indirim vardı
ipoş
10kilo900gr olmuş boyuda 74cm
doktor çok beğendi biraz iri olcek herhalde
dikkat et çok yedirme evde kalır dediopuyorumnanaktan
canım hayırdır nesı var cemrenın alde bu ara kılo almadı gören zayıflamış küçük dıyo eşimde takıldı bu konuya süreklı yemek verdiriyo yaaa....kızlar nerdesinizz
duygucum bizim okadar fzla olmuyo 38 38.8 falan oluyoru birkez 39 oldu ama çok huysuz canım.. duygucum senınkının bide kulak enfeksıyonu varmış o da ates yapıyo canım hemde çok fazla... kardeşimden biliyorum 14 yaşınde ve kulak iltihabı hiç geçmiyo nasıl ateşleniyo görsennn canım ya bu atra yokmuş çok şükürrr....
Sağol canım ama doktorlar bebeklerde iğneyle ateş düşürmeye pek sıcak bakmıyorlar iki tane doktora gittim korkumdan yetmedi inanmadım iki tanede özel hastanenin doktorunu aradım getireyimmi diyorum hayır yapcak birşey yok burayada getirseniz aynı müdaheleleri yapıcaz ılık duş ve fitil,şurup diyorlarsenağlama
Merhaba arkadaslar sımdı göz attım
Yazını gordum duygu cok gecmıs olsun bu kadar atese doktor baska bır yontem dusunmuyormu ne bıleyım serum yada ıgne vs gıbı cunku 40 ates normal degıl kı
ınsallah duser bıran once Allah korusun...
duygucum geçmiş olsun canım yaa kıyamam ben egeye.
ben hiç fitil kullanmadım fitilin prospektüsünde kaç kere verilebilir diyor
bu bebişlerin ateşlenmeleri çok fena oluyo benim elim ayağım dolaşıyo birbirine
Çok saolunn Arkadaşlarrr,Allah tüm evlatlarımızı korusunn,hep yüzleri gülsün..
Canım Arkadaşım, için o kadar temiz ki her şey önüne çıkıyor,ablamında öyledirr her şeyden haberi olur öğrenir duyar bir şekilde...
ben de senin gibi problem yaratırdımm herhalde...
ama bunu kafanda büyütme,üzülme sakın..
Sen zaten en iyi şekilde verirsin dersini tavrınla,hareketlerinle,bir daha kalkışamaz..
o üzülsünn,sıkıntı yaşasınn,ezilsin karşında...
Serapın dediği gibi bir alışkanlık haline getirmemesi önemli...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.....iyi ki varsınıza.s.
Duygu canım geçmiş olsun...Üst dişlerr çok yoruyor bebişleri bir kaç günde geçer inşallah...
Bzimide bu hastalık arasında çıkardı,onunda sıkıntısını çekti garibim..
edacım cooookk gecmiş olsun
duygucum size de gecmişm olsun cnm paranox s gü nde 3 kez verilebiliyo ben vermiştim ama 2 günden sonra kullanılmıyor acaba sumu kacmış tatilde kuagına dişten eminmisin
egemende hasta dün 2 kez tüm yediğini kustu ishalden yeni kurtulmuştuk basladı yine ates 38,38.5 değişiyo verdim bende fitil calpolde 5 saatte bir veriyorum
fitili egenin yatma saatine göre ayarla cnm cocuk rahat uyusun
selamlar...........
duygu çok geçmiş olsun..ama bizim dr bu diş çıkarma işlerinde resmen saçmasapan işler olur gibi bi ibare kullanmıştı....sizinkidebu karmaşalardan biri....yüksek ateşini fitille hep kontrol altında tutmaktan başka yapıcak bişi yok heralde....allah başka sıkıntı vermesin tez atlatın işallah.
edacım..gül yüzün gülsün artık..dediğin gibi önüme düşüverir ne hikmetse:)benki körün değneğine takılıp düşmüş bi insanım..okadar dikkatsizim ama...neysee...serap ne akıllı:)teşekkürler serapçım aynen dediğin gibi yapıcam...kim naparsa kendine yapar..ama bi ara bakıcam o kazım kartalın mavi donuna:))).....
test sonucumuz çıktı..ismetin ne süt,et,yumurta,muz alerjisi yok..ama bu ismetalerjık bı bebek demek deil......bu kan testıyle alerjı cıkmıyomuş sananlar yanılır..benden oncekı hastası 4 aylıktı..et ve süt alerjısı aynen tespit etmiş profumuz..kendiside benım gibi solak ve ana tarafından hemşerim...hemen bi muhabbet etiim tabii:)bana iyi haberler vermiş bu aydınlık yüzlü hocamızla..ve GÖZDECİM bu hayra vesile oldugun için allahta sana hayırlar nasip etsin................
damla krem verdi..bir ay kullanıcaz..evde sigara,toz yok..sonra bakıcak.....bizden bukadar....hasta yavrulara tez şifalar olsun..berbat bi trafık vardı..çok yoruldum..
Dolveni duydum bende alıcam inşallah..Sağol Serapcım..oyy yavrum
nazar değmiştir boncuğa oralarda
canım kolaycacık çıkıversin dişleri inşallah
üzme kendini
dolven şurupda baya iyi geliyo ateşe
duygucum geçmiş olsun canım
tatilinizin iyi geçmesine sevindim ,arkasından bi de bu gelmeseydi
neyse olsunda dişten olsun hasta olmasın da ege varsın dişten olsun ama yüksek ateş yıpratıyo işte çocuğu tabi seni de ,en korktuğun şey ateşti zaten senin ...
kızlar bugün ipoşu kontrole götürdük
ordan sonrada biraz alışveriş yaptık
wenice diye bi marka var çocuk bebek kıyafetleri
çok güzel kıyafetler aldık
2 elbise
2 alt üst takım
2 tayt
bir badi
bir üst
hepsi 60 lira hemde çok kaliteli ve güzel
aklınızda bulunsun
size uzakmı yakınmı bilemiyorum istanbulda olan arkadaşlar ikitellide ünlü markaların
outletleri var bu wenicenin mağazasıda orda yolunuz düşerse uğrayın bugün %50 indirim vardı
ipoş
10kilo900gr olmuş boyuda 74cm
doktor çok beğendi biraz iri olcek herhalde
dikkat et çok yedirme evde kalır dediopuyorumnanaktan
maaşallah ipek böceğineee
kıyafetleri de hayırlı olsun pek de yakışır tatlı kokoş ipoşaaa elbiseler
Güzel günlerde giyinsin ipoş kızımız İnşallah...
Söylediğin iyi oldu canım yarın bizimkileri kandırır oraya götürürüm belki..
Daha önceleri kendim için gidiyordum ama unuttum gitmiyorduk bayağıdır...
Serapcım 41 kere maşallah ipoşa kilosuda boyuda çok iyi..Cicilerinide güle güle kullansın canım:)
serapçım maşallah ipoşa vallabizim bu tunahan herhalde minyon olacak bana mı çektine herşeyinide babasından almış ama bizde kontrole gittik bugün 8500 gr.69 cm.en minik benimkigaliba o kadar da yiyor ama neyse normal standartlardaymış buna da şükür ne diyim...ayrıca bütün gün temizlik vardıöldük bittik annem yengem teyzem beraber yaptık Allah razıolsun...meğer ne pismiş evim yaww:)çokyoruldum çoookkk reglim gecikmişti nerdeyse bi ay bu yorgunlukla tabiii hemen oluverdim...
Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar..Dün gece saat 9.5 yattı kuzum 1 de kalktık ilaçlar için sonra saat 3 e kadar bağıra bağıra telef oldu uyumadı..Saat 3 ten sonra sızdı artık saat 10 da kalktı 7 saat deliksiz uyudu yani çok şükür biraz kendine geldi ama ateş yine devam 38 lerde...Bu fitilde 2 gün kullanın diyor en fazla prespektüste..Bugün 2.günümüz.Calpol ü bıraktık çocuk kaşıkla yemek yemiyor calpol yüzünden dün sadece emdi başka ağzına lokma sokmadı calpolden nefret ediyor.Kaşık görünce onu verdiğimizi zannedip deli gibi ağlamaya başlıyor.Umarım bugün düzelir..
Aslıcım teşekkür ederim canım vala nazar değdi kuzuma otelde bir kaç bebiş verdi Ege kadar hem anneleri ne yiyor, nasıl yiyor yok mama yedimi hiç falan diye diye birde yüzdü bizimki hiç ağlamadı o bebeklerin hiç biri girmedi diye 2 annenin bakışlarından bile rahatsız oldum onu biliyorum..Sanki dip daldı çocuk anormal olan neyse...Allah kem gözden korusun..
Mervecim eşinin memleketine gidicekti kızlar 1 hafta olmucak diye biliyorum.Kayınvalidesine gidiyorlar memleketeşutarafagitti
canım yaa çok geçmiş olsun hareketlendiler artık kaşla göz arasında kaçıyolar allahtan bişey yokmuş mustinin tekrar geçmiş olsun bize haber ver canım olurmu merak ettirme....herkese selamlar...
dün biz çok büyük kaza atlattık...
musti saniyeler içerisinde yürüteciyle merdivenlerden düştü...
nasıl oldu ne zaman gitti oraya anlamadık...
hemen apar topar acile götürdük...
rontgen ve tomografi çekildi 1 saat de gözlemlediler çok şükür bişeyi yokmuş..
Allahım ama öldük öldük geldik... çok zormuş evladının biyerinin incinmesi...
saatlerce ağladım, sabaha kadar başında bekledim...
aklım almıyor biz böyle gözlerinin içine bakarken o anne denilen yaratık 6 yaşındaki oğluna nasıl kıydı...
günlerdir ağlıyorum bir anne bunu nasıl yapar diye... offf off rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...
hiç bir meleğini de canilerin elinde bırakmasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?