Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım netliğe kavuşamamışsınız ama bir yandan da sevindim açıkçası..Sonuçta ileri derecede alerjik vs.. çıksaydı daha çok üzülürdük belkide...İnşallahh atlatacak İsmet paşa..Sanki ayaklanınca alerjisi geçecek gibi geliyor bana..
Dr.a sordunmu peki? geçme ihtimali olurmu kendi kendine diye?

Geçmiş olsun canım..pişik olduysa hametan yada bebanthen krem kullanılıyor diye biliyorum..

ipoş
10kilo900gr olmuş boyuda 74cm
doktor çok beğendi biraz iri olcek herhalde
dikkat et çok yedirme evde kalır dediopuyorumnanaktan

Güzel günlerde giyinsin ipoş kızımız İnşallah...
Söylediğin iyi oldu canım yarın bizimkileri kandırır oraya götürürüm belki..
Daha önceleri kendim için gidiyordum ama unuttum gitmiyorduk bayağıdır...

kızlar nerdesinizz
canım hayırdır nesı var cemrenın alde bu ara kılo almadı gören zayıflamış küçük dıyo eşimde takıldı bu konuya süreklı yemek verdiriyo yaaa....

umutcum çok sevındım sonuçlarınızın iyi olmasınaaa
gözde ben biliyorum o markayı çok guzel turkıyedeyken bende ordan alıyodum burda yok ne yazıkkı...

alp berk uyandı ben bı bakıp gelıyorum canlarr....

Kardeşinede çok geçmiş olsun canım bizim geçen seferde ilk dişte yani kulağa vurmuştu yine... Sağol canım ama doktorlar bebeklerde iğneyle ateş düşürmeye pek sıcak bakmıyorlar iki tane doktora gittim korkumdan yetmedi inanmadım iki tanede özel hastanenin doktorunu aradım getireyimmi diyorum hayır yapcak birşey yok burayada getirseniz aynı müdaheleleri yapıcaz ılık duş ve fitil,şurup diyorlarsenağlama
Sağol canım...Bize doktor 3 kere verebilirsiniz dedi ama prospektüste iki kere yazıyor kafam karıştı..
Sizede geçmiş olsun canım evet üst diş berbatmış yaa valla Allah bütün bebişlerimizi korusun inşallah
Canım biz kafasını hiç sokmadık tatilde bilerek..Yani bunu düşünerek ama yinede oldu işte
Çok sağol canım..
oyy yavrum
nazar değmiştir boncuğa oralarda
canım kolaycacık çıkıversin dişleri inşallah
üzme kendini
dolven şurupda baya iyi geliyo ateşe
Dolveni duydum bende alıcam inşallah..Sağol Serapcım..
Sağol Gözdecim tatilin mutluluğunu yaşayamadık zaten Allah daha büyük dert vermesinde çok zormuş anne olmak..
Dediğin gibi ben ateşten çok korkarım o kadar sakinimdir ama çok panik oldum bu sefer yarım saatte bir eşime doktora gidelim diyen,İzmirde ne kadar özel hastane varsa hepsinin çocuk doktoruyla konuşan bir tip oldum gece inanamadım kendime..

ipoş
10kilo900gr olmuş boyuda 74cm
doktor çok beğendi biraz iri olcek herhalde
dikkat et çok yedirme evde kalır dediopuyorumnanaktan

Serapcım 41 kere maşallah ipoşa kilosuda boyuda çok iyi..Cicilerinide güle güle kullansın canım:)

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tekrar iyi varsınız bana çok moral oluyor desteğiniz 1 gecede resmen mahfoldum sürekli inleyen cayır cayır yanan hiç birşey yemek istemeyen bir çocuk oldu kahroldum her seferinde uyurken yataktan kaldırıp soguga yakın suyla yıkayıp avazı çıktığı kadar bağırdıkça ben eridim resmen...
Allahım bütün yavrularımıza zeval vermesin annelerine babalarına bağışlasın dermansız dert vermesin inşallah:Saruboceq:
Şuan ateşi 38 e düştü bana göre 40 tan sonra tabi çok iyi..Aslında hala yüksek ama kötünün iyisi diyeyim artık..Doktor 3 gün sürebilir dedi bekliyoruz...

Betül sanada sinavlarında başarılar...
Arkadaşlar atladığım şeyler içinde ayrıca özür dilerim uykusuzluktan gözümğn önünü görmüyorum kusura bakmayın...

duygucumçok çok geçmişolsun...inşallah biranönce iyileşir kıyamam egeciğe yaa...tunahanda bi sefer kulak iltihabı atlattı tam üçgün ateş ateş benim de enpanik olsuğum şeydir.günde üçkere fitil ver,yoduk bizde Allahımtekrar yaşatmasıa hiçbir bebeğe...
umutçum hadigözün aydındiyelim inşallah iyicenetleşir canım ya...
serapçım maşallah ipoşa vallabizim bu tunahan herhalde minyon olacak bana mı çektine herşeyinide babasından almış ama bizde kontrole gittik bugün 8500 gr.69 cm.en minik benimkigaliba o kadar da yiyor ama neyse normal standartlardaymış buna da şükür ne diyim...ayrıca bütün gün temizlik vardıöldük bittik annem yengem teyzem beraber yaptık Allah razıolsun...meğer ne pismiş evim yaww:)çokyoruldum çoookkk reglim gecikmişti nerdeyse bi ay bu yorgunlukla tabiii hemen oluverdim...

maaşallah ipek böceğineee
kıyafetleri de hayırlı olsun pek de yakışır tatlı kokoş ipoşaaa elbiseler

Serapcım 41 kere maşallah ipoşa kilosuda boyuda çok iyi..Cicilerinide güle güle kullansın canım:)

saolun canlarım

deryacım maşallah canım tunaya
boyuda kilosuda çok güzel
erkek çocuklar genelde babanın boyunu buluyorlar veya geçiyorlar
hem benim gördüğüm kadarıyla senin boyunda kısa değil
sonradan birden uzayacaktır belki
örneğin lise birde bi erkek öğrenci lise 2 de bi bakıyorum acayip uzamış
hemde 1 senede

günaydın....
teşekkürler teyzoşlar..bu sabah ilkkez kahvaltı ettik:)napalım bakıcaz artık.....
6da kalktık bu sabah...dökülüyorum resmen...şimdilerde tekrar uyumamız gerek...bende uzanıcam bi uyusa..
serap maşallah ipeğe...uşak yöresinin damak tadını aşıladınız tabii kuzuya..boylu poslu dalyan gibi bi kız olucak..
deryacım sende miniyon kategorisindensin...dr normal dediyse hiç takma bile....bademoğlan seninkideişte..
herşey biyana sağlıktan başka ne kılosunda ne boyunda gözüm yok...üstkomşum 100 kılo boyu 180 nedeyse..eşide kendınden iri bi adam..geçende onun bebiş 5aylık..yanyana koyup fotolarını cektık..komşum sevıncle aaa bak benımkı senınkı kadar olmuş deyıverdi:)..demedim eh anacım bi bize bak bi size..elmadan armut,karpuzdan erik çıkarmı:))..........kıyaslamaları sevmiyorum...bebeğim 12 kılo 80cm bileolsaydı sevmezdım kıyas etmeyi....çünki gerçekten sadece kendimle uğraşıyorum:)....
ekmekleri parçaladım..peynırı ezdim...parçaparça yedirdim...yanına bide çay veresim geldi:)..
AYŞE dr undan tereddütün varsa deiştirsene..neden hırlıyo çocuk..geniz etimi var..nedir yani...........antalya gibi yerde neden üşütür devamlı bi bebek???...........
MERVE ikinci balayında dediğin gibi serapcım..aman allah daimetsin...böyle ayrılıklarında en güzel yönü bu işte..ben hergün mubereğin sirke suratını görmekten sıkılıyorum çoğukez:))...........hava nanemolla resmen..tam uyku havası
.........................

günaydınn canlarımm.
Duygucum güzel arkadaşım çok geçmiş olsun Ege paşamıza geçmiş olsun nazar degdi minik kuzuya.
Ayşecim sizede geçmiş olsun güzelim.
Umutcum İsmetin allerjik olmamasına çok sevindim inşllah bundan sonra daha iyi olur.
Serapcım İpoşumuza maşallah nazar degmesin.
Deryacım Tunahanımızada maşallah benim Ozan Egemde aynı canım benim bizde minyonuz biraz.
Arkadaşlar gerçekten salgın var sanırım. Ozanda evden dışarı arada bir çıkardım ama bogazları iltihaplanmış saglık ocagına götürmüştüm yarın kendi drumuza götürecegim randevu alıp. iki haftadır agız kokusu vardı ordan anlamıştım ama işte ne yaparsak yapalım hasta olacakları varsa oluyorlar.
Betül sınavında başarılar dilerim canım.
bizde bugün erkenciyiz uyudugunda bende uyumayı düşünüyorum. herkese güzel pazarlar.

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar..Dün gece saat 9.5 yattı kuzum 1 de kalktık ilaçlar için sonra saat 3 e kadar bağıra bağıra telef oldu uyumadı..Saat 3 ten sonra sızdı artık saat 10 da kalktı 7 saat deliksiz uyudu yani çok şükür biraz kendine geldi ama ateş yine devam 38 lerde...Bu fitilde 2 gün kullanın diyor en fazla prespektüste..Bugün 2.günümüz.Calpol ü bıraktık çocuk kaşıkla yemek yemiyor calpol yüzünden dün sadece emdi başka ağzına lokma sokmadı calpolden nefret ediyor.Kaşık görünce onu verdiğimizi zannedip deli gibi ağlamaya başlıyor.Umarım bugün düzelir..
Aslıcım teşekkür ederim canım vala nazar değdi kuzuma otelde bir kaç bebiş verdi Ege kadar hem anneleri ne yiyor, nasıl yiyor yok mama yedimi hiç falan diye diye birde yüzdü bizimki hiç ağlamadı o bebeklerin hiç biri girmedi diye 2 annenin bakışlarından bile rahatsız oldum onu biliyorum..Sanki dip daldı çocuk anormal olan neyse...Allah kem gözden korusun..
Mervecim eşinin memleketine gidicekti kızlar 1 hafta olmucak diye biliyorum.Kayınvalidesine gidiyorlar memleketeşutarafagitti

[
AYŞE dr undan tereddütün varsa deiştirsene..neden hırlıyo çocuk..geniz etimi var..nedir yani...........antalya gibi yerde neden üşütür devamlı bi bebek???...........

canım değiştirdim zatenn şimdi dr daha iyi anlıyoo pazartesii gidiyozz yine dr bakalımm
umarım bişey yokturr

geniz etini de sorayım bern bii yaaaaa.s.

duygu geçmişş olsunn canımm...
carpol u bizde bıraktıkk yeni dr önermedi dolven die bi şurup verdi içtikten 10 dk sonra ateşi düşüyoo sende dr bi danış istersen...
bu arada benim fıstıkk hazır mama yemiyooo çıkaracak gibi oluyooo bende biz ne yiyorsak onada veriyommm
tekrar geçmiş olsun duygucumm yaa
allah şifa versin yavrularımızaa.s.:1hug:

umutcum afiyet olsun ismet paşaya yesin de büyüsün
umutcum bende kıyaslamayı sevmem bizim alt komsunun kızı 40 gun buyuk alpden bıde tombiş yerinden zor kalkıyo ne zaman görseler aa küçük diyolar eşimde çok etkileniyo hele eşimin ailesi çocuğun resimlerını boy boy nete koyuyomuşuz nazar değiyomuş hata bizdeymiş hey allahım ya her bebek bir mii...
duygucum inşallah biran önce düzelir canım ya bu çocukların bu dişten çektiklerı ne yaa üff....
ayşe canım senın kı nasıl oldu... hala hırıltısı varmı....
kızlar aksam alpberk e 50cc süt verdim daha önce gunduz bisküvi ile vermiştim alerjı falan yapmadı aksamda verdim gecede saadece 1 kez uyandı karnı tokdu heralde mışıl mışıl uyudu..
dün bide kayısı yedi birtane yeni yeni meyve yiyo ya önceden çilekten başka bişey sürmüyodu ağzına neysekı kayısıyıda yedi bakalım yarında seftali vericem onu yıyecek mii.....

kızlar bu arada alp artık tam olarak dizlerının üzerine kalkıyo tam emekleme pozısyonu alıyo beklıyo az düşüyo sanırım bı kaç gune emekleyecek o zamanı düşünemıyorum bizim tv sehbası tam onun boyuna göre alp berk ın kıyafetlerıde salondakı komidinde hepsini döker dağıtır şimdiden pirizlere gidiyo hemen kapattım allahtan bide her odaya 4 tane piriz koymuşlar ya arapların kafası başka seye çalışmaz ama buna çalışmış apat kapat bitmiyooo

herkese selamlar...
dün biz çok büyük kaza atlattık...
musti saniyeler içerisinde yürüteciyle merdivenlerden düştü...
nasıl oldu ne zaman gitti oraya anlamadık...
hemen apar topar acile götürdük...
rontgen ve tomografi çekildi 1 saat de gözlemlediler çok şükür bişeyi yokmuş..
Allahım ama öldük öldük geldik... çok zormuş evladının biyerinin incinmesi...
saatlerce ağladım, sabaha kadar başında bekledim...
aklım almıyor biz böyle gözlerinin içine bakarken o anne denilen yaratık 6 yaşındaki oğluna nasıl kıydı...
günlerdir ağlıyorum bir anne bunu nasıl yapar diye... offf off rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...
hiç bir meleğini de canilerin elinde bırakmasın inşallah...

canım yaa çok geçmiş olsun hareketlendiler artık kaşla göz arasında kaçıyolar allahtan bişey yokmuş mustinin tekrar geçmiş olsun bize haber ver canım olurmu merak ettirme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…