Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım allah acil şifa versin allah kolaylık versin seni çok iyi anlıyorum bende ceyline karşı aynıyım anam ağlıyor bişi yedirecem diye yemeyince uyuyamıyom inanki ama allahtan benimki benim dayatmalarıma yanıtsız kalamıyor az buz yiyor sık sık yiyozya biz ondan iyi oluyor ama yapmadığım şaklabanlık kalmıyor reklamlar bizdede işe yarıyo biraz inan kociş kucağına alıyor ben elimde tabakla dolaşıyom peşinde ceeee yapıyom ağzını açınca tıkıyom kaşığııı resmen yarısı içeri yarısı üstüne ama yarm kaşık yedi diye seviniyom sonra allahtan kilomuzda iyi nekadar mama dan kof kilo aldığını bilsemde boyuna şükrediyom babaya çekiyor gailba

he valla sorma bizi dövmeye de başladı valla bugün elindeki oyuncakları ona gösteriyim dedim iç içe nasıl geçiyor diye oda yapsın diye anam senmisin elinden alan oyununu bozan bana bir bağırınıyor bişiiler geveliyor yüksek sesle bir elide havada ben gülüyom tabi kafamı dayamışım burnunun dibine hesap edemiyom tabi ani bir hareketle yanaklarıma bi yapıştı mıncıkladı feleğim şaştı resmen tırsıyommmmm:roflol::roflol:

lahana içemiyom ama maydonoz limon sıkıp içiyom işe yarıyor daha önce denedim birde kiraz sapı işe yarıyor onuda denicem bir ara yürüyüşedevam ediyom hala bırakmıcam da inşallah

nese ben kaçtım hadi iyi gecelerr şu zillinin mamasını hazırliimde içirebilirsem içiriyim bu arada yeni adet edindi uykuda mama yemiyorr bu saatte ar veriyom ama yemiyor 2-3 dk ara ile ağzına veriyom biberonu 2 yudum alıp bırakıyor netçem bilmiyom öğünler atlanıyor böle olunca

Edacım Umut haklı bütün bebişlerimizin hepside farklı bünyeleri hiç kendi üzme güzel arkadaşım sen annesin elinden geleninin en iyisini yapmaya çalışıyorsun zaten güzelim.
Nuraycım sende kendini üzme güzelim bencede minikkuşlar annelerinin kokularından tanırlar hiç unuturmu canım oda seni özlüyordur zaten annesi.
Umutcum bak canım bende bir şarkı isterim sesinide merak ettim şimdi. efesini açmışsın afiyet olsun yarasın güzelim.

Günaydınlarr iyi hafta sonları:)biz yine hortladık sabahın 7 sinde uyandı bizimki tek bildiğim çok uykumm varbenneyaptımki
Yemekten sonra 30 dk yuruyus o ogundekılerı erıtırmıs gecen okudum... 30 dk yuruyus aslında o kadar kalorı yakmıyor ama oyle yazıyordu bılmem :))
Iyı gezmeler sıze...

Betül yemekten sonra yürüdük geldik valla bugün, dün aldığım 300 gramı vermişinzemuszemusÇok şükür ama 5 ten sonra hçbirşeyde yemedım yürüyüş gerçekten işe yarıyor korkuyorum valla kilo almaktan 65 i geçersem bunalıma girerim ne emeklerle veriliyor Allah korusunmirmirmirmir
duyguu ben görmedimm ama ya
nese ben kaçarr iyi akşamlarrrr canlarımm
sizlerii çokk seviyommmmmmmmmm
Yine koyarım siz olduğunuz zaman Ayşecim merak etme sen:)
duygu resim koydun mu ben göremedim canım yaaa yine isterim resim görmem lazım yaaaa....
ölürüm meraktannn...
Tamam sen olunca koycam yine canım:)
ınşallah canım Allah hepimizn yüzüne gülsün inşallah...
Canım benim duygular karşılıklı sende en az benim kadar yufka yürekli iyi kalpli bir insansın...Her halinden belli oluyor bu Allah gönlüne göre versin arkadaşım:)Bu arada afiyet bal şeker olsun birgün bir fasılda bize yaparsın inşallahopuyorumnanaktan
Nuraycım hiç üzülme bebişler annelerini kokusundan tanırlarmış seni unuturmu hiç..Umarım herşey düzelir yeni işinde canım hayırlı olsun...

Aslıcım 4 3 2 1 zayıflatıcı solüsyon hapıda var..Nete yazarsan daha detaylı çıkar zaten tatlım:)

Gunaydınllaarr...

Çok haklısın canım, Allah yardımcın olsun... bunlarda gecıcek elbet...

yok bacım dun de yazdıgım gıbı ben 1 ay cok duzenlı rejım yaptım 5 verdım.. sonra 1,5 ay mola verdım.. ondan oyle kaldı... hemde ne molaydı Allahtan almamısım.. :roflol: :bbo:
Bır hafta oldu sımdı tekrar baslayalı kaldıgım yerden devam...

Aynen oyle ınsan o kadar ugrasıp verınce gerı almaya cok korkuyor..
Ama ısın ucu bı kere boslamaya bakıyor valla sıkı tutmak lazım yoksa bır ıkı derken bırıkıyro yıne amanın.... :bbo:

ya kızlar belkı komık gelıcek ama :)
Aslan bı yerı acıdıgı zaman aglayınca aglarken sokranarak acıdı dıyo sureklı yaa... bır degıl ıkı degıl... ılgınc geldı valla... acıdı acıdı dıye dıye aglıyo sızınkıler dıyormu bısey..
yoksa hep tesadufmu anlamadım :))

Canım bak sıkı takıp ettıgım bır doktorun senı ılgılendıren bı yazısını gordum.. buraya hepsını kopyalasam uzun olur ama.. gerısını özelden atayım..

''hocam bugun ilacı 2ncı kez verdım.ıkıncı gunumuz yanı.kızım bugun köfte dolma ne görduyse yedı.eskı gunlerıne döndu.8 aydır yemek görse kaçardı.şimdi bugun yanı öglenden sonra bana yemek yedırmedı.elımdekılere saldırıyo.komşuya ındım ordada başka bebeklerının elındekı bıberonlara saldırdı.kısır yedı bır tabak.vermeyınce agklıyo.5 tane yaprak sarması yedı.dokunur dıye vermedım devamını sankı çimdıklemişsın gıbı aglıyo.ya bu bır tesadüf yada ilaçmı fayda ettı hemen anlamadım.yanlız uykumuz çok kötü.10 dakıkada bır uyanıyo aglıyo.uyumak ıstemıyor. gundede toplam 3buçuk saat uyuyonormal bebekler en az gece 8 saat uyurken.bende onunla oturmaktan helak oldum.yeme işimizi çözdugunuz için çok teşekkur ederım hocam.bırde şu uyku problemı hallolsa''

Son düzenleme:
günaydın kızlar betülcüm benimki bişey demiyor canım zaten herbişeye de ağlamıyor öyle düşünce falan yada kafasını falan tosluyor emeklerken ağlamıyor

günaydınlar.....
tunahan perşembe akşamından beri emeklemeye başladı:)ben çekiyom ouyuncağını o almak için emekliyor...sedacım Allahım yardımcınız olsun inşallah bu yeme probleminiz çözülür hicrancım sizinde...
duygucum ben de göremedim gelinlikli resmini görmek istiyom bendeee....
dün akşam annemlere geçtim annem bugün tunahana bakıyor kayınvalidem hemen bakabilecek mi ağlatmasın sakın diyor ya nasıl böyle konuşabiliyor kırmamak için bişi demedim ama bi dersem çok kötü olacak sonra olan bana oluyor düşünmekten kafayı yiyorum ay annem işten ayrılsa bu kadın vermez tunahanımı annem baksın diye de yaaa...cahillik mi cehalet mi nedir bu yaptığı anlamıyorum valla

ayy cok sevındım deryacım tuna beyde emeklıyro demek artııkk :)
bızımkının hıc nıyetı yok gıbı duruyordu ama yer uzun sure takılmaya baslayınca komando talımlerıyle yaklastı sankı emeklemeye bakalım :)...
totosundan ısırıcam o emeklerken bayılıyorum emeklemeye..

Son düzenleme:
çok tatlı oluyolar dimi yaaa sabahları uyandığı zaman yiyorum onu resmen...dün gece uyanmadı hiç sabah uyanınca altını değiştirdim felan tabii acıkmış göğüslerime doğru uzanıyo ıh ııhhh yapıyo aç da emzir beni dercesine işte bende buna bayılıyorum biliyolar yerini keretalar....

benımkı dde oyle gögsumu acmaya baslayım oksurur gıbı baslıyo numaradan ehu öhü öhü sabırsazlanıyo bı.. elıyle uzanıyo..

ısın kotu yanı dahada buyudukce toplum ıcınde saldırıyorlar ya amanın.. :))

bence cevap ver de ki o benim annem tunahanın annesi nasıl böyle bir soru sorabiliyosun de, ileride annemde bakacak tunahana de.

sağol gözdecimm:)))aytencim arada denesene gene egeye vermeyi....valla dicem en sonunda zaten zor sabrediyorum dün nasıl takıldım kaldım anlamadım aslındasonradan ay niye böle sölemedim felan diyom kendi kendime...ooofff valla varya bigün tırlatmassam iyidir...dün tunahanımın şapkasını da düşürmüşüm diş hediyesi almıştım ona o yüzden üzüldüm canı sağolsun bugün yenisini almam lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…