- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.061
umutcum..yarasın kuzum..bende bir efes açmayı düşündüm az evvel aklımdan geçti fakat hastayım, boğazlarım şişti, şimdi daha beter olurum içersem..1 saat kadar önce hüngür hüngür ağladım..ağladım açıldım, tazelendim rahatladım...Nazlıyı çok zor doyuruyorum arkadaşlar, nasıl bir mukavemet anlatamam..40 takla atıyorum yesin diye, reklam kuşaklarının hepsinin saatlerini öğrendim, tüm reklamlar ezberimde, cıngılları kulağımda...
Sabahtan akşama kadar 4-5 defa aynı stress...her öğün yaklaştığında geriliyorum, buz gibi oluyor ellerim,ama nafile bana kök söktürüyor...bebekleriniz iştahlıysa, ağzını açıyorsa, ağzındakini yutuyorsa eğer allaha bir kere daha şükredin derim. Ben nazlıyı aç bıraktım olmadı, zorladım olmadı...12 saat yemek vermedim, gene ağlayarak itim ölüm yedi...aylardır bu böyle, tepkisel davranıyor artık ama ne yapabilirim yaşasın diye, iki gram etlensin diye yapıyorum bunları. İşte 1 saat evvel yine zorlu bir mama seansının ardından onu yatırıp hüngür hüngür ağladım...açıldım...
umutcum keşke o güzel sesinden "bir bahar akşamı" şarkısını dinleyebilsedim şimdi..öyle ihtiyacım varki içmeye, ağlamaya şarkı söylemeye...
bu ceylinde az deil yahu bu saate uyumazmı bi kuzu...4321 aldım işe yarıyo sankı..sadece bitkisel...ödem atıcı ayrıca..tavsıye ederım ama yeşilçay ve maydonoz olsun lahana suyu olsun zaten dogal yontemlerı kullananlar ıcın ne deişir bilemem..sen yürüyüşüne devam et bence hıcrancım...en alası..
Yemekten sonra 30 dk yuruyus o ogundekılerı erıtırmıs gecen okudum... 30 dk yuruyus aslında o kadar kalorı yakmıyor ama oyle yazıyordu bılmem :))
Iyı gezmeler sıze...
Yine koyarım siz olduğunuz zaman Ayşecim merak etme sen:)duyguu ben görmedimm ama ya
nese ben kaçarr iyi akşamlarrrr canlarımm
sizlerii çokk seviyommmmmmmmmm
Tamam sen olunca koycam yine canım:)duygu resim koydun mu ben göremedim canım yaaa yine isterim resim görmem lazım yaaaa....
ölürüm meraktannn...
iyi akşamlar iki gecedir sayfam açık ama malesef geçmişi okumayı bitireyim derken anca bitirebildim aklımda ne kaldı derseniz hiçbirşey ahh şu unutkanlık. CADIARZU
kayınvalidelerden bahsedilmiş kaynana degilmi adı üstünde hepsinde var birşeyler bence amann neyse.
eşleri askere gidecek arkadaşlar varmış Allah saglıcakla kavuştursun.
Umutcum yazını okudum üzüldüm sonra iyi birşeyler yazmışsın sevinir gibi oldum ama sıkma güzel canını arkadaşım Duygu o kadar güzel yazmışki. herşey hayatımızda istedigimiz gibi olmuyor.
Duygucum ekledigin yazıyı okudum ve hergün Allah'ıma dualar ediyorum hakkımda hayırlısını vermesi için ve o günü bekliyorum ogluşumla birlikte huzurlu ve güzel bir gelecek için.Umutçum aslında bende patlamaya hazır bir bomba gibiyim sabrediyorum.
Hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun diyorum.
Ayşecim hakkında hayırlısı olsun güzelim istiyormuydunuz bilmiyorum ama.
Duygucum gelinlikli fotografını görmedim ama bende merak ettim.
Mevlüdecim sizede çok geçmiş olsun güzelim.
Gül canım sanada kolay gelsin misafirlerin varmış.
Gezmeye gidenler gelmişler hoşgeldiniz güzel arkadaşlar. gidecek olanlara güzel bir tatil diliyorum. aklıma gelenler bunlar arkadaşlar.
kimler var şuan bilmiyorum burda ama gelin iki laflayalım. zemuszemus
selam kızçelerim...anama geldim bi nefes almaya..şükürki ahh bekar evim babaocağım..sayelerinde bi nefes alıyorum..burasıda olmasa nereye kaçardım....açtım bi efes yatırdırım yavrumu oh dedim..hemencikde sarfoş oluyorum :)...saolun varolun cancanlar...naimecim aytencan saolun...duygucum..adı gibi duygulu duygu..güzel yüzündeki masum gülüşün hiç solmasın.....yufka yürekli arkadaşım....
EMEL benım cebim kapalı borcundan...ve bellek kartımı bılgısayara takmışım oyuzden cıkmadı adın sen arıyınca demekki...
AYŞE ben dedim sana adet dönemindesin diye:)..hakkında hayırlısı ayşecim...sağlık olsun...bepanten iyi gelmedıyse gülün bahsettiği kremi dene...prima bi arkadasımın bebegıne alerjı yapıyodu yalnız..deiştir derim..
ben gelinliğimi attım:)çöpe hemde...kötüydü..hiç istediğim gibi deildi..özellikle duvağım..bigün sırf bunu tatmin için istediğim duvağı alıp takıcam...
buarada hava mis gibi..hafif serin ama yaz kokulu..bendenız bunalımlarımı şimdilik ev eşyası almak gibi geçici heveslerle atlatmaya çalışıcam...iki sene kasımpaşada görev yapmak zorunda eşim..onceden mırınkırın eden adam halimi görünce kendi bıraktı anama...bubamda antalyada...kızkardeşim gezmede..
ben şarkıcı olmak isterdim hep:)...sesim eh fena sayılmaz hani....bigün sevdiğim bikaç şarkıdan oluşan bi küçük albümüm olsun istiyorum..eskıden hayalımde mekan sahıbı olmak vardı..kendı mekanımda söylicektim...hep hayallerimden vazgeçtim...umutlarım bana buyüzdenmi küstükii....olsun be olsun..sağlık olsun.............
Selam kızlar;
bende anca bakabiliyorum. UYkum var çok , kızımı uyttum. ışe başladım ama benim için çok kötü oldu. Kendimi hiç toplayamıyorum.Bide kzıımı pek göremiyorum ve çok özlüyorum.Akşam gelince hiçbi iş yapasım yok, çok yorgun oluyorum. Zaten 7de çıkıyorum, kayınvalideden duruyu al eve gel , doyur ,altına bak derken 9.30-10.30 arası uyutuyom. VE bende yatıyom sonrasında. Hatta koltukta uyuyorum.
ış yeri eski iş yerme göre çok vasat bi yer ama idare ediyoz.Yalnız idari bölüm 12 kişi ve ben şimdilik bi kızın yanında takılıyom, evlenecek 15 gün yok onu idare edeceğim sonrada planlama olarak devam edeceğim ama kız çok dağınık çalışıyo. Exceli defter kağıdı gibi kullanıyo. Bende biraz düzenleme yapayım dedim, beni dinlemedi , sen şimdi karıştırma bu böyle falan deyip ukalalık yaptı. Bigün yöneticiye hesap verirken işle ilgili , adama gerekli malzemeleri yazdı bi kağıda ve verdi ama adam kızdı bu ne diye. Ben anlamamki bundan kime ne kadar lazım dedi. Bende böyle bi excel yapsam da sizde görseniz falan dedim. eee planlama yapacam ya. Başka nasıl olacak ki...
Kız da kızdı, gitti diğer kızlale bi odada konuştular falan. Çok sinirlerim bozuldu, çıkıp gidecektim başlarım böyle işe diye. Eşim de bu iş saçmalama dedi.ama kız bana surat yapmaya başladı , hatta bugün de adam başka bişey istedi bende hallederim dedim. Onuda bozdu senin bugüne kadar yapamadığını yaptı dedi.
ama ne yapayım ki , ben bu kadar da vasat bi yer olduğunu düşünmüyodum. excel kullanamayan adamlar bile var.
Cok canım sıkılıyo ama , yeni olduğum için yalnız kalıyom biraz ama çocuğumuz için katlanacağız. Daha parada da anlaşmadık bakalım nasıl olacak.
ama ben kızımı çok özlüyorum ya....
Kayınpederim onu dışarı alıştırmış arka tarafta balkon gibi geniş biyerleri var, oraya çıkartıp duruyo hep. Tam ben işten gelmişim özlemişim, alıyo hemen gel biz gidelim falan diyo çıkartıyo kızımı.
Ben çok özlüyorum ya. Eşimle beraber alıyoz ama o okadar özlemiyor heralde. Bide görümcem öğlen yemeğe gelip görüyomuş, akşam da geliyo genelde. Benden daha çok görüyolar ya. Beni unutacak , onalara düşkün olacak diye çok üzülüyorum.
annem gelecek ama şu aralar çok işleri var, ayın 20si gibi anca gelecek, çabuk gelse bari ya...
Offf kızlzr offff
keşke eski işyerim olsaydı, kreşim vardı gidip gelecektik kızımla....
allah kimseyi evladından ayırmasın.
Kendinize iyi bakın.Biraz içimi döktüm iyi oldu.
Çok haklısın canım, Allah yardımcın olsun... bunlarda gecıcek elbet...umutcum..yarasın kuzum..bende bir efes açmayı düşündüm az evvel aklımdan geçti fakat hastayım, boğazlarım şişti, şimdi daha beter olurum içersem..1 saat kadar önce hüngür hüngür ağladım..ağladım açıldım, tazelendim rahatladım...Nazlıyı çok zor doyuruyorum arkadaşlar, nasıl bir mukavemet anlatamam..40 takla atıyorum yesin diye, reklam kuşaklarının hepsinin saatlerini öğrendim, tüm reklamlar ezberimde, cıngılları kulağımda...
Sabahtan akşama kadar 4-5 defa aynı stress...her öğün yaklaştığında geriliyorum, buz gibi oluyor ellerim,ama nafile bana kök söktürüyor...bebekleriniz iştahlıysa, ağzını açıyorsa, ağzındakini yutuyorsa eğer allaha bir kere daha şükredin derim. Ben nazlıyı aç bıraktım olmadı, zorladım olmadı...12 saat yemek vermedim, gene ağlayarak itim ölüm yedi...aylardır bu böyle, tepkisel davranıyor artık ama ne yapabilirim yaşasın diye, iki gram etlensin diye yapıyorum bunları. ışte 1 saat evvel yine zorlu bir mama seansının ardından onu yatırıp hüngür hüngür ağladım...açıldım...
umutcum keşke o güzel sesinden "bir bahar akşamı" şarkısını dinleyebilsedim şimdi..öyle ihtiyacım varki içmeye, ağlamaya şarkı söylemeye...
betülcüm sen 71 kg demisin azmı verdin bu ara seni 72 de falan biliyordum ben 1 ay nceden falan banamı öle geldi yohsam kilon durdumu sabitlendimi benim gibi arada öle durur zaten sonra gene vermeye başlarsın
bu arada benim kilo verimi de durdu 77 de kaldım hala ama bakalım nasıl olcek maydonoz içmeye başladım bugün 2 gün içicem herhafta yeşilçayı da zaten içiyom ama bugün sabah içtm sadece akşam içemedim
Betül yemekten sonra yürüdük geldik valla bugün, dün aldığım 300 gramı vermişinzemuszemusÇok şükür ama 5 ten sonra hçbirşeyde yemedım yürüyüş gerçekten işe yarıyor korkuyorum valla kilo almaktan 65 i geçersem bunalıma girerim ne emeklerle veriliyor Allah korusunmirmirmirmir
umutcum..yarasın kuzum..bende bir efes açmayı düşündüm az evvel aklımdan geçti fakat hastayım, boğazlarım şişti, şimdi daha beter olurum içersem..1 saat kadar önce hüngür hüngür ağladım..ağladım açıldım, tazelendim rahatladım...Nazlıyı çok zor doyuruyorum arkadaşlar, nasıl bir mukavemet anlatamam..40 takla atıyorum yesin diye, reklam kuşaklarının hepsinin saatlerini öğrendim, tüm reklamlar ezberimde, cıngılları kulağımda...
Sabahtan akşama kadar 4-5 defa aynı stress...her öğün yaklaştığında geriliyorum, buz gibi oluyor ellerim,ama nafile bana kök söktürüyor...bebekleriniz iştahlıysa, ağzını açıyorsa, ağzındakini yutuyorsa eğer allaha bir kere daha şükredin derim. Ben nazlıyı aç bıraktım olmadı, zorladım olmadı...12 saat yemek vermedim, gene ağlayarak itim ölüm yedi...aylardır bu böyle, tepkisel davranıyor artık ama ne yapabilirim yaşasın diye, iki gram etlensin diye yapıyorum bunları. İşte 1 saat evvel yine zorlu bir mama seansının ardından onu yatırıp hüngür hüngür ağladım...açıldım...
günaydınlar.....
tunahan perşembe akşamından beri emeklemeye başladı:)ben çekiyom ouyuncağını o almak için emekliyor...sedacım Allahım yardımcınız olsun inşallah bu yeme probleminiz çözülür hicrancım sizinde...
duygucum ben de göremedim gelinlikli resmini görmek istiyom bendeee....
dün akşam annemlere geçtim annem bugün tunahana bakıyor kayınvalidem hemen bakabilecek mi ağlatmasın sakın diyor ya nasıl böyle konuşabiliyor kırmamak için bişi demedim ama bi dersem çok kötü olacak sonra olan bana oluyor düşünmekten kafayı yiyorum ay annem işten ayrılsa bu kadın vermez tunahanımı annem baksın diye de yaaa...cahillik mi cehalet mi nedir bu yaptığı anlamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?